- 13 Temmuz 2014
- 276
- 37
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.901
Bıraktım geçti canım bi dene istersenaynen işte çok minik pütürcükler var..geçti mi bebe yağını bırakınca??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıraktım geçti canım bi dene istersenaynen işte çok minik pütürcükler var..geçti mi bebe yağını bırakınca??
Cnm emzir iki gogsunude ustune mama ver hemen mamayida icio bitiriosa sutun yeterszdr icmiyorsa sutden dolayi aglamiyordryani ne yapacağımı şaşırdım acaba aç mi kaliyor diye düşünüyorum Dr gitsem mi acaba arkadaslar en azından aç olmadığını anlamak icin
bence o bir kriter değil.. mesela benim oğlum meme emdikten ve kendi isteyiyle bıraktıktan sonra kalan sütümü sağıyorum. o ara kaşıkla vermeyi deniyorum. içiyor.. doymasa bırakmaz. tatlı niyetine sanki devam ediyor :)Cnm emzir iki gogsunude ustune mama ver hemen mamayida icio bitiriosa sutun yeterszdr icmiyorsa sutden dolayi aglamiyordr
bir kerede benim 240 cc çıktığıda oldu 40 cc çıktığıda .. bebeğin depoyu ne kadar tükettiğine bağlı :) bebek emdikten sonra memeyi br sık bakki halasüt varmı.. az da olsa süt varsa demekki süt fazla bile gelmiş.Buzamana kadar kg alimi normal gekdi hep.Bu alsam sagayim cnm doyması için kaç cc süt çıkması gerek acaba
Bazen insanı çıldırtıyorlar dimi. Valla benim sutum baştan beri az ne denediysem artmadı bi turlu zaten artık senin gibi uyanıkken asla almıyo uyku arası veriyorum anca şifa niyetine. Benimkide sallanmadan uyumuyo malesef. Sekiz buçukta uyudu saat onbir olmuş beş defa uyandı ağlayarak bi mama verdim bi meme vardim gaz çıkarttım vs. Bakalım devam edicekmi uyumaya. Uyku arasında vermeyi dene bence mamayı baştan ağzında tutuyo bir iki dk.sonra içiyo kızım belki seninki de alır.Coook dertlesmeye ihtiyacim varrrrrrcanim cook sikkin .ayakta sallamadan uyumuyo aksamlari bi aglama sanki etini kopariyolar.aclik uyku karisiyo ama uykuyu daha cok tercih ediyo.uyku beslenme saatleri gelince bunalima giresim geliyo .ac uyurmu bebek yaa uyuyo bnim ki.memeyi almiyo biberonu almiyo ben ne yapacam.
ah canım ya aç bebek uyur mu hiç mutlaka bir sebebi vardır. bir doktora götür istersen belki iştah açıcı filan birşey veriyorlardır. dönem dönem bebekler huy değiştirir kendine bu kadar yüklenme düzelir inşallah. birde yediklerine yemeden önce Allah Ya Metin ismini çek sütü artırır diyor okuduğum kitapta . inşallah işe yarar. allah yardıncın olsunCoook dertlesmeye ihtiyacim varrrrrrcanim cook sikkin .ayakta sallamadan uyumuyo aksamlari bi aglama sanki etini kopariyolar.aclik uyku karisiyo ama uykuyu daha cok tercih ediyo.uyku beslenme saatleri gelince bunalima giresim geliyo .ac uyurmu bebek yaa uyuyo bnim ki.memeyi almiyo biberonu almiyo ben ne yapacam.
Saol canim.zaten merkezi sistem yaniyo kaloriferler.ufoyuda bikac saat önceden yakar öyle gecerim.obur turlude KV bin evi sobali.içerisi çok sicak oluyor terliyosun resmen.tuvaletler disarda.zaten birkaç saat kalcam ama istemiyorum hic..bakalim hayirlisi.Canım Ebirkaç saam'un soğugu beterdir nasıl olur bilmem bizde taşındık eşyaları içeri atınca hemen bir odayı hazırla kaloriferi iyice yakın orada dur başkasının evinde zor ...çocuğa yeteri ilgiyi gösteremiyorsun sürekli başka kucakta ama bunlarda olmazsa çocuğun için en iyisini yap gitmen gerekirse git fedakarlık etmek zorundayiz inşallah gönlünce olur
Canim belki ac deilde gazi vardir.ben ac sanip pirncunu verdim.bizimkide aksam oldunu bi huzursuzluk vardi . sac kurutma makinesinde susuyodu.dedim kolik vardir ama dogdugundan beri boyle deildi.megersem gazmis koluktir defi doktorda :) gun gectikce degisiyo huylri.biz iyi olalimki onlara iyi bakalim.merak etme ac olsa uyumaz bence :)Coook dertlesmeye ihtiyacim varrrrrrcanim cook sikkin .ayakta sallamadan uyumuyo aksamlari bi aglama sanki etini kopariyolar.aclik uyku karisiyo ama uykuyu daha cok tercih ediyo.uyku beslenme saatleri gelince bunalima giresim geliyo .ac uyurmu bebek yaa uyuyo bnim ki.memeyi almiyo biberonu almiyo ben ne yapacam.
Tamam canım eşini ikna et o zaman sen daha iyi bilirsin. ..çok sıcaktan hasta olacağıni söyle zaten içeri sıcak wc dışarda olursa girip çıkarken sen üşütursun o yüzden seninki mantıklı bir düşünceSaol canim.zaten merkezi sistem yaniyo kaloriferler.ufoyuda bikac saat önceden yakar öyle gecerim.obur turlude KV bin evi sobali.içerisi çok sicak oluyor terliyosun resmen.tuvaletler disarda.zaten birkaç saat kalcam ama istemiyorum hic..bakalim hayirlisi.
canım geçicek iyi olucak kuzucuk merak etme bi iyileşsin o 200 grmın iki katını alır korkma...her çocuk mutlaka hasta olur dirençli olup dua etmeliyiz.Kizlar cok kotuyum ben dun kizimi hastaneye yatrdk asidan sonra ateslendi dusmedi kustu cok ishal oldu yawrm gzumun onunde eridi iki gunde 200 gr civari zayifladi elinde serum var gozyaslarimiz hic durmadi desem yeridir nolur dua edin kan tahlili idrar kaka thlili vi dunya sey istendi yapildi doktoru gelcek bugun kotu bisey cikmasin nolur dua edin icim yaniyo icim
canım onu sakinleştirmek için ninni yada bi şarkı söylemeyi denedin mi? benimki çok huysuzlandığında bi ninni söylüyorum.ama hep aynı ninniyi..onu duyunca sakinliyor..bir de her çocuk her mamayı almaz.hangi mamayı seveceği belli olmaz.mamaları teker teker denemeni tavsiye ederim..mama yada meme verirken de hep aynı ninniyle vermeye çalışsan başta belki huysuzlanır ama sonra alışınca ninni sakinleştiriyor...Sutum coook azalmis benim sagdigimda farkettim. Onceden hep sagarak verirdim bayaca gelirdi emmeye alistirdim sutum azalmis memeyi reddetmeye baslayinca farkettim.simdi mama da sutte almiyo deli olacam.sutum ne yaptiysam artmadi iki haftadir.dere otu himana incir boza uzum bulgur sogan.hic biri. Dere otu yedigimde uzim yedigimde tas gibi olurdu goguslerim simdi hic fayda etmiyo
canım bir de ben exor portatif bebek hamağı aldım internetten..ayakta sallamak yerine bunu deneyebilirsin ben çok memnunum...Coook dertlesmeye ihtiyacim varrrrrrcanim cook sikkin .ayakta sallamadan uyumuyo aksamlari bi aglama sanki etini kopariyolar.aclik uyku karisiyo ama uykuyu daha cok tercih ediyo.uyku beslenme saatleri gelince bunalima giresim geliyo .ac uyurmu bebek yaa uyuyo bnim ki.memeyi almiyo biberonu almiyo ben ne yapacam.
çok geçmiş olsun canım inşallah birşey yoktur.bir an önce atlatırsınız dualarım seninle...Kizlar cok kotuyum ben dun kizimi hastaneye yatrdk asidan sonra ateslendi dusmedi kustu cok ishal oldu yawrm gzumun onunde eridi iki gunde 200 gr civari zayifladi elinde serum var gozyaslarimiz hic durmadi desem yeridir nolur dua edin kan tahlili idrar kaka thlili vi dunya sey istendi yapildi doktoru gelcek bugun kotu bisey cikmasin nolur dua edin icim yaniyo icim
Ahllah YARDIMCINIZ olsun canım.büyük ihtimal enfeksiyon vardır uzerine aşı da gelince kuzucuga agir gelmiştir.allahın izniyle temiz çıkar sonuclariniz.Kizlar cok kotuyum ben dun kizimi hastaneye yatrdk asidan sonra ateslendi dusmedi kustu cok ishal oldu yawrm gzumun onunde eridi iki gunde 200 gr civari zayifladi elinde serum var gozyaslarimiz hic durmadi desem yeridir nolur dua edin kan tahlili idrar kaka thlili vi dunya sey istendi yapildi doktoru gelcek bugun kotu bisey cikmasin nolur dua edin icim yaniyo icim
Kizlar cok kotuyum ben dun kizimi hastaneye yatrdk asidan sonra ateslendi dusmedi kustu cok ishal oldu yawrm gzumun onunde eridi iki gunde 200 gr civari zayifladi elinde serum var gozyaslarimiz hic durmadi desem yeridir nolur dua edin kan tahlili idrar kaka thlili vi dunya sey istendi yapildi doktoru gelcek bugun kotu bisey cikmasin nolur dua edin icim yaniyo icim