- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #6.241
İnsanbul mağduru bi tek sen değilsin. Kandırıkçı o, harf oyununa hepimiz kandık önceleri
allah razı olsun eşim yapıyor.10-15 güne de annem gelir inşallah.rabbim sanada yeniden bebiş versin hayırlısıyla inşallah
ahaha bayağı kaçak takıldım ama yakalandım
% 100 sonuç vermesini bi kenara bırak hata çok fazla çevremde örneklerdn geçilmiyor ,hmilelik byunca yavrum engelli olucakmış diye üzldüğünde ve çocuğunu anne karnına etkilediğinle kalıyosun.
ama çok gülmüştüm lafına , şuanda sexilik kimdekaldıki kendi halimize düştük ,ama doğumdan snrada eski sexiliğimize dönmeliyiz .krem kullanrken benide bilgilendir ne kullanalım ,en faydalısı hangisi
Sağol canım. Tabiki de kopamam burdan :)) önemli gelişmelerde yazarım :))
e o zmn sonuca göre fikri değişmeyecek annelerin bu testleri yaptırması anlamsız..yani Allah korusun kötü bişi çıksa ben bebeğimi aldıramam ve boşuna doğuma kadr ağlayıp,psikolojimi bozarım.hem bebeğe zarar hem bana..bu arada listede adımı göremedim özelden msj atıyorum cnm beni de ekle olur mu..
hatunların gözleri zayıf suçu bana atıyolar
avukatımı istiyorum
senin yavruda büyüdü annesi... cinsiyeti sen benden önce öğrenceksin ne heyecanlı yağğğ
ya ben 10+3 günlük hamileyim ancak su içmem gerekiyor biliyorum dr.um günde 8 bardak su iç dedi ancak ben 1 bardak bile içsem midem bulanıyor benim gibi problem yaşayan varmı? ve ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen.
yok canım sıkıntı yapma gebelik sebebiyle hele de bu dönemlerde tsh artabiliyor dönem dönem ölçtürüp ilaç dozunu düzenleyeceğiz mecburen birkaç gün yükseldi diye herşey bitti sanma hormonların işi uzun süreli yani zararı ancak uzun süreli tsh artışında olur. diyorum ya senin tsh şuan gayet iyi benim önce 5.5 sonra 6ya çıktı 2 hafta sonra tekrar bakacağım
ya ben 10+3 günlük hamileyim ancak su içmem gerekiyor biliyorum dr.um günde 8 bardak su iç dedi ancak ben 1 bardak bile içsem midem bulanıyor benim gibi problem yaşayan varmı? ve ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen.
günaydın ballı lokumlar kıtlıktan cıkmıs gıbı kahvaltımı yapıyorum buyrun gelın beraber edelım
günaydın ballı lokumlar kıtlıktan cıkmıs gıbı kahvaltımı yapıyorum buyrun gelın beraber edelım
ahhh keske benımde arkadasa ıhtıyacım varhmmm hmmmm acıktım ecmelcim vallaaa yakın olsa da kopsam gelsemmm :)
valla klasık kahvaltı ama yazayım hayatım bır kıbrıt kutusu peynır sıyah zeytın yesıl zeytın kaymak bal nutelladaha ben yapmadım ne yiyorsun iştahımı kabart biraz ?
ahhh keske benımde arkadasa ıhtıyacım var
valla klasık kahvaltı ama yazayım hayatım bır kıbrıt kutusu peynır sıyah zeytın yesıl zeytın kaymak bal nutellavee sofranın kralıı bebeklerımızın en gusel proteın kaynagı haslanmıs yumurta ve mor meyveler cayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?