2014 Kasım Anneleri

benimki de bana bakarak baba babam diyor :)
anne nerde gösteriyo bana bakıyo ama çıkmıyo ağzından anne
ama dün akşam mutfak da yemek yaparken geldi yanıma enne enne
deyip durdu :):) anneyi de geçmi söylüyolarmış acaba:KK12:
Benim ki ilk anne dedi :) babasi bayagi bozulmuştu hatta... :) ilk anne dediğinde mutluluktan ölüyorum sandim... :)

Slm kizcelerim:)) bizde dr kontrolundeydik dün 18.ay icin dr basit komutlari anliyor ve bir iki kelime soyluyorsa korkmayin dedi kekime sayısı filan hikaye dedi:)) ben guveniyorum dr uma..bilginze.. hepinizi öpüyorum

Benimde en cok hoşuma giden yani anne demesi.. bazen beni çıldırtiyor hele bu aralar cok afacan biraz sesim yukselmeye başladı.. gelip bana sariliyor hemen.. vicdansiz anne ben!

Benimde en cok hoşuma giden yani anne demesi.. bazen beni çıldırtiyor hele bu aralar cok afacan biraz sesim yukselmeye başladı.. gelip bana sariliyor hemen.. vicdansiz anne ben!
Can'ım sen vicdansız değilsin bizimkiler çok azman valla dün ağladım bile ben sinirden Yaman uyuyunca parmağında oynatıyor bizi valla

Can'ım sen vicdansız değilsin bizimkiler çok azman valla dün ağladım bile ben sinirden Yaman uyuyunca parmağında oynatıyor bizi valla
Evet aynen kukla gibiyim çamaşır katliyorum gelip dagitiyor dagittiklarini toplarken baska seyler dagitiyor çileden çıkartıyor.. yine de sesim yukselmemeliydi birak biraz vicdan yapayim da bi daha kizmayayim.. ben de yorumlari okuyodum cok geçmiş olsun canim Allah korumuş.. hep koru Rabbim meleklerimizi de bizi de..

Benim ki ilk anne dedi :) babasi bayagi bozulmuştu hatta... :) ilk anne dediğinde mutluluktan ölüyorum sandim... :)

anne daha hiç dememişti ilk dede dedi
sonra baba dedi baya da öyle gitti daha dün enne enne
deyip dolanıyor peşimden:):):)

aynı benimkide öyle kızınca ben yanaşıo yanıma dudak büzük ağlıo
sarılmaya çalışıyo falan kıyamam ben onlara yaaa...

Canım çocuklar hemen alışıyorlar. o nedenle ısrarla kendi yatağında yatmasına uğraşın. sonra daha zor oluyor. bizde de babası birkaç kez kucağına alıp çarşıda gezdirdi şimdi bebek arabasına oturmuyor oğlum. Kıyameti kopartıyor oturmamak için
Alışmaz inşallah onun için çabalıyorum ama sonunda istediği oluyor

kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun rabbim daha güzellerini
göstersin inş.
eşim bana ayakkabı almış kv dem de gömlek almış
hatta oğluma verdirdi çok güzeldi hatırlanmak güzel sizler naptınız..
KV gömlek almış sen birşey aldın mi ona?gözüme çarptı okurken sormadan geçemedim :)

Kizlar uzun suredir kafami kurcalayan tavuk eti meselesini sizlere sormak istiyorum. Bebislere tavuk etini nerden temin ediyorsunuz? Malum çok guvenli değil piyasada satilanlar. Ben buldugumda ciftlik tavugu aliyorum ama onlarda büyük marketlere geliyorlar ve herzaman bulunmuyorlar. Normal tavuk alıyorum ama içim hic rahat degil... :KK43:

Selam Canlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun benim oğlumda pek konuşmuyor büyüyünce konuşur modundayım eşimin yeğeni 4 yaşında konuştu her çocuğun gelişimi farklı çok kafanızı takmayın
Anneler günü annem ve Yaman arabadayken kaza yaptım refüje çarpıp karşıya yola geçmeden durdum arabanın önü dağıldı bir amca koştu yardım etti Sağolsun sol şeritte yola paralel kaldım hızlı gelen bir araç çarpabilirdi diyeceğim yani Rabbim hepimize can sağlığı versin çok şükür eli ayağı sağlam çocuklarımızın geç konuşsalar ne olacak sağlıklı ve bir arada olalımda gerisi boş

Adaşımmm çok geçmiş olsun Rabbim korusun her türlü kazadan beladan. Çok şükür ki birşey olmamış

Kızlar şu tv konusuna takıldım ya. Ben Eren bebekken tv asla izletmem derdim ama öyle olmuyor malesef.. Inanın tuvalete gidemiyorum, öyle bir ağlıyor ki gelip Kapıya vuruyor, kendini yere atıyor. Zaten oyuncaklarla oynayan bir çocuk değil, bazen açıyorum TRT çocuğu 10-15 dk izletiyorum. Yoksa Kafayı yicem. Arada kendi videolarını izletiyorum. Yoksa bütün gün Geçmez sanırım.
isisya isisya ben hiç hazır tavuk almadım. Araştırdık eşim köy tavuğu buldu, onu kestirdik, ufak parçalara ayırıp, buzluğa koydum. Tavuğun kendisini yemiyor Eren, bazen çorbalarına koyuyorum bi Parça, suyundan vitaminini alıyor en azından.

Kizlar uzun suredir kafami kurcalayan tavuk eti meselesini sizlere sormak istiyorum. Bebislere tavuk etini nerden temin ediyorsunuz? Malum çok guvenli değil piyasada satilanlar. Ben buldugumda ciftlik tavugu aliyorum ama onlarda büyük marketlere geliyorlar ve herzaman bulunmuyorlar. Normal tavuk alıyorum ama içim hic rahat degil... :KK43:
İyi tarım uygulamaları ve helal kesim sertifikası olan her tavuğu alıp yediriyorum şu hormon yükleme olayını abartı buluyorum ki çoğu firmalar ve hocalar bunla ilgili açıklama yaptılar benim içim rahat açıkcası

Kızlar şu tv konusuna takıldım ya. Ben Eren bebekken tv asla izletmem derdim ama öyle olmuyor malesef.. Inanın tuvalete gidemiyorum, öyle bir ağlıyor ki gelip Kapıya vuruyor, kendini yere atıyor. Zaten oyuncaklarla oynayan bir çocuk değil, bazen açıyorum TRT çocuğu 10-15 dk izletiyorum. Yoksa Kafayı yicem. Arada kendi videolarını izletiyorum. Yoksa bütün gün Geçmez sanırım.
isisya isisya ben hiç hazır tavuk almadım. Araştırdık eşim köy tavuğu buldu, onu kestirdik, ufak parçalara ayırıp, buzluğa koydum. Tavuğun kendisini yemiyor Eren, bazen çorbalarına koyuyorum bi Parça, suyundan vitaminini alıyor en azından.
Zorda kalınca neler yapmıyoruz ki kriz anlarında o kadar olur ben normal Zaman için diyeyim bizim televizyonu hiç açık görmedi ne işe yaradığını bile bilmiyor kumandayı alıp alo diyor düşün tanımıyor bile dışarıda nereye gitsek rica edip kapattırıyorum sevmiyorum izlemesin

Zorda kalınca neler yapmıyoruz ki kriz anlarında o kadar olur ben normal Zaman için diyeyim bizim televizyonu hiç açık görmedi ne işe yaradığını bile bilmiyor kumandayı alıp alo diyor düşün tanımıyor bile dışarıda nereye gitsek rica edip kapattırıyorum sevmiyorum izlemesin
Çok geçmiş olsunn allah bidaa yaşatmasın ben trafkte geriliyorm oğlum oldktan sonra,normlde hızlı kullanrdın ama artk ne hız ne korna ne insanlra bulaşma kaldı tıs tıs gdiyorz:) tv olayını çok iyi başarmışsın kendin bunalmıyomusun?bende izletmem dyodum ama arada açıyorm,tv izleten arkadşlar çocugunz tv izlerken szde izleyin soru sorun yalnız basına transa geçmelernden iyidr.bu arada bnm oğlumda bilindk kelamlardan bitek baba dyo.tüm aktiviteler açıp kapatmakla ilgli oldgu için kapat dyo ve farkettmki k ile baslayan kelimeler çok fazla kulak kumanda kaka kapı kaşık kalem kucak gbi günlk hayatta ona çok sık tekrarladıgım o yüzden kuu dyo kafa dedi dün.gel git mama fln hiç yok .anne dese naparım acaba:)

Çok geçmiş olsunn allah bidaa yaşatmasın ben trafkte geriliyorm oğlum oldktan sonra,normlde hızlı kullanrdın ama artk ne hız ne korna ne insanlra bulaşma kaldı tıs tıs gdiyorz:) tv olayını çok iyi başarmışsın kendin bunalmıyomusun?bende izletmem dyodum ama arada açıyorm,tv izleten arkadşlar çocugunz tv izlerken szde izleyin soru sorun yalnız basına transa geçmelernden iyidr.bu arada bnm oğlumda bilindk kelamlardan bitek baba dyo.tüm aktiviteler açıp kapatmakla ilgli oldgu için kapat dyo ve farkettmki k ile baslayan kelimeler çok fazla kulak kumanda kaka kapı kaşık kalem kucak gbi günlk hayatta ona çok sık tekrarladıgım o yüzden kuu dyo kafa dedi dün.gel git mama fln hiç yok .anne dese naparım acaba:)
Ya şöyle mesela gündüz Zaten beraber kahvaltı yapıyoruz parka gidiyoruz sonra onu uyutuyorum sofrayı kaldırıp öğle yemeği yapıyorum sonra uyanıyor yemek ye oyun oyna yine parka çık falan akşam oluyor zaten şimdi mesela Yaman uyuyor ben survivor izliyorum akşam o yatınca açıyorum gündüz Zaman su gibi geçiyor tv açmaya Fırsat kalmıyor bide takip ettiğim bi program yok önceden Yaman küçükken ver fırınayı izlerdim Onuda kaldırdılar

Son düzenleme:
KV gömlek almış sen birşey aldın mi ona?gözüme çarptı okurken sormadan geçemedim :)

biz hiç atlamayız böyle günleri bizde ayakkabı aldık.

valla bilmiyorsa ne güzel benimki de öyle çok dalıp izlemiyo ama açık olsun
istiyor toplasan 20 dakka bütün gün bakmıyodur ama hep açıktır.
alır kumandayı getirir tv ye tutar açın diye açık kalıcak ama
senin ne güzel bilmemesi emin ol bende kendim bakmış olsaydım hiç açmazdım tv yi.

X