- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.801
Okursada oluyırmuş ya mubdi ben uyurken okuyorum ağrılarım çok olduğunda ve ayetel kursi...
canim benim bende sizleri ozluyorum ama pc kirik telden de arada yaxiyordum diger topikdetatlım nerelerdesin sen yaa özlettinnn...
benide bulantılar çok zorluyor canım benim sorma ayyy sevindim ama maşallahhh...
bence doktoruna danış tatlım bi bu konuda... arabayla mı yoksa otobüsle falan mı?
Kullanici adim şakir Aysel cengiz bana ulasin bi arkadaş daha var İst dan
canim benim bende sizleri ozluyorum ama pc kirik telden de arada yaxiyordum diger topikde
evet bulantilar baya bir artdi artdikca esim seviniyor bak gordunnmu bebek kendini belli ediyor diyor
Sen asilsin bebbegi gordunmu kalbini duydunmu?
Kac haftalik olduz?
İnsallah aycacım.Ben gece uykusunu cok severim umarım bebislerimiz gayet saglıklı uykulu uyumlu ılımlı bebisler olurlarrrr aminnn aminnn :97:
Canim benim yol tam 15 saatlik
ay ben ne yapicam
esim iw icin gitmeli bende rusyada yalniz kalamam memlekete gideyim dedim
annem ben gelirim diyor ama ona kiyamam tansiyonu var daglar yolu cok tehlikeli tansiyon icin
acaba uzanikli gitsemmi yani uzansam arabada olurmuki?
Kullanici adim şakir Aysel cengiz bana ulasin bi arkadaş daha var İst dan
Kizlar benim pc kirik telden giriyorum biliyorsunuz
ve ben hamilelik takvimin de ne yaziyor bilmiyorum
BENIM ICIN TAKVIMI KOPYALAR BURA YAZARMISINIZ KAC HAFTALIK YAZIYOR TAKVIMDE NE YAZIYOR BILMEK ISTERDIM
LUTFEEEEEEN
simdiden yapan arkadasa tesekkur etdim bile
Sordum dr a gitmek tehlikeli de ama yinede gide bilirsin dedi eger kendini kotu hiss edersen arabani durdurun 1 saat dinnlenin dedi filan
ay ne bileyim aklim karisti
Kizlar benim pc kirik telden giriyorum biliyorsunuz
ve ben hamilelik takvimin de ne yaziyor bilmiyorum
BENIM ICIN TAKVIMI KOPYALAR BURA YAZARMISINIZ KAC HAFTALIK YAZIYOR TAKVIMDE NE YAZIYOR BILMEK ISTERDIM
LUTFEEEEEEN
simdiden yapan arkadasa tesekkur etdim bile
Hazan canim tebrik ederim cok guzel insan yaratilis mucizzesini gordukce sanki yeniden doguyor Rabbim korusun bebegini
birsey sorucam kac haftaliksiz?
Ozgok bitanem ya masallah buyumussuz ayni sayiliriz
cok sevindim senin adina bitanem
Rabbim evlatlarimizi korusun aminnnnnn
artik SIK SIK gelicem soz
Yeni başlık hayırlı olsun kızlar :) Korktum bir an kapatıldığını görünce sonra burayı görünce çok sevindim
Cumartesi günü doktora gittik. Her doktor kontrolüm korkuyla başlıyor, ultrason ekranında kötü bir şey görür müyüm diye endişeyle bakıyorum, kalp atışını görmeye çalışıyorum hemen. çok şükür ki kalbimiz pıt pıt atmaya devam ediyor. Kolları bacakları gelişmiş, dizini bile büküyor ya yerim onun küçücük baldırını bacağınıyüzü ekrana dönük yatıyordu ilk baktığımızda, "hareket etmiyor" dedim, "uyuyordur" dedi doktorum, karnımı dürttü. anam bizimki bir hareketlendi, sırt üstü döndü, poposunu sallamaya başladı, kolu bacağı oynuyor nasıl tatlı maşallah yüzü şekillenmeye başlamış, çene kemiği filan görünüyordu net bir şekilde. Boyu 3,71 cm olmuş. bir deeee "bacak arasında bir çıkıntı var ama net bir şey demek için erken" dedi doktorum. ama galiba erkek geliyor bariz gördüm o çıkıntıyı ben de. 3 hafta sonra ikili test zamanı net öğreneceğiz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?