Kitabini yazsan yine okurum bayiliyrum dogum hikayelerine :)Pazar gününe uyanacağımız gece boyunca hep tuvaletteydim..Sabah 8.30 da tuvalete gittiğimde pecetede kanlı mukus vardı ama pembe ve azdı..9.30a kadar bikaç kere daha gittim vr dayanamadım aynı zamanda korktum ve annemi kaldırdım..anneme anlattım dedim böyle böyle napcaz kahvaltı yapıp hastaneye mi gitsem dedim tamam selçukla gidin kahvaltidan sonra dedi..Aynı zamanda ufak ufak adet sancılarım başlamıştı..Annemle kahvalti hazırladık brn bi yandan kahvaltı hazırlarken bi yandanda masaya eğilip kendimi sağa sola salliyodum rahatlamak için..En sonunda kahvaltimizi yaptik kocamla hazırlandık ve hastaneye muayene diye acilden girişimizi yaptirdik 11.30da..benim doktorum yerine benm doktorumun nöbetçi doktoruna muayene oldum alttan..4 cm açıklık olduğunu beni yatiracagini söyledi vee tabii kiii beni aldi telaş,korku,panik,heyecan vee sevinç..hemen ailelere haber verdik..annemlerden çantaları istedik..Eşim giriş işlemlerini yaptırırken ben yukardaki odama yerleştim..ebem yanıma geldi üstümdekileri cikartmami söyledi ve o iğrenç elbiseyi giydim..ebem geldi beni alttan muayene etti açıklık 5cm olmus..nstye baglandim ta ki doğuma gidene kadar..saat 1e doğru sancılarım iyice kendini hissettirmeye başladı..artik her sancı geldiğinde bütün kuvvetimle ıkınmaya başlıyodum ve minigimi aşağı göndermeye calisiyodum..annem ananem kayinvalidem hep yanimdaydi sancı geldiğinde hepsinin ellerini sıkıyodum..acikligim arttıkça sancılarım çoğalmaya başlamış ve ben artık dayamamaz hale gelmiştim..2.30gibi doktorum geldi ikinma pozisyonumu degistirmem gerektiğini söyledi..sancıları comelerek karsilamaya başlamıştım..ama bacaklarim çok agrimaya başladı..bu sefer yataga ciktim secde pozisyounda ikinmalara devam ettim veeee beklenen an geldi artık doğum haneye gitme vakti geldi..koridora çıktığımda herkes bana güç vermek için gülümsemeye el sallamaya başladı..2.45de girdik doğum haneye..her sancı da ben ikindim ebem karnimdan bastırdı ve 2seferde kizim cikti saat tam 3.00..cikar cikmaz koynuma verdiler kuzumu o ağladı ben ağladım hickira hickira..sonra aldılar kuzumu ölçümleri temizliği yapildi benimde dikislerim basladi ama aklım kızım da çünkü çok agliyodu..benm dikislerim bitti geceligimi giydirip yatagima aldilar ve kapidan çıktığımda herkes etrafmdaydi..odama gitt i m esim geldi yüzümü sevdi eğilip öptü beni ve ben eşime sarilip aglamaya başladım o sirada kizimiz geldi babasiyla tanıştı..inanilmaz güzel B i duyguymus annelik..daha yazacagim şeyler vardı ama aglamaktan yazamicam..
biraz uzun oldu sanırım hatunlar kusura bakmayın lütfen..
Cnm ikinmalar tam acikliga ulastiktan sonra dogumhanede baslamiyor mu??
Sen neden odada ikindin?