2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HERKEZE MERHABA arkadaşlar benim bir sorum olucak gebelikte ishal tehlikelimi bebege bi zararı olurmu zaten zor bi gebelik geçiriyorum düşük tehlikem var sürekli ilaç içip yatıyorum bide şimdi böyle olunca cok korktum sizlere danışmak istdim
 

kabızlık tehlikeli düşük riski oluşturuyor ıkınmak ,fakat ishalde çok sıvı ishal ise ,sıvı kaybı olduğundan elbet tehlikelidir ,,önlemini al canım ,muz filan ye ,bol su iç ,vucut kaybettiği sıvıyı geri kazansın ..
 
kızlar yine bir sorum var..:) tavuk yiyor musunuz?.. yani şu marketlerde satılan hazır tavuklardan.. bana doktorun biri yeme demişti onlar zararlı diye.. bulabilirsen köy tavuğu ye demişti.. ama köy tavuğu da bulamadım.. yesem mi ki hazır tavuklardan?..
 
Kızlar şimdiye kadar kilo alanınız varmı. Varsa nekadar aldınız??
 
Son düzenleme:

canım çok aşırı ishal değilsen tehlikeli olacağını sanmıyorum.. ama bol bol sıvı al.. vücut susuz kalmasın.. bi de ishale iyi gelen yiyeceklerden tüket.. yine de geçmezse öyle gidersin doktora.. imkanın varsa git ama.. aile hekimi bile yardımcı olabilir.. ishal basit bir durum sonuçta..
 

Marketlerde değilde hani bu tavuk et kıyma satan kasaplar varya onlarda koy tavugu oluyor. Yoksada soyle getırıyorlar. Ben istanbuldayım burdakı tavukçularda goruyorum hep. Hatta çağrı market var ordada ayrı bir reyonda oluyor. Hani istanbuldaysan diye soyledım. Normal tavuklar hormonlu evet ama yedıgımız hıcbırsey organık değil. Yınedr bulursan koytavugunu tercıh et..
 
arkadaşlar beni eklerseniz aranıza memnun olurum sat:08/11/2013 bat:15/08/2014 yaş 29 izmit ayrıcxa bende gebelik belirtilerinde sorun yaşıyorun 2 gün çok iyiyim 2 gün çok kötü anlayamadım perşembe kontrole gideceğim inşallah ilk defa kalp atışlarını duyacağım
bu ilk bebiş çok heyecanlıyım çoook
 



merhaba hoş geldin



benim de 12 ağuston muhtemel doğum tarihim, ve bende perşembe günü duyucam inşallah bebeğimin kalp atışlarını, bişey sorabilirmiyim, keseyi görmeye gittiniz mi hangi tarihte gittiniz bir de? beta hcg nizi kontrol ettirdiyseniz kaç ?

gelir gelmez çok mu soru sordum


tarihi yakın görünce hemen atlayıverdim afedersinizzz
 
Kızlar şimdiye kadar kilo alanınız varmı. Varsa nekadar aldınız??

ben kilo almadım ama daha 2 hafta oldu bnm öğreneli doktorla görüştüm ilk 12 hafta yani 3 ay kilo alınmasını önermio en kötü 1 kilo dio. mesela meyvesuyu içme dedi bana tazede olsa kutuda olsa içme dedi çok şekerli olduğu için... kendini fazla yemeği değil besin değeri yüksek olan yiyeceklere yönelt dedi. mesela kahvaltıda poğaça meyvesuyu değil onun yerine domates peynir yumurta ye dedi ama bol bol değil kibrit kutusu kadar peynir 1 yumurta ve 2 ince dilim ekmek gibi.. Şuan boşuna kendinizi zorlamayın kızlar bir şeyler yemek için.. haftada 2 akşam balık mutlaka dedi..

nasılsa kilolarr ilerdeki aylarda kendiğilinden gelicek o yüzden ilk aylar dikkat etmeli...
 

17 sinde keseyi görmeye gittik kese göründü yolk sacıda göründü ama ben keseyi görmeden 4 gün önce beta hcg 415 di ondan 2 gün önce yaptırdığında iki yüz lü bişeydi doktoruma değerleri telefonda söyledim normal gebelik olduğunu dış gebelik olmayacağını hemen söyledi gittiğimizde de boş gebelik olmadığını söylemişti.
 

bana da öyle geliyor aynı benim gibisin demekki
bende hiç konuşmak istemiyorum durduk yere sesim bile gitti .
 

Çok teşekkür ederim cevaplar için, hiçbirini es geçmemişsiniz ve çok sevindimmmm şimdiden hayırlı olsun bebişinizzzz umarım sağlıklı ve sakin bir hamilelik olur sizin için :)

Ben geçen hafta gittim keseyi görüyoruz güzeeel dedi iç gebelik olduğunu söyledi ama yolk sacıyla ilgili bişey söylemedi.. 15 gün sonra ancak görebiliriz dedi.. gerçi ben geç döllenme olayından da şüpheleniyorum çünkü adetlerim çok düzensizdi.. bakalım hayırlısı... of bu sorular sorularrrr
 

sa ishalde su kaybı çok olur bolca su için ishali kesebilmek içinde patates pirinç yiyebilirsinz....
 

aynı şekilde bendede bir sürü soru var bi sıkıntım yok ama anlayamadığım korku var hayırlısıyla perşembe gelsede görsem geçmedi 15 gün sanada kolay gelsin inşallah senin bebişde çok sağlıklı hatta tosun olur :)
 

teşekkür ederim canım yaaa , sorularımız bitmez okudukça öğrendikçe daha da karıştırıyoruz valla ben işyerinde bakabiliyorum yoksa evde bana araştırmak yasak çok soru sormaya başlıyorum sonraaa..

hadi hayırlısı olsun perşembe günü önemli gün umarım ikimizde mutlu ayrılırız doktordan

Herkes güzel haberler alır inşallah, iyi düşünün iyi olsun bayanlar....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…