- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #6.021
benim ultrasonlarda net bir görüntü yok ki anlayamadım gitti
ben hıc kusmadım bole cok yemekten oturu mıdem bulantı oda abartı boyutta degıl 2 kereyı gecmedı daha sukur
ben nar ve tatlı aşerıyorum sutlu tatlı agırlıkta dun gece ayıptır solemesı ruyamda ızmırdeymısım esımle beraber calıstıgımız tatlıcıdaymısım kendıme kazandıbı kesıyodum ruyamda uzerıne dılım dılım dondurma dosedım amanınn nı kalktım utanmasam gece 4 te bolulu hasanı arayıp lenn tatlı kap getır ordan ıkı dane dıyecektım ama kapalı :26:hep yemek ıstıyom abur cubur pıs bogazlılıgım tuttu bu gebelıgımde gece 11 waffle yaptım gecen aksam manyak ben
:
benim ultrasonlarda net bir görüntü yok ki anlayamadım gitti
Senin gönlün güzel sen hep kal bizimle sen hepimizin şimdilik teyze olursun sonra senin miniğinin güzel haberiyle biz teyze oluruz :))günaydın kızlar.. konumuzu kapatmışlar.. yeni başlığımız hayırlı olsun.. aslında bu başlık artık benim başlığım değil.. ağustos annesi olamıycam artık.. ama alıştım ben size, yazmasam da mutlaka okuyorum.. alışmışım her bilgisayarı açtığım zaman ilk buraya giriyorum.. sizin iyi haberlerinizi alınca seviniyorum, umut oluyor bana..
Hayirlisi olsun hanimlar... Bilgi olsun cinsiyet tahmininde benim ilk kizimda tutmuştu 2 ki test HCG değeri büyük ayirt edici...
ya kızlar ben bugün kan hapına başladım sabah aç karınla diyo
ben zaten kalktığım gibi safra kusuyorum her sabah
onun arkasından hapı içtim ama 10dk dayanabildim su içince hapla yine çıkarıyorum
kullanan varsa siz nasıl kullanıyorsunuz?
esim gitme diyor annen gelsin diyor ama bende anneme kiyamam ((
tam cıkıntısının gozuktugu yerde fotosunu cekmemistir canım benim ondan yoksa suan bi cıkıntı vardır sende 11.haftanın icindesin
günaydın hanımlar
araları okumadım epey birikmiş
herkes iyidir inşallah
mehmetelif arkadaştan haber var mı
ben troid bezim olmadığı için ilaç kullanıyorum
dün yeni ayar için doktora gittim
yaz ayından beri çok düşük olan tshımı normalletmeye çalışıyorduk
iki doz ve iki ayda yapamadığımızı benim minik 3 haftada yapıvermiş
epey artmış tshım çok şükür tutulması gereken yerde yine de
üc hafta sonra gene kontrolüm var
benim gibi troid problemi yaşayan var mı aranızda
Günaydın annişler ve minik sıpalarhepimize hayırlı bir gün olsun bulantısı olmayan ben 3 gündür sadece sabahları olmak üzere kusuyorum benim normalde de kusmalarım çok zor olur midem bütün vücudumu kasar sabahları böyle kötü başlamak kötü oluyo ama olsun napalım kızanım sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?