- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #6.061
oy kıyamam yavrumm =((( nasıda üzülüyo annesine =((
bendede vardı önceki haftalar zorladım baya çalışırken zor oluyo işde malesef bende yaşadım.hergün yeni bi çare buldum kendime .
ilk başlarda sabah kalkar kalkmaz oluyordu.krekere başladım yataktan ağır ağır kalktım,bulantım geçene kadar oturdum işe geçde kaldığım oldu =))
sonraları folik asidi içtikten sonra kusmalarım oldu (sabah kahvaltıyla alıyordum) baktım olmuyo öğle yemeği arasında içmeye başladım.
ha öyle ha böyle derken atlattım sanırım bikaç gündür iyiyim.
evet canım herkesın farklı gectıgı gıbı ıkıncıye anneyım ılkı bambaskaydı bu bambaska farklı her gebelık baska etkı yaratıyo desek daha dogru olcak...ınsallah guselım beklemekten baska care yok 9 ay beklıycez onun ıcın rahatım galibane güzel canım inşallah hep böyle güzel geçer..herkesin hamileliği farklı geçiyor demekki.. sabırla bekliyecem artık yapacak bişey yok..
estafurullah hayatım ole bısı demedım sabah vaktı uyanamadık banada oluyo sevgılı ınsanbulu ıstanbul gormusum hep takı o uyarana kadarEvet manyak olan benmişim anlaşıldı
13. Haftada başlayabilir yani yehuuuuuu.
Karnım şişiyor gaz mı kabızlıktan mı ben de onu çözemiyorum. Geçsin artık zamann
evet şükürler olsun şanslıyım, ve dün bir daha şükrettim böyle ağır bir hamilelik geçirmediğim için. Bulantı ve kusma yaşayanları çok iyi anladım, o kadar kötü bir durum ki, Allah hepinizin yardımcısı olsun
evet canım herkesın farklı gectıgı gıbı ıkıncıye anneyım ılkı bambaskaydı bu bambaska farklı her gebelık baska etkı yaratıyo desek daha dogru olcak...ınsallah guselım beklemekten baska care yok 9 ay beklıycez onun ıcın rahatım galiba
estafurullah hayatım ole bısı demedım sabah vaktı uyanamadık banada oluyo sevgılı ınsanbulu ıstanbul gormusum hep takı o uyarana kadar
İnsan her şeye katlanıyor ya. Hamilelik tam bir delilik hali imiş anladım
Öyle böyle geçiyor zaman. Artık 3 ayı atlatıyoruz hepimiz öyle böyle. Az kaldı güzel günleree
Aynen öyleymiş yaa, hamilelik bambaşka bir şey. kimbilir doğduklarında ne hallere düşürecek bizi sıpalar :)
şaka maka haftaya 12.haftam bitiyor olacak, çok mu çabuk geçiyor ne
gunaydın ballar ve kızanlar?
mide bulantılarıyla uyananalar ve hıcbır belırtısı oolmayanlar dınlemeyın kendınızı bea oluruna bırakın ben
ne kadar genıs oldum bole hıc dusunmuyorum kafama takmıyorum sızde takmayın lutfen gereksız strese sogukuyosunuz bebeklerı
gunaydın cnm o dedıgını anlıyorum senlık bııs yok bulantı olagan bısı...Günaydınnn canımmm bnmmm naberr?
walla ben kendimi dinlemiormmm yaa ama işte engel olamıyorum içim çok fenaa neyse hapımı aliyimda devam edim bulantımı kessin ne güzel kesmişti tam bitti :)
Sağlıklı olsun tek derdim o dayanıcaz anayız biz anaaaaa
ahaha kopardınn kız beniiiçok tatlısın :) walla öle artık katlanıcaz...
geçen anneme diormki ilk 3 ay sıkıntı son 3ay sıkıntı arada zaten bi 3 ay var yanii annemden cevapp ahh ahh en güzel günleriniz bunlar sonra çocuk olsunda ozaman işte görüceksinnn ayyy anne dedim moral verdin gerçektenn
Kizlaarr birsey sorcam tam olarak su an farkettim ki 2 gundur folik asit icmeyi unutuyormusum. Unuttuklarimi birlikte alayim mi yani bgun 2 tane iceyim mi yoksa unuttuklarim gitsin mi
Kizlaarr birsey sorcam tam olarak su an farkettim ki 2 gundur folik asit icmeyi unutuyormusum. Unuttuklarimi birlikte alayim mi yani bgun 2 tane iceyim mi yoksa unuttuklarim gitsin mi
dogruları soyluyolar bılıyomusun dogunca annemın kıymetını anlamıstımahaha kopardınn kız beniiiçok tatlısın :) walla öle artık katlanıcaz...
geçen anneme diormki ilk 3 ay sıkıntı son 3ay sıkıntı arada zaten bi 3 ay var yanii annemden cevapp ahh ahh en güzel günleriniz bunlar sonra çocuk olsunda ozaman işte görüceksinnn ayyy anne dedim moral verdin gerçektenn
sımdı bole konusuyosunuz harbı dogunca hak verceksınız fıstıklar
E napıyım doğru diyorummmbende anneme bişey diyemiyorum hemen yapıştırıyo laflar ee bak biz sizi kolay mı büyüttük de ana olmak kolaymıda bıdıbıdıbıdıbıdı bi ton laf artık öğrendim çenemi açmıyorum
E napıyım doğru diyorummmbende anneme bişey diyemiyorum hemen yapıştırıyo laflar ee bak biz sizi kolay mı büyüttük de ana olmak kolaymıda bıdıbıdıbıdıbıdı bi ton laf artık öğrendim çenemi açmıyorum
Unuttuklarını içme canım, zaten normal ilaç gibi çok çok da düzenli kullanma zorunluluğu yok. bugün için 1 tane iç yeter.
Benim doktorum folik asiti bırakabilirsin dedi, previt vitamin ve demir ilacı verdi. siz de başladınız mı bunlara?
aahahahah aynen aynen denmio bişi walla sormaa eyvah dedim napıcazz ya şimdiden
walla çocuk oluncada daha çok söylenirler ben sölim sana hahahha ama haklılar ya kolay değil bide biz 3 kardeşiz yani anneme diorm cennetlik kadınsın resmen dieebnm yaşımda 3 çocuk yaniii hepsinin ayrı derdiii..
hem annenin dediklerini hafızaya yaz iice bizde çocuğumuza dices kesin ahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?