- 14 Ekim 2009
- 681
- 80
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.581
oh ya içimi rahatlattın. korktum zarar mı verdim diye. bir düşseydi hayırlısıyla ben de o da rahatlasak.normal bence çünkü orda damarlar var bizim göbek bağımız düştükten sonra bi süre kanama yaptı 2,3 gün kadar görümcem hemşire o demişti damarlardan biri açık kalmıştır, kanama devam ederse hastaneye gidip yaktırın diye ama gerek kalmadı allahtan.
Aynı dertteyiz bugün 9. Gün hala düşmedi. Badisi habire kanlanıyor doktor normal diyor yavrum yıkanamadı bileoh ya içimi rahatlattın. korktum zarar mı verdim diye. bir düşseydi hayırlısıyla ben de o da rahatlasak.
Canım sıkıntı yoksa bazı doktorlar 41 é kadar bekliyorslm kızlar nstden geldım ne sancı var ne bısı bebısın keyfı yerınde.pztesı kontrolum var ve son gunu bakalım ne olucak..sezeryan yolu gozukucek gıbı bıze
Canım sezeryanı bilmem ama ben normal doğuma giderken birde suyum gelmişti düşün makyajımı saçımı yaptım.. Göz makyajını az yaptım ağlarsam akmasın diye kalıcı ruj sürdüm bütün gün çıkmadı saçımda o kadar terlememe rağmen bozulmadıSezeryan olan annişler dikkat etmemiz gereken veya önerdiliniz bişey varmı saçıma fön çektirip gitmeyi düşünüyorum sonuçta okadar foto çekilcek güzel çıkalım dimi ama acaba makyajda yapsam abartmışmı olurum ama çok ağlarım dimi hadi nakyajı boşverde saç bozulurmu
Senin kayınvalide iyice sıyırmış bence bebeğini emzirirken gir odana kapınıda kitle dışarda beklesin öyle allah allah salağa bak ya gıcıkKızlar bu kv elimde kalacak tam memeyi tutturuyorum gelip başımda bağıra çağıra sevmeye başlıyor dikkatini dağıtıyor baştan bi daha tuttur. Birde ben kendimi sütüm var psikolojisine alıştırırken gelip gidip bu neki yetmiycek bile deyip duruyor. Bebek ağlasa süt mü yok yoksa diyor. Bak eskisi kadar dolmuyor diyor halbuki başından beri aynı. Memeyi tutup bebeğin ağzına sokma huyunuda zor bıraktırdım. Birde bebeği benzetmeleri yokmu hep onların taraf. Sonunda diycem tamam anne ben etkisiz elemanım diye... Ne zaman gideceği belli değil işim yaş..
Ozaman rahatça süslenebilirim demek heyyoCanım sezeryanı bilmem ama ben normal doğuma giderken birde suyum gelmişti düşün makyajımı saçımı yaptım.. Göz makyajını az yaptım ağlarsam akmasın diye kalıcı ruj sürdüm bütün gün çıkmadı saçımda o kadar terlememe rağmen bozulmadı
kocanada söyle tembih etsin çenesini kapatsın ay çok sinir oldum heee lohusa kadına dencek şeylermi cahil görgüsüzKızlar bu kv elimde kalacak tam memeyi tutturuyorum gelip başımda bağıra çağıra sevmeye başlıyor dikkatini dağıtıyor baştan bi daha tuttur. Birde ben kendimi sütüm var psikolojisine alıştırırken gelip gidip bu neki yetmiycek bile deyip duruyor. Bebek ağlasa süt mü yok yoksa diyor. Bak eskisi kadar dolmuyor diyor halbuki başından beri aynı. Memeyi tutup bebeğin ağzına sokma huyunuda zor bıraktırdım. Birde bebeği benzetmeleri yokmu hep onların taraf. Sonunda diycem tamam anne ben etkisiz elemanım diye... Ne zaman gideceği belli değil işim yaş..
Zavallı kocam arada kalmasın diye bişey demiyorum. Uzak yerden evlenmek akıl kârı değil bi gelince yerleşiyorlar resmen.K
kocanada söyle tembih etsin çenesini kapatsın ay çok sinir oldum heee lohusa kadına dencek şeylermi cahil görgüsüz
Aynen anın tadını çıkar fotoğraflara sonradan bakınca daha bir mutlu olursun :)Ozaman rahatça süslenebilirim demek heyyo
Tahmin ediyorum doğru kocalar arada kalıyor ama anlaması lazım be yapcan senin sinirlerinin bozulması dahamı iyiZavallı kocam arada kalmasın diye bişey demiyorum. Uzak yerden evlenmek akıl kârı değil bi gelince yerleşiyorlar resmen.
canım bizimde 12.günümüz 3470 gr. doğdu hastanede 3100gr. düstü ikinci günü doktor çıkarmayacaktı,hemen kan alıp inceliyorlar. bilmiyorumCanım bebişin bugün 9. Günü ilk günler saatte 1 emziriyordum aldığı kadar artık. Şimdi 1,5-2 saatte bir kendi uyanıyor
canım sende mı doğum yaptın en son yapmamıştın :)))Kızlar bizim bugün 7.günümüz doldu. Göbek bağımız hala düşmedi ama bağın olduğu yerde topluiğne başı kadar kan gördüm, bodysine bulaşmış. Ciddi birşey olabilir mi yoksa normal mi bu ?
Kızlar bu kv elimde kalacak tam memeyi tutturuyorum gelip başımda bağıra çağıra sevmeye başlıyor dikkatini dağıtıyor baştan bi daha tuttur. Birde ben kendimi sütüm var psikolojisine alıştırırken gelip gidip bu neki yetmiycek bile deyip duruyor. Bebek ağlasa süt mü yok yoksa diyor. Bak eskisi kadar dolmuyor diyor halbuki başından beri aynı. Memeyi tutup bebeğin ağzına sokma huyunuda zor bıraktırdım. Birde bebeği benzetmeleri yokmu hep onların taraf. Sonunda diycem tamam anne ben etkisiz elemanım diye... Ne zaman gideceği belli değil işim yaş..
slm kızlar nstden geldım ne sancı var ne bısı bebısın keyfı yerınde.pztesı kontrolum var ve son gunu bakalım ne olucak..sezeryan yolu gozukucek gıbı bıze
Kızlar bu kv elimde kalacak tam memeyi tutturuyorum gelip başımda bağıra çağıra sevmeye başlıyor dikkatini dağıtıyor baştan bi daha tuttur. Birde ben kendimi sütüm var psikolojisine alıştırırken gelip gidip bu neki yetmiycek bile deyip duruyor. Bebek ağlasa süt mü yok yoksa diyor. Bak eskisi kadar dolmuyor diyor halbuki başından beri aynı. Memeyi tutup bebeğin ağzına sokma huyunuda zor bıraktırdım. Birde bebeği benzetmeleri yokmu hep onların taraf. Sonunda diycem tamam anne ben etkisiz elemanım diye... Ne zaman gideceği belli değil işim yaş..
Anlıyor canımın sıkkın olduğunu noldu deyip duruyor bişey demiyorumTahmin ediyorum doğru kocalar arada kalıyor ama anlaması lazım be yapcan senin sinirlerinin bozulması dahamı iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?