- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.081
amin cnm. once hayir icin yaptik. sonra huysuzlugu icin yaptik bilmiyorum ki insallah duzelir. her gelen misafir de once dualar okunur sonra sohbet muhabbet olur. insallah kabul olur. Rabbim canlarina saglik versinde. bugunlerde gelir gecer saglikla buyusunler insallahAllah kabul etsin inşallah cümlemizinkini. Huysuzluktan oncemi sonramı yapmıştın?
Önce ise şifa niyetine bidaha Mevlut ver bence
Düzeldi canım ama benim sütüm azaldı humana filan aldım tatlı yaptım onlarla artırmaya çalışıyorum...bu arada kan damlasi veriyor musunun,veriyorum iki gündür ama içim rahat değil Sanki 6 aydan önce bütün bunlar yanlış gibi geliyor ne mantiksa artık:) gazdan yapmış canım iyice sıkıştırmış gaz demek ki rahatlamış yavrucak.
2 saat dolmadan uyandır emzir bakalım
Bu arada emmedeki sıkıntı ne oldu? Düzeldi mi
Cancağzım ben eğer uyurken emziriyor isem hiç çıkarma operasyonuna girişmiyorum çünkü uyanıyo tekrar yerine yatırıyorum uyuyo bide ben uyandırmıyorum hiç o acıktıgı zaman zatn Mıyıklıyo onun sese uyanıyorum benEmzirdim uyuya kaldı sonra uyandı neyse gazını filan çıkarmaya çalıştım yok çıkmıyor yatirinca bir yaygara koparıyor ama gaz çıkmadi...bende yeniden emzirmeyi denedim ,biraz emdi yine yok gaz yatırdim emzik verdim almadı ağladı bende kucağıma tam aldım yüzüme, kulağımin içine kustu bende sanırım yüz üstü tutarken midesine baskı yaptım hop yere bu seferde sonra üstünü filan değiştirmek için yatırdım gülücükler agular filan midesi rahatladı sanirim ,gazdan mi acaba yoksa hasta mı oldu yatak odamiz kusmuk kokuyor...yüzüme hiç kusmamisti ...annem kokuyor mu diye sordu yani kusmuk kokuyor acaba Nasıl bir koku olması gerek anlamadım. ..Şimdi midesi dinlensin diye emzirmedim kaç saat sonra uyandırayim
Bende uyandırmiyorum ama boşaldı diye uyanmadi kendinin kalkmasıni bekleyecemCancağzım ben eğer uyurken emziriyor isem hiç çıkarma operasyonuna girişmiyorum çünkü uyanıyo tekrar yerine yatırıyorum uyuyo bide ben uyandırmıyorum hiç o acıktıgı zaman zatn Mıyıklıyo onun sese uyanıyorum ben
Benimkide bir ara öyleydi düzeldi inşallah seninkide düzelirKızlar yardım ne olur. Bebeğim hiç huysuz değildi bu ara çok huysuz uyanikken devamlı ağlıyor beni emmek istemiyor çok yorgunum gece uykusu da iyiydi ama şimdi çok düzensiz hep ağlıyor oynatıyorum gün geçmiyor bana aynı durumda olan var mı diş mi çıkacak acaba.
Kaç aylık canım senin ki benim 1 ağustos doğumluBenimkide bir ara öyleydi düzeldi inşallah seninkide düzelir
ayni durumdayz cnm.cok uslu bi bebekti kizimda ama bu ara cildirdi hic duracagi yokKızlar yardım ne olur. Bebeğim hiç huysuz değildi bu ara çok huysuz uyanikken devamlı ağlıyor beni emmek istemiyor çok yorgunum gece uykusu da iyiydi ama şimdi çok düzensiz hep ağlıyor oynatıyorum gün geçmiyor bana aynı durumda olan var mı diş mi çıkacak acaba.
Öyle olmuş hatta saatlerde yakin:) aynı gün sancı çekmişiz desene :) bizimki akşam 19.42 de doğdu:) pazartesi bizde aşıya gidiyoruz..
.Emzirdim uyuya kaldı sonra uyandı neyse gazını filan çıkarmaya çalıştım yok çıkmıyor yatirinca bir yaygara koparıyor ama gaz çıkmadi...bende yeniden emzirmeyi denedim ,biraz emdi yine yok gaz yatırdim emzik verdim almadı ağladı bende kucağıma tam aldım yüzüme, kulağımin içine kustu bende sanırım yüz üstü tutarken midesine baskı yaptım hop yere bu seferde sonra üstünü filan değiştirmek için yatırdım gülücükler agular filan midesi rahatladı sanirim ,gazdan mi acaba yoksa hasta mı oldu yatak odamiz kusmuk kokuyor...yüzüme hiç kusmamisti ...annem kokuyor mu diye sordu yani kusmuk kokuyor acaba Nasıl bir koku olması gerek anlamadım. ..Şimdi midesi dinlensin diye emzirmedim kaç saat sonra uyandırayim
Canim cok kustu ya ben ondan uyandırmak istedim ama geri uyandırmadim...çok kusunca hepsi çıktı ac uyuyor gibi düşündüm şimdi uyandı bezi dolu dolu cis vardi..
Canım emzirmek icin niye uyandırıyorsun ki? Bence yapma o zaten acıkınca kendi uyanır. Hem artık uyku düzenleri olması gerekiyor. Kendiliğinden uyanmazsa emmez bence, bırak kendi uykusunu alsin oyle uyansın bak Ozaman daha guzel emıyor, artık büyüduler :)
Benimki 14 ağustosta doğdu zaman. ..Kaç aylık canım senin ki benim 1 ağustos doğumlu
Benim kızım da cok kusuyor onu dert etme onlar fazlasını çıkarıyorlar. Bende senin gibi düşünüyordum ama sonra baktım gelisimi guzel kilo alımı yerinde demekki fazla olanı kusuyor. Zaten karınları doymadan uyursalar geri uyanırlar. Yani benim kızım oyle :)Canim cok kustu ya ben ondan uyandırmak istedim ama geri uyandırmadim...çok kusunca hepsi çıktı ac uyuyor gibi düşündüm şimdi uyandı bezi dolu dolu cis vardi.
Canim bebeklerin 19 hafta civarinda 4. Buyume ataklari olabiliyor bu donemde cok emmek isteme yada hic emmek isteme e, yeni beceriler kazanma bu becerileri deneme, huysuzluk kucak isteme c nese.iyken bir anda sinirlenp aglamaya baslama gorulebiliyor. Benim kizimda gecirdi 2 hafta surdu bu donem ne emdi bazende saatte bir emdi yani biraz sabir cnm buyume atagi olabilir.Kaç aylık canım senin ki benim 1 ağustos doğumlu
cnm benımkı de 19. haftada ve emmme sorunu var zorla emzırıyorum aslında son 1 aydır boyle aynı zamanda hasta. demekkı buyume atagıymıs saol cnmCanim bebeklerin 19 hafta civarinda 4. Buyume ataklari olabiliyor bu donemde cok emmek isteme yada hic emmek isteme e, yeni beceriler kazanma bu becerileri deneme, huysuzluk kucak isteme c nese.iyken bir anda sinirlenp aglamaya baslama gorulebiliyor. Benim kizimda gecirdi 2 hafta surdu bu donem ne emdi bazende saatte bir emdi yani biraz sabir cnm buyume atagi olabilir.
benimde şuan en büyük korkulu rüyam allah korusun o zaman bebeğimin hakkı ne olur...Korkmamak ne mümkün yaaa
sabah 6da başlıyor bizim mesai emzir altını değiştir yatağına tekrar yatırıyorum mızmızlanıncaya kadar duruyor.bizimki altı açıkken çok mutlu biraz altını açık bırakıyorum onun bu arada ayakları coşuyor. altını kapattıktan sonra biraz daha öyle hareketli oluyor. sonra ters çeviriyorum sıkılıncaya kadar biraz daha duruyor. biraz evi gezdiriyorum dışarıyı seyrettiriyorum. günde iki defa uyuyor zaten. keyfi yerinde olursa pusetinde ellerini yiyormerhaba arkadaşlar.bebekleriniz uyandığında sürekli kucakta mı tutuyorsunuz neler yapıyorsunuz bebişlerle yatırıp eline oyuncak veriyorum bazen çabuk sıkılıyor. şarkı söylüyorum ilgisini çekmek için dilim damağım kuruyor:) annem sürekli yatırıp durma kucağında tut diyor kucakta da kolu bacağı ağrıyor gibi geliyor. bu arada bebekleri dönen var mı 5 ağusos doğumlu dönmeye çalışmak gibi bir niyeti yok yüz üstüde yatmayı da h,ç sevmiyor
Amin canım inşallah.umarım geçici bir dönem dir huysuzluğu düzelir Allah büyük. Sanada kolaylık lar sabır versin rabbimamin cnm. once hayir icin yaptik. sonra huysuzlugu icin yaptik bilmiyorum ki insallah duzelir. her gelen misafir de once dualar okunur sonra sohbet muhabbet olur. insallah kabul olur. Rabbim canlarina saglik versinde. bugunlerde gelir gecer saglikla buyusunler insallah