Çok geçmiş olsun.
İnşallah gün içinde iyi olursun.
Huzursuz da ediyordur seni rahatsızlığın.
Eminim küçük beyin hediyesi çok ama çok yakışacaktır =)
Sen tecrübelisin bizden dediğin bütün duyguları hat safhada yaşıyorum =)
Duygularım çok karışık...
Ama yolun yarısını geri de bıraktık.
Aralıktan sonra daha bir heyecanlı oluruz diye düşünüyorum =)
zaman yaklaştıkça daha bir garip oluyor insan.. ama son zamanlar uzasın istemiştim ben kızımdada..
farkındaydım birdaha bukadar yakın olmayacaktık..
şimdide son aylar gelsin istiyorum o kocaman haliyle uyutmasın beni.. kolu bacağı çarpsında ne yaptığını tam bileyim.. garip yani çok garip..
eşinle ilgili yazdıklarını yeni okudum..
hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları.. ben bazen hüngür hüngür ağlardım..
eşime hiç önceliğin olmadım diyordum..
öyle hissediyordum çünkü.. düşünsene düğünümüz olacak evimiz boyanıyor o yengesini hastaneye götürüyor niye kadın bizim eşyaları görmüş tansiyonu düşmüş.. panik atak geçiriyor.. hep aynı.. kadın inatla kahvaltıya çağırıyordu.. beni değil sadece onu.. bayramda doğum günümde bana hediye almaz onlara alırdı.. düşün ya .. şimdi onlar için konuşup kavga ettiğim günlere acıyorum.. aile olduk ve azaldı.. şimdi doğru dürüst gidelim bile demiyor.. hafta da bilemedin 15 te bir..
yani canım erkekler bizim gibi değil konuşamıyorlar.. sanki ailesi ile ilgili bir sıkıntıyı bize söylerlerse ailelerini kötülemiş gibi olduklarını hissediyorlar.. bazen susmak gerekiyor.. huzurla beklemek.. ona en huzurlu yerin evi olduğunu, seçim yapmak yerine herkesin yerini korumasının gerekliliğini zamanla anlatmak.. kimseyi kimseye tercih etmesine gerek olmadığını farkettirmek..
şefkate ihtiyaçları var.. anladım ben bunu gözlerim doluyor sana bunları yazarken.. daha çok yenisiniz yıpratma kendinide onuda .. bak büyüyorsunuz.. aile olacaksınız bunu hissetmek hissettirmek lazım.. duamdasın.. dua en etkili silah canım.. en etkili kalkan.. sen yaradana sığın dua et..