2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar nasılsınız?
Umarım herkes çok iyidir.
Biz esmer meleğimde iyimiz çok şükür.
Sizleri takip edemedim kaç gündür.
Anneliği öğrenmeye çalışıyorum :KK9:
Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum :)
Güzel günler bizleri bekliyor ç:KK16:

İyi olmaniza cook sevindim esmerim
Hikayenizi cok merak ediyorum
Ozellikle epizyotomi ve dikis var mi nasil? Kismini
Vaktin oldugunda paylasir msn bizimle?

Maviş canım nasılsın?
Sende durumlar nasil :)
Nasıl bir heyecanla bekliyorsun değilmi.
O kadar iyi anlıyorum ki seni.
Ama herseyini simdiden hazir et sonra sıkıntı çekme canim.

1+1= İdil ♥

nişan olabilir belki peki suyun geldi mi ya da akıntıda yoğunluk ve fazlalık var mı sancıların sıklaşmadan hastaneye gitmek çok bişey değiştirmiyor diyor arkadaşlar sancıyıayakta çekmek daha kolay diyolar biraz daha bekleyebilirsin zaten ilk doğumda hastaneye yetişmek sorun olmaz hemen doğuramayacağımız için belirtilerle beraber doğumun gerçekleşmesi en az 12 saat en fazlla 36 saat diye biliyorum gönlünü ferah tut :KK16:

canım ondan sonra birşey gelmedi. suyum falanda yok. bakalım bekliyoruz.

Canim benim de dun oyle koyu akintiyla karisik kahverengi.kanli gibi bir akinti geldi.ama sancim falan da yok.hastanedi kontrol altindayim zaten.nisan miydi diyorum.senin nasil biseydi

canım çok koyu değil bir iki damla pembe renk. o an geldi birdaha da gelmedi. aynen bende de sancı yok. bekliyoruz.

Kızlar nasılsınız?

Çok sağol tatlım.
Lakin gerek kalmadı :)
Benim yavru kaptı memeyi şükürler olsun ki.

1+1= İdil ♥

Çok şükür iyiyiz, sizin de iyi olmaniza sevindim. Gözün aydin emme sorununuz da hallolmus. Senin gibi esmer mi oldu prensesin de, maşallah:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İyi olmaniza cook sevindim esmerim
Hikayenizi cok merak ediyorum
Ozellikle epizyotomi ve dikis var mi nasil? Kismini
Vaktin oldugunda paylasir msn bizimle?

Kuzum sen niye dikişi ve kesiyi düşünüyosun,hiç gerek yok,normal doğum başlı başına çok zor,onu atlat sen,ne dikişi ne kesiyi anlıycaksın merak etme.normal doğumda genelde acıdan sezeryan istenir,sen son saatini atlatmayı başar,dikiş falan anlamıycaksın bile.ben geçen hafta son dakikalarını yaşayan bi kıza denk geldim,daha fazlasını anlatmıyım de,o yüzden diyorum mavişcim,emin ol,sorduğun sorular sinek ısırığı kalıcak. Bi avazda biter senin ki inşallah.pozitif düşün,korkunu çekme e mi.sancıları çekerken zaten dikişi sen de unutucaksın.:KK16:

Merhaba arkadaşlar sık sık giremiorum malum bebeğime tek başıma bakıyorum, anneliği öğreniyorum, uyku ile başa çıkmaya çalışıyorum, bebeğimi strese sokmadan en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum.... Doğum yapanların gözü aydın, bekleyenlere hayırlı doğumlar...
Oğlum bugün 19 günlük oldu, sütüm var ama oğlum doymuyor, her iki memeyi emdirip arkasına mama veriyorum,

hımm canım dun doktor bana dedıkı plt 129 bin cıkmıs bu değerle sezeryan da olabılırsın norlam doğumda dedı benım anlamadığım değer 100 bının altına ınınce normal dogummu rısklı sezeryan mı benımkı sankı sezeryan rısklı gıbı konustuda anlamadım gecen haftada devlet hastanesınde 122 bın cıkmıstı unıverste hastensıne gectım ben ne olur ne olmaz bıde kucuk sehır dıger hastanelerde sorun cıksa müdahale edemıyorlarmıs

Canım ben normal doğumdan çok korktuğum için hiç normal doğum konuşmadık, direkt sezeryan istedim, hemen kabul etti zaten :) aenin değerlerin çok ii korkma hiç bişe olmaz doktorun ve hastanende ii ise, ben düzenli hemotoloji doktoruna görünüyordum 10 günde bir, kontrol altındaydım senin değerlerine göre benimki çok düşük, önce spinal sezeryan istedim doğum anını görmek için ama anestezi uzmanı kabul etmedi hemotoloji hastası olduğum için, neden diye sorduğumda herhangi bir olumsuzluk yaşanırsa daha rahat mudahale etmek için dedi, bu sebeble genel oldum, normal doğum hakkında malesef bilgim yok :KK43: ama merak etme düşünme hiç bişe bebeğin olunca kendini unutuyorsun herşey o oluyor...

Güzel annelerrrr doğumdan sonra kaç kilonuz gitti? Sezeryan doğum yapan arkadaşlar korseyi kaçıncı günden sonra kullanmaya başlayacaksınıZ

gözünaydın az kaldı. Allah bir avazda kurtarsın.

Gozun aydin cnm :)
Acikligin da varmis ins kolay bir dogum olur

Gözün aydin gülüm, inşallah rahat bir doğum olur. Dua edeceğim, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Allah yardimcin olsun canim..Rabbim bir avazda kurtarsin inşa..

oyyy Sinem Rabbim bir avazda kurtarsın.
İnşallah acısız bir doğum süreci yaşarsın.
dualarım seninle tatlım.

Bir avazda sağlıkla gelsin inşallah:nazar:

Ayy hadi gözün aydın canım inşallah sorunsuz doğum gerçekleştirip melegini kucAğına sağlıkla alırsın. :KK54:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim..
11.30 da yatisimiz yapıldı. .
3 e çeyrek kala doğum haneye gittik..
3 u 3 geçe geldi findik kurdum..
3540 51 cm emiyoruz bi sıkıntımız yok..

Kızlar nasılsınız?
Esmerr gözün aydın canım, meleğin ile rahatla dinlen biraz sonra bebiş sohbetleei yapalımmm,
Kızlar benim yatışım yapildi 4cm lik açılma varmış. .

Kızlar su an itibarıyla suyum geldi dua edin

Hayırlı doğum olur inşallah, misss kokulunuzu içinize çekinnnn güzelce

canım çookkk sevindim yaa allah analı babalı büyütsün meleğini.ben tek kaldım sultanda sende doğurdun benim oğluş daha gelmeyecek sanırsam:KK43:doğum hikayeni merak ediyorum normal doğum oldu değil mi??benimde normal olacak anlatırsan çok sevinirim:KK16:

ayy ne güzel ya,bir bebeğimiz daha geldi,çabuk da bitmiş çok sevindim,sağlıkla büyüsün:nazar:

Kızlar duygulanıyorum valla,zaten hormonlar zıplıyo:KK1: Kocam yine pembe forumda karım diyo:KK1: Pembe forum kaldı sitenin adı.
annem de ne okuyosun orda habire diyo,anne dedim,biz 9 ay beraber yürüdük bu yolu kızlarla,birbirimizi merak ediyoruz,herkes doğuruyo,çok şey öğrendik dedim.dün kese göründü derken,şimdi emzirme konusundayız,çok şükür halimize.ben de yarın sabah gidicem,8 de yatış,10 gibi alırız dediler,darısı tüm bekleyenlerin başına...iyi ki varsınız :KK16::KK16:

X