2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de 2 saat yatıyordum yaa.tamam o zaman o kadar abartmayım.sen 12 de mi kalkıyosun değerini bil canım bu zamanların.tekrar teşekkürler cevabın için.:KK16:

Ben geceleri uyuyamıyorum canım bacaklarım aşırı sızlıyor beni uyutmuyor.o yüzden geç saatte kalkıyorum.sabaha karşı uykusuzluktan sızıp kalıyorum.
 
merhaba herkeseeee
kızlar annemin adı Elif ve kızıma annemin ismini koymak istiyorum.eşimde düşündü ve kabul etti.Elifim demek hoş olur dedi.:KK16:
çok bulunan bir isim ama hem türküeri var hem de tınısı ve anlamı güzel.
sizce?



bende kızımın adını elif koymak istiyorum. Etrafımda nekadar Elif tanıdığım varsa hepsi iyi yerlerde ve eliflerin yıldızı parlak oluyo bence. çok güzel bi isim ilk eşim önermişti şimdide ek isim istiyo yanına çünkü kayınvalidemler istemiyolar çok islamik bi isimmiş valla Müslümanım elhamdürillah tabiki kızıma islamik bi isimm koyucam alla alla eşimle geçen gün tartıştık yine bu konu yüzünden eşim bari ikinci bi isim koyalım diyo ben ikinci ismi istemiyorum iki isimli olursa elifi kullanmıcaklar çünkü ve kullanılmayan ismide neden koyayım ki ilk oğlumuzun ismini eşim koymuştu ben hiç karışmadım bunuda ben koyayım değil mi oğlum canım kardeşim elif dedikçe kayınvalidem öyle söyletmeyin belki koymazsınız o ismi diyo ısrar edicektir koydurmamak için ama inşallah allah bu ismi nasip eder kızıma kocacımda anne faktörü çok önemli çünkü :KK14:
 
kızlar dün size bahsettiğim gibi bugün A101 deki indirimli ürünlere bakmaya gittim... bebeğime bir sürü şey aldım :))

küvet kova ve maşrapasını aldım.. 6lı dolap askılarından 6 tane aldım.. plastikleri çok güzel e bebektekinden farklıda değil. küveti giderli ve renk seçenekleri var. ben koyu mavi alıp takım yaptım. daha bi sürrü şey vardı ama artık kredi kartı kullanmadığım için param kadarını aldım :)))

aklınızda bulunsun bakmak isterseniz bir bakın
 
kızlar dün size bahsettiğim gibi bugün A101 deki indirimli ürünlere bakmaya gittim... bebeğime bir sürü şey aldım :))

küvet kova ve maşrapasını aldım.. 6lı dolap askılarından 6 tane aldım.. plastikleri çok güzel e bebektekinden farklıda değil. küveti giderli ve renk seçenekleri var. ben koyu mavi alıp takım yaptım. daha bi sürrü şey vardı ama artık kredi kartı kullanmadığım için param kadarını aldım :)))

aklınızda bulunsun bakmak isterseniz bir bakın

canım hayırlı olsun bebişin güzel günlerde kullansın:)ben de küvet almadım henüz A-101 bulabilirsem etrafta gidip bakayım.
 
Herkese Günaydın;

Dün akşam 4 boyutlu ultrasona gittik Prof. Recep Has'a. Çok şükür herşey yolunda çıktı. Vesikalığımızı da aldık geldik.
Kesinlikle şahane bir olay :emir_bebek:

Hepinize böyle sonuçlar almak nasip etsin Rabbim :21:

Günaydın
Önerir misin Recep Has'ı? Ben de doktorum aksi bişey demedikçe ona gitmeyi düşünüyorum...Ne kadar sürüyor usg ve ne kadar önceden randevu alınabiliyor ?
 
Canim bu durumu nasıl anlıyorlar hiç vajinal muayene etmedi ler birde akıntı oluyor bendede ama vajinal fitil verirse ben yapamam nasıl olacak..

Canim farkli seylerden bahsediyoruz sanirim ben seker yüklemesi testinden bahsediyordum.

Canım 3.0 olduğu için doktorun iş yapma yat dedi mi?

Hayir demedi. Sadece hareketlerine dikkat et dedi. Hatta sürekli masa basi calismam gerekiyor olur mu dedim? Olur dedi.
 
maşallah yerim ben onu :KK16:
bende 5 kilo aldım canım, eşim dalga geçiyo annen gibi olmaya başladın diye :KK36:
isme karar vermeyi bırak henüz hiç bi fikrimiz araştırmamız yok.
ben uydurma yeni isimleri sevmiyorum. herkesin çocuğu firma adı gibi dolanıyo ortalıkta.

bende 3 kilo aldım canım..evet sanki bütün isimler aynı gibi..bakalım araştırmaya devam..
 
Günaydın
Önerir misin Recep Has'ı? Ben de doktorum aksi bişey demedikçe ona gitmeyi düşünüyorum...Ne kadar sürüyor usg ve ne kadar önceden randevu alınabiliyor ?

Kesinlikle öneririm. Çok kibar bilgili ve gereksiz korkutma yönlendirme yapmayan bir doktor.

Bana kendi doktorum tavsiye etti ismini verdi. 1 ay önceden araman gerekiyor çünkü çok yoğun maalesef. Ben 17. haftada aradım 20.haftada gittim. 400 tl muayenesi.

25 dk bebeğin her yerine baktı. Tüm ölçümleri yaptı. Hepsini anlatarak yaptı ve üstüne sormak istediğiniz birşey yok mu dedi gülerek :emir_bebek:

4 sayfalık bir rapor, 2 vesikalık, ve tüm 25 dknın baştan sona kaydını bir cd içinde verdi kendisi.

Ben memnun kaldım şahsen. Aklımda bir soru işareti bırakmadı.
 
Günaydin hepinizeeeeeee.........100mg seker yüklemesi yapan oldu mu? Sabahin körüne verdiler ben zaten sabahlari cok tempomda olmuyorum ve sabah uyandigimda cok acikiyorum hemen nasil 2 saat mi 3 saat mi neyse ac bekleyecegim? Ki ac kalinca direk midem bulaniyor... :KK43:
cnm bana son 8 saat ac susuz gel dediler.
Canım nasıl oldun?Ben gece okadar kötüydümki anlatamam uyamadımm,sabahda 6 da kalktım..Kolumu kaldıramıyorum resmen nasıl bişeymş bu ya..
kiz kolum kalkmiyo ama oyle bos bos otururken agrim yok.
canım yüksek derken fiyatı mı? ayaklarının yüksekliği mi?
ayaklarimi yuksek acaba dedim.
Aşıyı yaparken rahat ol canım :) Okadar küçükki iğne hissetmiyosunn :)2 gün sonra yaz bana :KK35:
hehehe :) kizi niye korkutuyon :)
Canlarım ben bu tetanos aşısını sordum doktoruma. Sağlık ocakları gebelikte 3 defa yapıyor ama bence fazla sen sadece 28. haftada 1 kez yaptır dedi.O kadar da salamcı kadındır ama. Buna gerek görmedi herhalde. Siz 3 doz da yaptırıcak mısınız ?
cnm bana doktorum 1 tane yaptir yeter dedi dun de saglik ocagindaki dr bi tane korumuyo iki yaptir gebeyken dedi.ben de iki tane yaptirim diyom sonra da 5 e tamamlayip kokten kurtulayim diyorum.
yok bezi almam canım. burda daha önce de bilinçli anneler uyarmıştı aklımda kaldı almam :KK1:konuşulmasa kesin alırdım ama :KK9: haha bi de bu yeğenler ıslak mendili keyfi olarak paketten hepsini çıkarınca hiç yetmiyor demi :KK53::KK53:nedir bu çocuklarda ıslak mendil hastalığı :KK53:
hem bezi stok yapip bapicaz cnm dimi markette cok evimizin her tarafo market zaten martar gibi turediler :)
valla canım ben de mağazada gidip canlısını görmedim ama alan arkadaşım vardı, yüksek değil gibi hatırlıyorum paylaştığı resimlerde. küçük bir çocuğun oturabileceği yüksekliktedir mutlaka.
dogrusur cnm ben kendisini gormedim..
Canım neden sordum, internette okudum çünkü eğer kolunu yeterince hareket ettirirsen kasa iyice yayılırsa ilaç ağrı falan olmuyormuş. Hemen düzeliyormuş kolun. Demekki doğru :KK1:
tatlim onaBakarsan ben asidan geldim habire is yaptim kullandim yani kolumu ama yine de biraz agri var hareket ettirince ya da uyanirken.
Nasılsınız kızlar? bebeişler nasıl.. görünmesem de okuyorum :))
Iylik cnm senden nbr işle rini hallet artik da aramizda gorelim seni :)
şu an ise progestanı almış vaziyette ayaklarımı uzattım laptop kucağımda .hükümet kadın 2 filmini de ayarladım izlicem.umarım wc ye gitmem gerekmez.ne kadar yatıcaam konusunda bilgisi olan var mı.20 gündür böyleyim artık gezmek istiyorum.hepinizi öpüyorum.
cnm yillarca kullandim oyle yatip beklemene gerek yok vajinanin ici zaten oyle bi yapidaki sen ayaga kalkinca dusucek gibi degil sadece koyar koymaz cis yaparsab dusuyo.ama sen isine devam et akiyo diye de korkma fazlasi akiyo.icon rahat etmisiosa 5 dakka yat.
kızlar dün size bahsettiğim gibi bugün A101 deki indirimli ürünlere bakmaya gittim... bebeğime bir sürü şey aldım :))küvet kova ve maşrapasını aldım.. 6lı dolap askılarından 6 tane aldım.. plastikleri çok güzel e bebektekinden farklıda değil. küveti giderli ve renk seçenekleri var. ben koyu mavi alıp takım yaptım. daha bi sürrü şey vardı ama artık kredi kartı kullanmadığım için param kadarını aldım :)))aklınızda bulunsun bakmak isterseniz bir bakın
Ciddimisonnnn sabah baktim dedim giderli degildir.ama bak giderliymis fakat bizim burda hic a101 yok.annemlerin orda var bu saatte kalmismidir desem alir.yoksa 1 2 tane mi gelmisti.acil cvp :))) icinin filesi yok dimi ?
 
canım hayırlı olsun bebişin güzel günlerde kullansın:)ben de küvet almadım henüz A-101 bulabilirsem etrafta gidip bakayım.

teşekkür ederiz :KK16::KK16::KK16:bak canım ben çok beğendim çok güzeller.. küveti filan büyük bayağı. birde içine köpüklü filelerden alıcam daha sonra.. ama kalmıyor pek ben gittiğimde benle beraber bir kişi daha aldı zaten toplamda 3 taneydi. ve sabah erken gittim ben.
 
cnm bana son 8 saat ac susuz gel dediler. kiz kolum kalkmiyo ama oyle bos bos otururken agrim yok.ayaklarimi yuksek acaba dedim. hehehe :) kizi niye korkutuyon :)cnm bana doktorum 1 tane yaptir yeter dedi dun de saglik ocagindaki dr bi tane korumuyo iki yaptir gebeyken dedi.ben de iki tane yaptirim diyom sonra da 5 e tamamlayip kokten kurtulayim diyorum.hem bezi stok yapip bapicaz cnm dimi markette cok evimizin her tarafo market zaten martar gibi turediler :)dogrusur cnm ben kendisini gormedim..tatlim onaBakarsan ben asidan geldim habire is yaptim kullandim yani kolumu ama yine de biraz agri var hareket ettirince ya da uyanirken.Iylik cnm senden nbr işle rini hallet artik da aramizda gorelim seni :)cnm yillarca kullandim oyle yatip beklemene gerek yok vajinanin ici zaten oyle bi yapidaki sen ayaga kalkinca dusucek gibi degil sadece koyar koymaz cis yaparsab dusuyo.ama sen isine devam et akiyo diye de korkma fazlasi akiyo.icon rahat etmisiosa 5 dakka yat.Ciddimisonnnn sabah baktim dedim giderli degildir.ama bak giderliymis fakat bizim burda hic a101 yok.annemlerin orda var bu saatte kalmismidir desem alir.yoksa 1 2 tane mi gelmisti.acil cvp :))) icinin filesi yok dimi ?

filesi yok canım fileler tek satılıyor zaten.. gideri sabunluğu filan var, sert plastik kokusuz, büyüklüğü filanda iyi bayağı uzun süre kullanılır renk seçenekleri var. pembe yeşil beyaz ve mavi vardı. ben mavi aldım. kalmış olmayabilir belki ama marketten markete değişiyor bir bakmakta fayda var bence..
 
kızlar yarın tetanoz aşısı yaptırıcam nasıl birşey çok ağrı oluyor mu??? en son 5. sınıftayken yaptırdım sanırım
 
Kizlar simdi olay var :)
Yumurtayi gebeler iyi haslasin da yesin diye duydum.ama o gun tv de saracoglumuydu kimdi tam hatirlamiyorum ha cok haslanmis yumurta yemissin ha çamur yemissin diyo.ben de yumurtayi zorrrŕrla yiyorum.yani simdi bosuna mi midemi bulandira bulandira yiyorum?
Sabahki yedigim hala agzimda cok mutsuzum :KK43:
 
filesi yok canım fileler tek satılıyor zaten.. gideri sabunluğu filan var, sert plastik kokusuz, büyüklüğü filanda iyi bayağı uzun süre kullanılır renk seçenekleri var. pembe yeşil beyaz ve mavi vardı. ben mavi aldım. kalmış olmayabilir belki ama marketten markete değişiyor bir bakmakta fayda var bence..
Yaa insallah kalmistir anneme soyledim fiyati uygun gercekten.fileyide aliriz ya da buyumus cocugu olanlardan odunc aliriz.insallah pembesi kalmistir.
 
X