2014 Eylül Annesi olmak isteyenler

kızlar çok guldum cok eglendım gercekten :))))))))))))))))))))

valla bız hergunu degerdırdık ama test sonucu malum :)

bıde sabaha kadar falanda kalkmadım yattım, demekkı olmayınca olmuyor ya var ya hersey Allah'tan, olacaksa dkh kullanırken bıle gebe kalabılıyorlar, Allah'tan hayırlısı gercekten

ben evlenmeden once kahverengı akıntım olmustu cok korktum bu ne boyle dıye dktora gıttım, kıst demıstı, bunlar olur arada yumurtalar kıstlesır bı sonrakı adetınde kaybolabılır dedı, bende bı sonrakınde gıttım hıcbırsey yoktu.. kahverengı akıntı demek bu anlamada gelebılıyor.

eger olurda adet olursan kesın gıt bı tahlıl yaptır, ultrasondan baktır bakalım ne dıyecek doktor
ınsallah bunlar gebelık belırtısıdır baska bırsey degıldır de, nolur nolmaz :)

İnşallah hepimizin hediyecikleri bizlerle olur

Inşallah tatlım. Dediğin gibi hamile degilsem zaten mutlaka gitcem doktora :) ama inşallah hamile oldugum icin giderim :))

Sana katılıyorum flam oğlum 9 ekim gibi dogacak gorunuyirdu sezaryen le eylül sonu alındı bu bebisimde on Eylül goru uyor muhtemelen ağustos sonu alinir diye düşünüyorum

Canım burada da buldum seni.
Az önce başka bir yerdee seni bulup sordum ama anladım ki bebiş geliyooo. Tebrik ediyorum canım.
Allah bu bebişini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Neler yapıyorsun, nasıl gidiyor?
Planlayarak mı hamile kaldın canım? Bende istiyorum ikinci bebişi ama biraz daha erken gibi geliyor.

Kızlar hepinizin gebelikleri hayırlı olsun, rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin, isteyen bekleyen herkese de bebiş nasip etsin inşallah. Eylül doğum için güzel bi zaman. ilk bahara dışarı çıkarken büyümüş olursunuz. Bende 2012 Eylül annesiyim. Nasip olurda ikinciyi düşündüğümde yine herhangi bir yılın eylül ayında doğum yapmak isterim.

Evet dumaam cim planli bir gebelikti ikisini birden buyuteyim dedim annem bakiyor ogluma biraz da o destekledi madem ikisine birden bakivereyim artik dusunun dedi nasip oldu cok şükür Allah kucagimizada almak nasip eder insallah sen de artik dusun ya :)

merhabalarrr.. bende 2gun once evde test yaptim dunde kan tahlili yaptirdim pozitif :)) Allah herkese nasip etsin 2. bebegim olcak.. 2010eylul annesiydim. simdi 2014eylul annesi olcam. pztsi dr. rand aldim. bide ultrasonda gorim rahatlicam.

merhabalarrr.. bende 2gun once evde test yaptim dunde kan tahlili yaptirdim pozitif :)) Allah herkese nasip etsin 2. bebegim olcak.. 2010eylul annesiydim. simdi 2014eylul annesi olcam. pztsi dr. rand aldim. bide ultrasonda gorim rahatlicam.

Hayirli olsun arkadasim darisi basimiza inşallah. Günün geçmiş miydi?

Hayırlı olsun darısı başımıza artık:) belirtilerin nelerdi yazabilir misin ?

herkese merabalaarr..aslında eylül annesi sayılmam muhtemel doğum tarihim 28 ağustos ama napiim ağustos anneleri almış başınıgitmiş:) ben çok geriden geliyorum.. 23 ocakta doktor randewum war we heycanla bekliyorum pıt pıtları görmeyi

2aydir korunmuyoduk. ben adetim gunum gelmeden bi gun once test yaptim cunku icimden hamileymisim gibi geldi. bide normalde adetten onceki bi hafta akintilarim olur. bu sefer camasirim kupkuruydu bende suphelendim. hafif bel agrisi oldu. kasiklarda biraz sizi ve bi agirlik dolgunluk hissi oldu. suandada bel agrisi ve kasik dolgnlugu devam ediyor. pztsi randevu aldim. gidicem dr.a. belirtiler aslinda adet belirtileri gibi. bide biraz gaz oldu. goguslerimde baya sert ve dolgun. bu kadar kizimda 3yasini gecti. abla olcak ins:)

Çok sevindim adına canım.
Düşünüyorum ama oğlum çok hareketli hamile kalırsam ve hamileliğim rahat geçmezse oğlumla yeterince ilgilenemem. Birde çalışıyorum canım. Ama oğlum 3 yaşını doldurduğunda ya da tam doldurmadan önümüzdeki aralık ayı gibi çalışmalara başlamayı düşünebilirim gibi gibi :)))
Çok istiyorum 2. bebişi. Yaş aralıkları çok olmasın, az da olmasın :))) 3-3,5 yaş benim için ideal olur. Ama bilmiyorum yinede kısmet be güzelim. Sağlıklı olsunlar da.
Çok öpüyorum seni, sizleri de kızlar.

Öncelikle hayırlı olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Hııım, araları 4 yaş olacak o zaman dimi. Güzel aslında bende böyle olsun isterim. Çokta güzel olur.
Bu arada bayağı bayağı gebelik topiklerinde gezmeye başlamışım kızlar :)))))))

saol cnm evet 4yas olcak cok iyi olcagini dusunyyorm. bakalim zorluklarida olcak tabi hem dogumdan once hemde sonra Allah kolaylik versin ins.

Tebrikler...hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Darisi basimiza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…