- 15 Nisan 2013
- 1.233
- 40
- Konu Sahibi birdileksin
Ayy niye uyumuyolar canım ya kocaman olmuşlar artık gece dinlensen ne gzl olur.hepmi öylelerdi sonadanmı boZuldular
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim 40 gunlukten 7 aya kadar hic de fena degildi uykulari,7. Aydan sonra gunduz yaptiklarini gece de yapmak isteyip uyumamaya basladilar, 3 saat 4 saat gece ayakta duruyorlardi.canimiz cikiyordu.simdi simdi duzelmeye basladi.her bebek farkli hepsi boyle olacak diye birsey yok tabii.
Slm canım masallah be kadar büyüdunuz biz 37+1 de doğduk 2,5 aylık olduk agu yapıyoruz daha..bende seni merak etmiştim...aslında en kapsamlı ve en once açılan topik burasıydi dogum yapınca ister istemez uzak kaldık artık burdan devam ins..görüşelim senden öğreneceğimiz cok sey var..
Hayırlı olsun canım hic endise etme hepimizin erken dogum tehdidi vardı bi cogumuz vaktinde dogum yaptık..
Masallah cok iyi bir haftada Dogum yapmissin canim hayirlisiyla buyut yavrularini saglikla insallah.sikintili zamanlari atlatiyorsun,etrafi incelemeye kurcalamaya basladiklarinda daha zevkli olacak.
Canim ben hep buralardayim,haziran annelerinde devamli yaziyorum,sormak istedikleriniz olursa buradan yanitlarim tabii ki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.