- 27 Şubat 2012
- 204
- 17
- 318
- 36
bence çok kafana takma cnm daha 4 kilo almışsın gayet iyi doğumdan sonra da fazla kilolarını verirsin inşallah![]()
sağol canım inşallah valla ne yalan söyleyeyim baya takılıyo kafama inşallah vericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence çok kafana takma cnm daha 4 kilo almışsın gayet iyi doğumdan sonra da fazla kilolarını verirsin inşallah![]()
23.haftam 77 kilo en tombul kus benim sanirim...70 ile hamile kalmistim
ben şu an 22+6 dayım ve 65 kilodan 76 ya çıktımbu hafta egzersiz programına başladım yürüyüş bandı ve gevşeme egzersizleri. bir de her öğlen yediğim gofret ve çikolatalrı kesmeye çalışıyorum. yoksa kapılardan sığmıycam sanırım:) rekor bende sanırım
![]()
Canim yürüyüş bandı için Dr a danıştin mi sakıncalı olduğunu duymuştum
yok canım merak etme ben burdayım84 ile başladım 88 oldum :'(
Sat a gore tutuyorum canım benbende 24.haftadayım 53 ile başladım 58oldum. bu arada bir şey sorucam sizler haftanızı SAT a göremi tutuyorsunuz ultrasonda çıkana göremi benm ikisi farklı çıkıyor cnkü![]()
ben şu an 22+6 dayım ve 65 kilodan 76 ya çıktımbu hafta egzersiz programına başladım yürüyüş bandı ve gevşeme egzersizleri. bir de her öğlen yediğim gofret ve çikolatalrı kesmeye çalışıyorum. yoksa kapılardan sığmıycam sanırım:) rekor bende sanırım
![]()