- 10 Mayıs 2007
- 1.138
- 7
- 46
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #3.501
iyi akşamlar herkese bugün doktora gittim 4+6 günlük hamileyim keseyi gördük ultrasondan kese gözüküyo bebek güzel yerleşmiş iyi durumda birbuçuk iki hafta sonra tekrar gel kalbini dinleyelim dedi testlerimi de yaptırdım herşeyim normalmiş çok şükür allah hayırlısını versin hepimize inşallah..
iğne ile çatlama olayı olduysa iğneden sonra 14 gun sonra test yapılmalı. Önce yaparsan iğnenin etkisiylede poziyif çıkıyor. Belirtiler herkeste farklı oluyor.
Bugun igneden sonra tam 14.gun suana kadar test yapmadim, adet yok baslamadi adet sancilarim da yok , diger belirtilerim devam ediyor. adet olmazsam esimle yeni yilda test yapmayi karar verdik . ne olur benim icin dua edin kizlar adetim hic gelmesin :) bebek gelsin Allah in izniyle
Agustos anneleri Yeni Yiliniz Kutlu olsun kuzularBugun benim ovulasyon tarihimden bu yana 15.gunum. adetim hala gelmedi ve hic bir belirti de yok. Dua ediyorum bu sefer tutsun insaAllah, ne olur sizler de benim icin dua edin cok ihtiyacim var. test yapmaya da cesaretim yok :18:
Tebrik ederim canım. Herseyın ıyı olması ne guzel. Sağlıcakla kucagınada alırsın inşallah.
canımmmmmBebegimi kaybettim.. Kalbi durmus..
Bebegimi kaybettim.. Kalbi durmus..
Şuan o kadar üzgünümki kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne ve kendimi senin yerine koydum allah yardımcın olsun bitanem
Cok ama cok zor bir durum insan kabullenmek de zorlanıyor ben ilk duydugum da yıkılmıştım cok hastalandım üzüntüden 2 gün sonra karar verdim hazırım kürtaj icin dedim doktoruma şuan seni cok iyi anlıyorum yaşadıklarını lütfen sende anlat herkes okusun faydalansın daha önce böyle bir durum yaşadınmı yaşamadınmı yaşadıysan önlem almışmıydı doktorun hepsini anlat tatlım cok zor biliyorum ama arkadaşlara faydamız dokunur böylelikle
Allah herşeyin hayırlısını versin canım benim üzülme demek bile cok sacma bunu demek istemiyorum sana elbette üzülüceksin
İnan diycek söz bulamıyorum ellerim titriyor yazarken bile allahım sana peygamber sabrı versin inşallah bunu atlattıkdan sonra rabbim sana saglıklı hayırlı bir evlat verir ve bunun acısını unutursun