- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.561
Maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımızaiyigeceler kizlar eymen ayazima 18 08 20@4 saat27de dunyaya geldi. cok sukur hersey iyiydi sezeryan oldum.arkadaslar kendine gelmdn odaya almiyolar zaten odaya geldigimde goremiyodum cift cift gryodim ilk kelimem oglum ve anne oldu zatn avliyodu oda sonra kndime gldm.gogus ucum yoktu cok ugrastlar cok canim yandi ama simdi emdriyom.masallah.hersey cok guzel ama evlat kokusu cok baskaymis allah herkeze nasip etsin arkadaslar sizde bir avazda kurtulun insallah dua ettim sizede grz kizlar...
canım beni hamile kalmak isteyenler topiğinden hatırlarsın belki :) nişan gelmiş hayırlı olsun da 2 haftaya kadar süresi var o işin. hızlandırmak için birşeyler yapabilirsin sadece.. çömel kalk hurma adaçayı ananas ahududu çayı öneriler arasında. bol bol da yürüyüş aşağı insin diye.. inş tez zamnada kurtulursun.. ben de son 10 günü sayıyorum :)bende öyle biliyordum ama ebe ucu açık beş gün bile sürer dedi. bakalım kim önce davranıcak
Tadını çıkarın bol bol uyuyun sonra hiç fırsat olmuyor :)Ben kendiliginden gelmezse pzt anca
Amin amn insallah. Hadi siznde gozunuz aydin, insallah tez zamanda tamamen gecer gider. Biz hala ayniyiz canm, israrla dogrmuyoruz :-D
Kuzu çok az kalmış az daha dayan 5 günü bulacağını hiç sanmamkızlar bugün öğleden sonra nişanım geldi
doktora gittim, nst de sancı kuvvetli ama az sıklıkta çıktı, açıklık muayenem hala aynı bir cm. bu sebeple eve yolladılar. delirmek üzereyim artık. gece de olabilir beş günde sürebilir doğumun başlaması dedi. saçlarım sinirden tiftik tiftik oldu artık aksileştim
Canım bebişin bugün 9. Günü ilk günler saatte 1 emziriyordum aldığı kadar artık. Şimdi 1,5-2 saatte bir kendi uyanıyorCanim hayırlı olsun bebeğin kaç günlük ?emzirme saatiniz nasıl
Canım bebişin bugün 9. Günü ilk günler saatte 1 emziriyordum aldığı kadar artık. Şimdi 1,5-2 saatte bir kendi uyanıyor
Geceleri nasil ya bizimkisi deli edecek beni.uyutuyoruz gece mizildaniyo devamli uykuda halbuki gazini da cikariyoruz.sanki gunlerdir uyumuyo gibiyim.ne zaman duzene girer bu durum bilmiyorum.yine de rabbime binlerce sukur bi evladim var cok sukur diyorumCanım bebişin bugün 9. Günü ilk günler saatte 1 emziriyordum aldığı kadar artık. Şimdi 1,5-2 saatte bir kendi uyanıyor
Ayyy ya bende evde yalniz kalmaktan korkuyorum simdilik kardesim var gidince nasil olacak bilmiyorum. Beslenince uyuyana kadar bi saat geçiyo bi saat uyuyup kalkiyo gece gunduz boyle16 ağustosta acil olarak sezeryana aldılar bizi ve minik kızım dünyaya geldi Allaha şükür sağlıklı ama kilosu çok az insan tutmaya korkuyor kızımla başbaşayız artık anneler gitti ben de bu el kadar bebişle kaldım sarılığı da atlatmışız çok şükür bu gün kızımı yıkadım inşallah üşütmeyiz
Çok farklı değil canım.. Biz eve geldiğimiz ilk gece ağlama krizi yüzünden doktora gittik.. Gaz sancıları var havlu ısıtıp sarınca kaka yapıp rahatlıyordu yavrum şimdi daha az ağlıyor gece. 40 ı çıkana kadar düzene girer galiba.. Bende diyorum hep sanki yeni güne başlamıyorum hergün birbirinin devamı gibiGeceleri nasil ya bizimkisi deli edecek beni.uyutuyoruz gece mizildaniyo devamli uykuda halbuki gazini da cikariyoruz.sanki gunlerdir uyumuyo gibiyim.ne zaman duzene girer bu durum bilmiyorum.yine de rabbime binlerce sukur bi evladim var cok sukur diyorum
Yanlız bana neyin derdindesin demeyin zaten gelmiyor kız ne yapam beyin uçtu
Bilmiyorum benim hiç umudum kalmadı yarın günim doluypr sabah doktor bakacak duruma göre sezeryana karar vericez ondan heralde bu moda direk geçiş yaptımAlemsin :) sen iyice sezeryan olma fikrine adapte olmussun :) benim hala umudum var valla kendiliginden gelecegine. Cumaya ne kaldiki
normal bence çünkü orda damarlar var bizim göbek bağımız düştükten sonra bi süre kanama yaptı 2,3 gün kadar görümcem hemşire o demişti damarlardan biri açık kalmıştır, kanama devam ederse hastaneye gidip yaktırın diye ama gerek kalmadı allahtan.Kızlar bizim bugün 7.günümüz doldu. Göbek bağımız hala düşmedi ama bağın olduğu yerde topluiğne başı kadar kan gördüm, bodysine bulaşmış. Ciddi birşey olabilir mi yoksa normal mi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?