2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben öyle bir durum yaşamadım ama bildiğim kadarıyla önce emzirmek gerek. Sütler biter ve bebek hala doymamış olursa mama verilir. Hem meme boşaltılırsa beyne süt yap emri gidiyor ve süt yapımı devam ediyor. Eğer önce mama verirsen o zaman bebek doyup memeyi almayabilir

BEN de korkuyorum memede ağlayıp bağırmaya kafayı sallamaya başladı oğlumda böyle bırakmıştı..

ayy gerçektenmi benim ki uyandıktan bi süre sonra alıyım emzireyim diyorum keyfi yerindeyse güle oynaya alıyor bi kaç fırt çekiyo bana bakıyor sonra tekrar alıyor bu böyle devam ediyor sizinde mi böyleydi kaç aylıkken bıraktı benim 3 aylık daha

aynen benimkide oyle birakti yavrum uykusunda bile anliyo kafayi ceviriyo agliyo bende biberon veriyorum calisan arkadaslar siz nekadar sut birakiynuz eve merak ettim ben azmi birakiym acaba

sen ne kadar bırakıyorsun canım ben 300 cc öğlene kadar yani evden çıktıgımda 5 saatliğine 300 cc

Kızlar bebegım aksamları bazen 9da yatıp 2 ye3 e kadar uyuyordu. Ama artık ıkı saatte maksımum 2.3 saatte kalkıo neden olabılır acaba buyume atagında boyle oluoyr mu? Bırde her kalktıgında emmek ıstıyor ama on dakıka emıp tekrar uyuyor napcagımı sasırdımneden boyle oluyor yaaacaba

rUlkesi, post: 37591943, member: 25531"]Rota

Rota virüsü aşısı var eğer 2.ayda yaptırmadiysaniz..valla bu kontroller değişiyor benim kuzenimde bebeği oldu ağustosta ona sordum ne zamana kadar götürecegiz diye o artık hasta filan olursa dedi..Sağlık ocağında boy kilo takibini yaptır,aşıda yaptırmak istiyorsan eczaneden al sağlık ocağına yaptır[/QUOTE]
O asi ne icin canim yaptrmadk biz diyende olmadi.

O asi ne icin canim yaptrmadk biz diyende olmadi.[/QUOTE]

Canım zehirli ishal için aşı takviminde yok yani sağlık bakanlığınin takviminde yok,biz kendimiz eczaneden alıyoruz ağizdan oluyor. Doktor söylüyor canım ya üç doz ya iki doz yapılıyor. ..ücreti 142 tl filan sanırsam. ..

daha sık acıkıyor canım sanırım belki gazı falan oluyordur , büyüdükçe farklı farklı huyları oluyor :) bende gece uykusuna alıştırmaya çalışıyorum 11:30-12:00 ye kadar yoruyorum sütünüde veriyorum o saatlerde uyuyor..gece 4 e kadar uyuyor..tabi herhangi bir sıkıntısı olmazsa..

O asi ne icin canim yaptrmadk biz diyende olmadi.

Canım zehirli ishal için aşı takviminde yok yani sağlık bakanlığınin takviminde yok,biz kendimiz eczaneden alıyoruz ağizdan oluyor. Doktor söylüyor canım ya üç doz ya iki doz yapılıyor. ..ücreti 142 tl filan sanırsam. ..[/QUOTE]

yaptırmak şartmı canım bana bişey demediler yaptırmasakta olurmu

kızlar doğum iznim bugün bitti. yarn iş başı ama yarın 20 gün yıllık iznim var onu kullanacağım sonrada ücretsiz izin belki de 2 yıl kadar benm gibi yapacak var mı devlet memuruyum bu arada. ne çabuk bitti izin bu kadarcık küçük bebeğibir yere bırakamam ki

Valla huyları degısıyor anlamadım gıttıı. Mışıl mışıl uyuyan cocuk uyumaz oldu ınsanın aklınada doymuyormu dıye gecıyor. Ama gunde ıkı uc kerede kaka yapıyor kılo alımıda ıyı anlamadım gıttı. 12 ye kada uyanık mı duruylr senın bebıs cnm?

yaptırmak şartmı canım bana bişey demediler yaptırmasakta olurmu[/QUOTE]
Canım valla yaptırmak yaptırmamak sana kalmış, %100 koruması yok ama yüzde 95 varmış Doktor bana öyle dedi..kimi hemşireler kendi çocuklarına yaptırmamis

yok canım o kadar durmuyorda mesela 9-10da uyanırsa emmek için emziriyorum o arada uykusunu açıyorum ki 12 ye kadar tekrar uyutayım diye uyuturken bide sütünü içiriyorum onu baya götürüyor,bide çalıştığım için şimdi biraz bende uyumak istiyorum

Benim bebeğim gece cok uzun uyuyor ikinci aya girdiğimizde gece uykusu uzadı. .önce 9-10 gibi yatıriyordum ama babası bu aralar oyun filan oynuyor 11-11.30 da uyuyor iki gündür bu saatte uyuyor sabah 6 da kaldirmaya çalıştim i ih uyanmadi 7.15te uyandı. .bende telaş ediyorum neden uyanamiyor önceden kalkıyordu

ayy ne güzel canım ya benimkide öyle olsa uykumu alırım ne güzel ..
bazen uykusuzluktan gece çocugu emzirmeyi unutmuşum mesela dün gece 4 gibi uyanmış ben ağzına emzik vermişim salla salla uyumuyor böyle böyle yarım saat 40 dk devam etmiş sonra baktım bu çocuk uyumuyor aklıma geldi emzireyim yazık yavrum nasıl acıkmış bende devreler gidiyor bazen

Canim benimde kasimin 23 unde bitecek bende 6 ay ucretsiz alacan

canım bende annem bakacağı için iznim biter bitmez başladım ama yarım gün çalışıyorum,ama bırakacak kimsen yoksa bu kadar küçükken bakıcıya bırakma durumun musaıtse bebeğinle ilgilenmek daha güzell

Ahh benimkide gece birbucuk saate bi uyaniyo önceden sagarak veriyordum simdi emzirme cabalari olduğundan doymuyo galiba en fazla iki saat sonra uyaniyo

mları bazen 9da yatıp 2 ye3 e kadar uyuyordu. Ama artık ıkı saatte maksımum 2.3 saatte kalkıo neden olabılır acaba buyume atagında boyle oluoyr mu? Bırde her kalktıgında emmek ıstıyor ama on dakıka emıp tekrar uyuyor napcagımı sasırdımneden boyle oluyor yaaacaba [/QUOTE]
Valla benimkidr oyle benimki hatta bibucuk saate uyandigida oluyo.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…