- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #6.181
merhabab kızlarrr hamileliğimin 9.haftasındayımm bu günn kontrolümüz vardıı ona gittik haftaya gell ikili test yapalım dediii ne kii bu gerekli mi ?? birde beta hcg niz kaçç
iç tatlım atesın yukselmeden ıc bır tane mınoset ve parol ıcılebılıyo hamıleyken bılgınıze c vıtamnıde dısardan tuketme bol bol meyve tuket yada elde sıkılmıs meyve suyu ayaga kaldıracak senı
kızlar bende sağlık ocağına kayıt yaptırdım..martın 11 inde çağırdılar..2li ve 3 test dışındaki bütün testleri yapıyolarmış ve yakından takip ediyolar..bebek doğduktan sonra aşıları vs takip ediliyo..zaten cezası varmış kayıt yaptırmazsan..bide elevit kullananlar var mı aranızda...elevititte domuz jelatini kullanıldığını duydum,kesin kaynaklardan hemde o nedenle kullanmak istemiyorum,doktoruma sorucam muadili başka ilaç varsa onu kullanmak istiyorum...bebeişlerimizi şimdiden domuz ürünlerine maruz bırakıp haram şeyler kullanmayalım...bilmeden yediğimize içtiğimize çare yok da bile bile de yapmayalım..
zeka testi canım eğer bi problem varsa aldırma söz konusu olabilyor..ben yaptırmıycam ...5. ayda renkli ultrasyona girmek istiyorum kapsamlı olarak organlaının gelişimine bakılıyor.
zeka testi canım eğer bi problem varsa aldırma söz konusu olabilyor..ben yaptırmıycam ...5. ayda renkli ultrasyona girmek istiyorum kapsamlı olarak organlaının gelişimine bakılıyor.
Ben de duydum eleviti, bana doktorum previt yazdı. ama onun içeriğini de bilmiyoruz tabi
kızlar bende sağlık ocağına kayıt yaptırdım..martın 11 inde çağırdılar..2li ve 3 test dışındaki bütün testleri yapıyolarmış ve yakından takip ediyolar..bebek doğduktan sonra aşıları vs takip ediliyo..zaten cezası varmış kayıt yaptırmazsan..bide elevit kullananlar var mı aranızda...elevititte domuz jelatini kullanıldığını duydum,kesin kaynaklardan hemde o nedenle kullanmak istemiyorum,doktoruma sorucam muadili başka ilaç varsa onu kullanmak istiyorum...bebeişlerimizi şimdiden domuz ürünlerine maruz bırakıp haram şeyler kullanmayalım...bilmeden yediğimize içtiğimize çare yok da bile bile de yapmayalım..
merhabab kızlarrr hamileliğimin 9.haftasındayımm bu günn kontrolümüz vardıı ona gittik haftaya gell ikili test yapalım dediii ne kii bu gerekli mi ?? birde beta hcg niz kaçç
jımm ok teşekkürlerr randevu aldıkk artıkk gideceğiz mecburr :) hcg kaç hatırlıyormusun genelde 3.aydan sonra pek takmıyor kimse :)
Neden yaptirmiyorsun merak ettim? Yaptirmamak riskli degil mi, bilmiyorum da ondan soruyorum canim
kızlar çatlak kremi ne zaman sürmeye başlanıyor bilgsi olanlar benide bilgilendirin......arkadaşlardan biri diyorduya sexi vücuduma mahrum kalıyor diye.kocalarımız doğumdan sonra yol haitasıyla karşılaşmasınlar.
ya peki bişi sorcam diyelimki Allah korusun 2li ve 3 lü testte bi sorun olduğu anlaşıldı,,zaten bebek olmuş kaç aylık,aldıramazsın ki,var mı peki bunun bi çaresi,tanı konulunca tedavi mümkün mü yoksa kabulllenmek mi lazım bu durumu..
oyy ne çok konuşmuşunuz be oku oku bitmedi hee :))
bu arada dün mü ondan önceki gün mü bilmiyorum listeye kaydolmak isteyenler olmuştu
konu ben de olmadığı için ben ilgilenememiştim eğer kaydolmak isteyen varsa bana özel mesaj atarsın çok memnun olurum:))
insanbullan, eylüll sizde bilgilerinizi versenizde artıkın kaydetsem sizi de
merhaba :)) o lafı eden benim :))
kız bakma sen benim öle dediğime sexilik mexilik yok anacımhele üstüme başıma dikkatte edemiyorum şuan harikayım yani :)
benim ilk hamileliğimde hiç göbeğim yoktu o yüzden çatlak yaşamadım
ama bundabir gerginlik acısı olması başladı ve hafif hafif kaşınmaya başladı karnım sanırım artık şişmeye başladı kullanmaya başlıcam bende en azından bebe yağı sürerim şimdilik
hayır canım bi çaresi yok
ama alıyorlar bebeği bi sorun olursa kaç aylık olursa olsun
tabi vicdanın el vermezse kabullenmek zorundasın ama
testler yüzde yüz sonuç vermiyor
evet cnm sağlık ocagına hamılelıgını bıldırmen gerekıyo hos bıldırmesende devlet gıttıgın ozel hastaneden bılgı verıo ve senı cagırıyolar :))Saglik ocagina da mi kayit yaptirmak gerekiyor cnm ?
alla alla yaa rabbım koruusn kuzularımızısebebini bilmiyorum yaa, haberlerde rahatsızlandı hastaneye gitti, bebeğini kaybetti diyodu hep. dün de ağlayarak açıklama yapmış yayındaçok kötü ya Allah sabır versin...
sexılık mı hanı nerdeama çok gülmüştüm lafına , şuanda sexilik kimdekaldıki kendi halimize düştük ,ama doğumdan snrada eski sexiliğimize dönmeliyiz .krem kullanrken benide bilgilendir ne kullanalım ,en faydalısı hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?