canım aspirinin yanında hergün iğne oluyorum. hibor 5000... karnım morluklarla dolu, o sağlıklı olsun da razıyım.... 2 gün öncesine kadar göğüslerimin ucuna dokunamıyordum bile.... ve çok sertti... şimdi daha yumuşak ve acımıyor.... karnımda şişkinlik yok... afedersiniz çişimi tutamıyordum, 1 saatte bir gidiyordum şimdi daha fazla tutabiliyorum.... sadece hafif dolgun.... yemekten sonra ve kahvaltıdan sonra uykum gelirdi, gece sadece tualet için uyanır hemen uyurdum, şimdi uyuyamıyorum.... sanırım deliriyorum
( randevuya kadar bekleyeceğim... kızlar Allah yardımcımız olsun...
biz evleneli 1 sene oldu, kontrol için evlendikten 3 ay sonra doktora gittik, ve kendini doktor sanan adam eşimin sperm kalitesinin düşüklüğünden bahsederek
tüp bebek yaptırın dedi, başka türlü olmaz dedi... sonrasında kendimi toparlamam 3 gün sürdü... 3 gün sürekli ağladım.... 2 ay sonra hamile kaldığımı öğrendik, yakın diye yine kendini doktor sanan birine gittik. bebeğimin kalbi durduğunu öğrendik ve 2 gün sonra kürtaj etti. hayallerin hepsi suya düşmüştü.... işe girmedim bu arada, bir bebeğimiz olsun en azından 1 yaşına kadar onunla kalayım diye... bunun haberini almamız 6 ay sürdü... son aylarda adet olduğumu görünce yıkılıyordum.... bu mmeleğin haberini aldığımızda hemen doktora gittik iğne kullanmaya başladım... meleğimi kaybetmek istemiyorum... bu hayallerimin onunla kalmasını çok istiyorum... Allah inşallah yardım eder... cumartesine kadar bekleyeceğim... belki benimle kalır... eğer bu sefer de sağlıklı olduğunu öğreneyim kendimi dinlemeyeceğim... sadece onu seveceğim... canım şimdi içinde bir şüphe yoksa hiç dinleme kendini, hamilelikte herkes birinden farklı, hatta aynı kadının hamilelikleri birbirinden farklı... sadece onu sev.... ona sadece mutlu olacağınız günleri anlat... ben tedirginliklerim ile zehir ettim kendime, ve eğer (Allah korusun) ona bişey olmuşsa en çok bunun için pişman olacağım....
bizim burada akrabamız, öyle gidip gelinen yakın ilişlerimiz yok... eşimin ailesinde öyle kişiler yok. benim ailem de karşıda oturuyor. evimiz şenlenecekti bu bebecikle.... yepyeni bir soluk olacaktı. ikimiz de ona bakınca herşeyi daha bir umutla yaşayacaktık. akşamları sessizlikte birimize takılmak yerine, yada bön bön film izlemek yerine (hatta bazılarında sıkıntıdan uyyakalırdık) onunla olacağız... daha doğmadan hayatımıza renk katmaya başlamıştı bile; adını ne koyacağımıza karar veremeyince doğunca bebek olsun, soonra çocuk sonra eskiden olduğu gibi yaptığı yiğitlikle kendi adını kendi kazansın::)) evdeki bu boşluk onunla dolacaktı....
inşallah bizimledir ve inşallah Allah her isteyenin kucağını doldurur, evini şenlendirir... biz eksikliğini çok hissediyoruz
[/QUO
gözyaşlarımı tutamayarak okuduğum iletine tüm kalbimle amiin diyorum rabbim isteyen herkese versin inşllh.
daha önce yaşanılanlarda sadece acı bir hatıra olarak kalsın geçmişinizde. inşllh 9. ayımıza kadar hepiizin bebekleri sağ salim sağlıkla bizimle olur ve inşllh doğum hikayelerimizi yazarız sırayla burada :13: