- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
hepiniz çok sağolun...hiç bir şey vermediler ya.3 tane doktor.biri bile bir şey yazmadı..ben almanyadayım.bu yüzden reçetesiz vermezler hayatta....ne yapıcağımı iyice şaşırdım...cuma ultrason a girmişdim sadece nokta kadar kese vardı...bide dün girdim...kese büyümüş ve embriyo da gözüküyordu.kalp atışı yoktu ama....öylece bakıb yolladilar.ama şuan ağrım var. ..hemde baya.kanama çom değil ama var.ağrıyla beraber olduğu için bence kesin düşük. Eminim ben
canım imkanın varsa tekrar git bakalım dra sancılarım arttı de
ya dr vermem,iş galiba ilgilenmemş bile progestanı hemen hemen herkes kullanıyor. Bence bi kutu alıp düzenli içmeli ,bebeğin tutunmasını sağlıyor . Sen neden öyle dedin ki.
gidicem canım. .iki saata folan.bıktırıcam onları....kötüyüm ya boriniz bakın diycem....şimdi hastaneyi arıyorum.
Hepiniz çok sağolun...hiç bir şey vermediler ya.3 tane doktor.biri bile bir şey yazmadı..ben Almanyadayım.bu yüzden reçetesiz vermezler hayatta....ne yapıcağımı iyice şaşırdım...cuma ultrason a girmişdim sadece nokta kadar kese vardı...bide dün girdim...kese büyümüş ve embriyo da gözüküyordu.kalp atışı yoktu ama....öylece bakıb yolladilar.ama şuan ağrım var. ..hemde baya.kanama çom değil ama var.ağrıyla beraber olduğu için bence kesin düşük. Eminim ben
Kızlar çok kötüyüm, hastaneye gidiyorum iyi diyib yolluyorlar...ben Çok Kötüyüm ama ya.ağrım felaket.belim karnim.kanamada az az geliyor.düşük Yapıyorum. 100% eminim..ilaç bile vermediler bana..o kadar halsizim ki anlatamam. ..ne yapmam lazım. Ne yapıyim söyleyin...
canım progestanı tekrar dr kontrolünde bırakması gerekiyo allah korusun mazallah ilacı bırakınca sıkıntı çıkar
Hepiniz çok sağolun...hiç bir şey vermediler ya.3 tane doktor.biri bile bir şey yazmadı..ben Almanyadayım.bu yüzden reçetesiz vermezler hayatta....ne yapıcağımı iyice şaşırdım...cuma ultrason a girmişdim sadece nokta kadar kese vardı...bide dün girdim...kese büyümüş ve embriyo da gözüküyordu.kalp atışı yoktu ama....öylece bakıb yolladilar.ama şuan ağrım var. ..hemde baya.kanama çom değil ama var.ağrıyla beraber olduğu için bence kesin düşük. Eminim ben
anlamadım ki nasıl iş. nasıl dr. progestan kullanıyomusun canım. düşük tehditlerinde önerilen sudur.yataktan hiç kalkma sadece tuvalet için kalk.sakın banyo yapma.eğer içmiyorsan eczaneden bi kutu proogestan aldır eşine tok karnına sabah akşam iç
kızlar daha önce çatlak önleyiciler ile ilgili konuşmuştuk. ben lierac kullanmaya başlamıştım ama dün dr um ilk üç ay o tarz kremler önermiyorum kesinlik dedi.kakao yağı aldım bende. haberiniz ola
kızlar saçımda oldukça beyazlarım var,kına yapmak istiyorum 3 ayı beklemem gerek heralde,
boya zararlı ama kınadan tam olarak emin değilim.varmı bilgisi olan?
arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardın edermısınız
Canım recetesiz alabilrisin ben aldım bir kutu zaten bunu devlet ödemiyormuş privat alıcaksın yani mecbur. Benimde lekelenmem var 5. Haftadan beri geçmedi ama hep yatıcaksın dediler bana yatıyorum sürekli en ufak bir harekette geliyo zaten
Canım recetesiz alabilrisin ben aldım bir kutu zaten bunu devlet ödemiyormuş privat alıcaksın yani mecbur. Benimde lekelenmem var 5. Haftadan beri geçmedi ama hep yatıcaksın dediler bana yatıyorum sürekli en ufak bir harekette geliyo zaten
dr dan dr a ne kadar fark oluyo işte , benim bi düşüğüm olmuştu. dr buu kez hamile kalınca beni bu konuda cok uyardı hep moralini yüksek tutup güzel düşünecekmişim . nasıl düşünürsen öyle etkilermişsin bebeği. güzel düşün canım dünyada rızkı varsa Rabbim kucağına almayı nasip eder. hamileliğin keyfini çıkar. selam ve dua ile