2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimki de mümkün değil yarım saat emmiyor. 5-10 dk bilemedin 15. Yarım saat emen var mı merak ediyorum. Kilo artıyorsa süt yarıyor doyuyor bana göre. Uyandırma olayı bugün bizdede sorun dün kendi kalkıyordu bugün kalkmıyor. Bizimkide ilk gün 2 defa kustu bebek hemşiresi yediklerinin fazlasını atıyor dedi.

Off canım olmuyor diyemiyorum işte.. Valla depresyona giricem bu gidişle

Off canım olmuyor diyemiyorum işte.. Valla depresyona giricem bu gidişle
canim bende ilk dogumumda buna benzer seyler yasadim esim kv. Surekli surasi sana burasi bana dediler burnu bana benziyo dedim senjn burnun kemerli kv. Babasinin burnuna bebziyomus falan filan ilk zamanlar cok sorun ettim kafaya taktim uzuldum agladin bilmis tavirkar laflar ikincide surekli kime benziyo muhabbeti acilinca ya esime bebzicek ya bana diyorum arti laflarini dinlemiyo muhatap olmamaya calisiyorun valla kimse benim evladimdan ona verecegim sutten onemli degil kv.gerektigi yerde cevabini verirsen senden iyisi olmaz

Kizlar sayfalar cok birikmis okuyamadim ama okumaya calisiyorum kizimdan vakit kaldikca.sonunda bende anne oldum 22 agustos cuma gunu 12:05 te kizim spinal sezeryanle dunyaya geldi cok şükür boyu 47cm 2200kilo cok minik ama cok tatli.persembe gunu kontrole gitmistim suyumda azalma var diye yatis verdi doktor cuma gunude artik riske atmayalim alalim dedi aniden sezaryene alindim preeklemsi ve tansiyonum oldugu icin.dogumdan sonra tansiyonum dusmedi 3 gun hastanede yattim simdi evdeyiz kizimla ama 1 hafta tansiyon takibi yap sonra kardiyolojiye git dediler onlar yonlendircekmis kalici tansiyon olabilirmis insallah degildir.burda da tansiyonu olan arkadaslar vardi preeklemsi teshisi konanlar sizde durumlar nasil tansiyonlariniz normale döndü mü

kızlar bugün yine kontrole gittim. yine bebeğin hareketleri az olduğu için serum verdiler ve düzeldi. sancı yine aynı. açılma iki cm olmuş. ama bu muayene canımdan can kopardı sanki. ben normal doğuramıcam heralde. buna bile bu kadar bağırdıysam normalden vazgeçesim var

hatırlamam mı canım. umarım her şey yolundadır sende. nasılsın?
hurma yiyorum. yürüyüşte yapıyorum ama bugün yürüyemediğimi farkettim. kasıklarımda acayip bi ağrı var.
inşallah sağ salim kucağımıza alırız sen de ben de herkes de

Bebeğin hareketleri neden azalıyor peki serumla nasıl düzeliyor anlamadım eğer çokda canın yanacağına inanıyosan kendini strese sokma boş yere bana doktorum bebeğini etkilersin demişti seninle günlerimiz aynı bende yarın gidicem bakalım doktra büyük ihtimal cumayada sezeryana giricem

En azindan nisanin gelmis, bizde tiikkkk yok, artik telefonlari acmiyorum biliyorum ne soracaklarini insanlarin :)))) darisi bize dime ceyda
kızz doktorum bile bana hala doğuramadın dedi. hele kv nin her gün sorularından ve cahil tecrübelerinden gına geldi. ya en güzel günlerimi sinir harbinde geçiriyorum. bide bebek doğduktan sonra da 15 gün kalıcam diyo. benim anneme hiç fırsat vermedi sağolsun.

derler ya hani anneler bir babalar dokuz doğurur diye. senin eşinde öyle olmuş :)) bebiş babasıyla inatlaşıyor belli ki. sen de deki; annesinden ayrılmak istemiyor işte de

bebek doğum kanalına girdiğinden, uyukladığından ya da çok ayak üstünde durduğumdan olabilirmiş. benim ayaküstünde durduğum bi kesin zaten. üç öğün kv ye yemek hazırlamak bile yetiyo yorulmama. aslında eşim olmasa töbe hazırlamam da, adama ben yapmayınca o da yemek yapmıyor.

bence de senin dediğin gibi ben strese girdiğim için bebek onca şeye rağmen gelmiyor sanırım. ama konuştumda son ana kadar sezeryan kararı vermiyor doktor. hadi bakalım seni merak ediyorum bakalım ne dicek. bi bakmışsın gizli sancılarla açılman olmuş

allah ım en gıcık olduğum tip. yahu bu emzirme anneyle bebek arasında özel ve duygusal bir bağ. ne halt var bakıyosun. benim de başıma geleceği biliyorum. sütün olsa da bu konuşmalarıyla sütünü kaçırır canım senin. emzirirken baktın hiç kovamıyosun örtü ört üzerinize.zor olur ama ben inat eder göstermemek için örterdim heralde.

Ya kendi çocuğuma yabancılaşmaya başladım. Sanki karnımda taşıdığım bebek başkaydı..

Kız mememi tutup bebeğin ağzına veriyordu.. Bugün en sonunda dedim dikkatini dağıtma diye bakalım devam etcekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…