Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
46 mı:) hamile kalmadan önce kaç kiloydunuz?canım bende 20. haftamdayım 46 KİLO olmuşum eklersen sevinirim :)
46 mı:) hamile kalmadan önce kaç kiloydunuz?
maşallah valla size ne iyi zayıf olmak..
ben en son ortaokulda 46 yı görmüştüm
canım 40 kilo ile hamile kaldım ama kemiklerim iri olduğundan o kadar zayıf gözükmüyorum. yanlız ben kilo aldıkça seviniyorum ya göğüslerim kalçalarım tam şuan keşke olsam dediğim gibi :) işte tek korkum çatlakların oluşması
canım 40 kilo ile hamile kaldım ama kemiklerim iri olduğundan o kadar zayıf gözükmüyorum. yanlız ben kilo aldıkça seviniyorum ya göğüslerim kalçalarım tam şuan keşke olsam dediğim gibi :) işte tek korkum çatlakların oluşması
Bol bol kremlen her akşam,ben kakao yağı ve kayısı yağı karışımı yaptım onu sürüyorum.Her banyodan sonrada normale nemlendirici krem.bakalım nolcaz 9 ayın sonunda şu çatlama olayıda olmasa ıyıydı yaaa