- 27 Şubat 2012
- 204
- 17
- 318
- 36
bence çok kafana takma cnm daha 4 kilo almışsın gayet iyi doğumdan sonra da fazla kilolarını verirsin inşallah
sağol canım inşallah valla ne yalan söyleyeyim baya takılıyo kafama inşallah vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence çok kafana takma cnm daha 4 kilo almışsın gayet iyi doğumdan sonra da fazla kilolarını verirsin inşallah
23.haftam 77 kilo en tombul kus benim sanirim...70 ile hamile kalmistim
ben şu an 22+6 dayım ve 65 kilodan 76 ya çıktım bu hafta egzersiz programına başladım yürüyüş bandı ve gevşeme egzersizleri. bir de her öğlen yediğim gofret ve çikolatalrı kesmeye çalışıyorum. yoksa kapılardan sığmıycam sanırım:) rekor bende sanırım
Canim yürüyüş bandı için Dr a danıştin mi sakıncalı olduğunu duymuştum
yok canım merak etme ben burdayım 84 ile başladım 88 oldum :'(
Sat a gore tutuyorum canım benbende 24.haftadayım 53 ile başladım 58oldum. bu arada bir şey sorucam sizler haftanızı SAT a göremi tutuyorsunuz ultrasonda çıkana göremi benm ikisi farklı çıkıyor cnkü
ben şu an 22+6 dayım ve 65 kilodan 76 ya çıktım bu hafta egzersiz programına başladım yürüyüş bandı ve gevşeme egzersizleri. bir de her öğlen yediğim gofret ve çikolatalrı kesmeye çalışıyorum. yoksa kapılardan sığmıycam sanırım:) rekor bende sanırım