- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.361
HERKEZE MERHABA arkadaşlar benim bir sorum olucak gebelikte ishal tehlikelimi bebege bi zararı olurmu zaten zor bi gebelik geçiriyorum düşük tehlikem var sürekli ilaç içip yatıyorum bide şimdi böyle olunca cok korktum sizlere danışmak istdim
kabızlık tehlikeli düşük riski oluşturuyor ıkınmak ,fakat ishalde çok sıvı ishal ise ,sıvı kaybı olduğundan elbet tehlikelidir ,,önlemini al canım ,muz filan ye ,bol su iç ,vucut kaybettiği sıvıyı geri kazansın ..
HERKEZE MERHABA arkadaşlar benim bir sorum olucak gebelikte ishal tehlikelimi bebege bi zararı olurmu zaten zor bi gebelik geçiriyorum düşük tehlikem var sürekli ilaç içip yatıyorum bide şimdi böyle olunca cok korktum sizlere danışmak istdim
kızlar yine bir sorum var..:) tavuk yiyor musunuz?.. yani şu marketlerde satılan hazır tavuklardan.. bana doktorun biri yeme demişti onlar zararlı diye.. bulabilirsen köy tavuğu ye demişti.. ama köy tavuğu da bulamadım.. yesem mi ki hazır tavuklardan?..
arkadaşlar beni eklerseniz aranıza memnun olurum sat:08/11/2013 bat:15/08/2014 yaş 29 izmit ayrıcxa bende gebelik belirtilerinde sorun yaşıyorun 2 gün çok iyiyim 2 gün çok kötü anlayamadım perşembe kontrole gideceğim inşallah ilk defa kalp atışlarını duyacağım
bu ilk bebiş çok heyecanlıyım çoook
Kızlar şimdiye kadar kilo alanınız varmı. Varsa nekadar aldınız??
merhaba hoş geldin
benim de 12 ağuston muhtemel doğum tarihim, ve bende perşembe günü duyucam inşallah bebeğimin kalp atışlarını, bişey sorabilirmiyim, keseyi görmeye gittiniz mi hangi tarihte gittiniz bir de? beta hcg nizi kontrol ettirdiyseniz kaç ?
gelir gelmez çok mu soru sordum
tarihi yakın görünce hemen atlayıverdim afedersinizzz
Kızlar şimdiye kadar kilo alanınız varmı. Varsa nekadar aldınız??
Beni de eklermisiniz listeyeee
sat : 13.11.2013
bdt : 20.08.2013
İstanbul
ilk bebisimmm
hayırlısıyla ocakla şubatı atlatsak daha sonra rahatlıcakmışım gibi geliyor inş ALLAH ım..
arkadaşlarım kızım noldu sana böle hemilelik çok etkilemiş hiç konuşmuyorsun bile diyorlar
enerjim kalmadı resmen..
Ben almak yerine tam 7 kilo werdim coook zor geciyo yemek yiyemiyorum meywe yiyemiyorum hele su hic icemiyorum sürekli kusuyorum
beni de ekler misinizzzz
sat: 23.11.2013
bdt: 31.08.2014
Kayseri
ikinci olacak inşallah
17 sinde keseyi görmeye gittik kese göründü yolk sacıda göründü ama ben keseyi görmeden 4 gün önce beta hcg 415 di ondan 2 gün önce yaptırdığında iki yüz lü bişeydi doktoruma değerleri telefonda söyledim normal gebelik olduğunu dış gebelik olmayacağını hemen söyledi gittiğimizde de boş gebelik olmadığını söylemişti.
Çok teşekkür ederim cevaplar için, hiçbirini es geçmemişsinizve çok sevindimmmm şimdiden hayırlı olsun bebişinizzzz umarım sağlıklı ve sakin bir hamilelik olur sizin için :)
Ben geçen hafta gittim keseyi görüyoruz güzeeel dedi iç gebelik olduğunu söyledi ama yolk sacıyla ilgili bişey söylemedi.. 15 gün sonra ancak görebiliriz dedi.. gerçi ben geç döllenme olayından da şüpheleniyorum çünkü adetlerim çok düzensizdi.. bakalım hayırlısı... of bu sorular sorularrrr
aynı şekilde bendede bir sürü soru var bi sıkıntım yok ama anlayamadığım korku var hayırlısıyla perşembe gelsede görsem geçmedi 15 gün sanada kolay gelsin inşallah senin bebişde çok sağlıklı hatta tosun olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?