2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oh ya içimi rahatlattın. korktum zarar mı verdim diye. bir düşseydi hayırlısıyla ben de o da rahatlasak.

slm kızlar nstden geldım ne sancı var ne bısı bebısın keyfı yerınde.pztesı kontrolum var ve son gunu bakalım ne olucak..sezeryan yolu gozukucek gıbı bıze

Canım sezeryanı bilmem ama ben normal doğuma giderken birde suyum gelmişti düşün makyajımı saçımı yaptım.. Göz makyajını az yaptım ağlarsam akmasın diye kalıcı ruj sürdüm bütün gün çıkmadı saçımda o kadar terlememe rağmen bozulmadı

oyy oy oy doğumu bekleyenler Allahım hayırla kurtarsın inşallah.ben hala doğurduğuma inanamıyorum.sanki uyanıp yine karnımı burnumda görcem gibi geliyor.biz de 8 günlük olduk.sütüm hala rayına binmedi.neler yiyorum içiyorum süt olsun diye bi görseniz.artık başka kıyafetlerime girebiliyorum bu bile bana moral oluyor son dönem kıyafetlerim üstüme yapışcaktı artık.sütü de yoluna koyup mamayı tamamen bırakırsak inşallah o zaman daha iyi olucam.
bu arada eşimin vetosu işe yaradı annem ve teyzem yanımdalar yoksa ben nerdeeee gircektim nete.bu hafta da kalacaklar sonra kv gelecek.o bişey yapmayacağıiçin şimdiden kendime yetsem iyi olur.
doğum hikayem çok iyi değil ayılmam kötüydü genel anestezi sonrsı.bi ara yazarım inşallah.
ayy ne konudan konuya atladım ama :))

Kızlar bu kv elimde kalacak tam memeyi tutturuyorum gelip başımda bağıra çağıra sevmeye başlıyor dikkatini dağıtıyor baştan bi daha tuttur. Birde ben kendimi sütüm var psikolojisine alıştırırken gelip gidip bu neki yetmiycek bile deyip duruyor. Bebek ağlasa süt mü yok yoksa diyor. Bak eskisi kadar dolmuyor diyor halbuki başından beri aynı. Memeyi tutup bebeğin ağzına sokma huyunuda zor bıraktırdım. Birde bebeği benzetmeleri yokmu hep onların taraf. Sonunda diycem tamam anne ben etkisiz elemanım diye... Ne zaman gideceği belli değil işim yaş..

Senin kayınvalide iyice sıyırmış bence bebeğini emzirirken gir odana kapınıda kitle dışarda beklesin öyle allah allah salağa bak ya gıcık

Ozaman rahatça süslenebilirim demek heyyo

K
kocanada söyle tembih etsin çenesini kapatsın ay çok sinir oldum heee lohusa kadına dencek şeylermi cahil görgüsüz

Canım bebişin bugün 9. Günü ilk günler saatte 1 emziriyordum aldığı kadar artık. Şimdi 1,5-2 saatte bir kendi uyanıyor
canım bizimde 12.günümüz 3470 gr. doğdu hastanede 3100gr. düstü ikinci günü doktor çıkarmayacaktı,hemen kan alıp inceliyorlar. bilmiyorum
bebekte şişlikten dolayıdır birazı diye düşünüyorum 3 defa kontrole gittik pazar günü 3740gr olmuş ama az emiyor ilk iki saate bir yarım saat emzir dedi dr ama ben hiç yarım saat emziremedim,en fazla 25 dk uyandırmak zaten ayrı mesele halden kılıktan çıktım :)
yarım saat olmuyor hiç kusuyor çok üzülüyorum dr. normal dedi fışkırır gibi olursa sürekli reflü olabilir dedi..
hava çok sıcak yavrum ne yapacağını şaştı

canım sende mı doğum yaptın en son yapmamıştın :)))
bizim göbek bağı 7.gün düştü dün banyo yaptırmıştık içindeki kabuk kalkmış sabhata kan vardı olabilirmiş,ben netten baktım

K vitamini eksıikliği filan yazıyor doktora gidecektik yarısı temizlenmiş..o yüzden dr.a istersen götür K vitaamini iğnesi

yapabilirler

ayy şu süt muhabbeti sanane ki yeter Allahın izniyle bi can sıkmasında..

sıkma canını..

Allah yardimcin olsun, bencede odana girip kilitle kapimi. Hem emzirirken yaninda ne isi varmis ki? Esin arada kalmasin diye kendini yiyecegine esin cozsun mevzuyu. Gerginlik oldugunda ben esime, annen benim muhatabim degil, sen cozeceksin beni yuzgoz etmeyeceksin diyorum. O hallediyo. Hem onlar daha iyi hallederler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…