- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.861
2 gündür yazdıklarınızı okuyorum, ancak son sayfaya gelebildim :)
Bu sabah işe gelirken aklıma ne geldi... Bizim çocuklar hiçbir zaman okulda doğum günlerini kutlayamayacaklar :)
Bir de kaç gündür sercem89 görünmüyor, haberiniz var mı ondan?
vallahı guselım hareket halındeydı yaklastırdı doktor kucuck bısı mm soledı ama unuttum ultrason annemın cantasında kaldı :)ayyy canım benimmmm çok sevindimmmhadi bakalım minnoşu görmüşsün darısı başıma
kıpırdanıyo muyduu? aayyyy yaa maşallahhh allahımm
vallahı guselım hareket halındeydı yaklastırdı doktor kucuck bısı mm soledı ama unuttum ultrason annemın cantasında kaldı :)
kucuck ayy fasulyemm dedım yok daha fasulye yok ancak mercımek tek tas tası kadar dedı yerım onu dedım
darısı basınıza aradaşlar 1 ay sonra gorcem ancak 12 haftalıktan sonra bır bebege benzemeye baslıyo
2 gündür yazdıklarınızı okuyorum, ancak son sayfaya gelebildim :)
Bu sabah işe gelirken aklıma ne geldi... Bizim çocuklar hiçbir zaman okulda doğum günlerini kutlayamayacaklar:)
olsun şimdi yaz okulları oluyor yazın yaz okulundaki arkadaşlarıyla kutlarlar :) benim ilki 30 kasım ikinci 28 kasım ben mart doğumluyum yaz ayı bebeğini merak ediyorum nasıl olur :)
kızlar bişey sorcam.. ya ben bir defter yazmayı düşündüm bebişime.. işte ilk nasıl öğrendik o'nun varlığını neler hissettik.. işte sonra doktor kontrolleri.. ilk tekmesi falan gibi şeyler.. ileride güzel bir hatıra olur diye.. ama sonra vazgeçtim.. bebişime bişey falan olursa üzülürüm diye.. tam da karar veremedim.. yapsam mı yapmasam mı?.. aranızda böyle şeyler yapan var mı?..
ben 15 yıl öncesi oğlumda notlar almışım hatta neredeyse 2 yaşına kadar devam etmişim okudumda ne kadar yalın yazmışım. ilk şu gun tekme attı şuan oğlum şunları yapabiliyor şu kadar dişi çıktı şu kelimeleri söyledi vs çok güzel oluyor okurken insanın gözleri doluyor şuan ben yanında çocuk gibiyim oğluşumun :) konuşurken kafamı kaldırıyorum yüzünü görmek için
merhabaaa kızlar bende aranıza geldimmm 24 yaşındayım 3 yıldır tedavi görüyorduk çok şükür ki aşılama ile hamile kaldım şuan 6+3 günlük hamileyim doğumum Allah nasip ederse 17 ağustosa geliyor Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin bebeği olmayanlara da inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :)
Eltim de hamile, aramızda 1 hafta ya var ya yok. Ama o tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorTansiyonu 6'ya 4'müş. Bayılıp duruyor sürekli. Kusmaktan yemek yiyemiyormuş. Şiddetli baş ağrısı var. İnanılmaz ağır bir hamilelik geçiriyor
Ben yarın doktorun söylediği vakte göre 8+0 olacağım, şükürler olsun hiçbir belirtim yok. Karnım şişmeye başladı azıcık, pantolon düğmelerimi açmaya başladım. Cumartesi kontrolüm var, heyecanla o günü bekliyorum :)
ayyy tektaşını taktın yani maşallahhhh ahahahahasüpermişşş walla yarın olsun hemen bende hayırlı haberlerle geliyim kızlarrr...
12 hafta demek.. zaman geçmio sanki ama yaabekleyince zor oluo yaniii hemen insan görmek istio bebeğini...
acaba kime benzicek çok meraktayımmm yaa inşallah bana benzer ahahhahahahha[/QUOT
süperrr çok sevindim :)
sağol arkadaşım dedıgın gıbı zaman cok cabuk gecıyo rabbım hayırlı gecıtlerden gecırsın ınsallah
Anammmmmm gecmis olsunnn dikkatet kendine
Bu biciriklar ne var ne yok cekiyolar bizim bunyeden biz gucsuz dusuyoruz :)
Takvim eklesene canim yaw sanirim biz ayniyiz sen8nle :)
ahahah cılgın gececek o zamanlar hıc gecmesın bıle ısteyeceksın acele etmeayyy tektaşını taktın yani maşallahhhh ahahahaha :d süpermişşş walla yarın olsun hemen bende hayırlı haberlerle geliyim kızlarrr...
12 hafta demek.. Zaman geçmio sanki ama yaabekleyince zor oluo yaniii hemen insan görmek istio bebeğini...
Acaba kime benzicek çok meraktayımmm yaa inşallah bana benzer ahahhahahahha
ahahah cılgın gececek o zamanlar hıc gecmesın bıle ısteyeceksın acele etme
kıme benzıycegını bende cok merak edıyodum ultrasonda 25 haftadan sonra gayet net anlasılıyo:)
4 boyuta gırersen 20-23 haftalardada renklı resım ve vıdeosunu gayet net goruyosun azcık sabır ılk tekme attıgında kıme bakarsan ona benzermıs ben esıme bakmıstım oglumda aynı oglum babanın kopyası :)) sende aynaya bak :)
gunaydın kızçeler bız geldık doktordan :))
yavrumun kalp atıslarını duyamadım ama gordum cok cok kucuk oldugu ıcın cıhaz sesı algılayamadı
kucucuk bısı sat gore 7+1 haftayım ama cenın gelısımıne gore tam 6 haftalık cıkıyo ultrason 6 haftayı baz alacakmıs doktor
bızde haberler bole kıpırdanıyodu mercımek tanesı kadar dedı doktor bız doktorlar arası tek taşa benzetiriz su hallerını dedı
pırlantamı gordum geldım anlıyacagınız darısı hepınızın basına
bi dahaki muayene 25 ocakta aldık randevumuzuda cumartesı saat 11,15 te
arkadaşlar ben de 24 aralıkta hamıle olduğumu ögrendım, bat a 5 gün kala hcg degerım 15 cıktı progesteron degerım ıse 50. siz nasıl degerlendırrırsınız ? bugun tekrar kan verdım artış mıktarına bakılacak. progesteron 50 nasıl bır değer doktorum ıyı dedı gercı allaha sukur. değerleri benım değerlerime yakın çıkan arkadaşlar var mı ? sevgiler
ahahahahöle mi diosun? tamam ozaman yavaş yavaş tadına varalım dicem ama ben çok tez canlı bi insanımdır yani...
ahahaha evet evet attığı anda suratına bakmadannn hoppp aynaya bakim ahahahah hele kayınvalidem falann yanımda olmaz umarım ilk tekme attığında o şokla allah korusun reflexle kaynanama falan bakarım ahahahhahahaa
evet canım son adet tarıhımız aynı 7 kasım :)Hadi bakalım hayırlısı ne güzel :))) benimde bugun 7+1 ama salı ultrasona gore 6+1di seninle aynı zamanlardayız. Beminde bir sonraki kontrol 3 Şubat'ta :)))
Valla ben progesterona takilmamak gerekmis onu öğrendim. Benim progesteron değerim 6 çıkmıştı ve ben hamile kaldım. Simdi 30 civarı ve doktor gayet iyi dedi
merhaba arkadaşlar benim kahverengi kanamam oldu bi anda o kadar üzüldüm ki bebeğimi düşürdüm diye düşündüm sonra acilen doktora gittik keseyi gördük.. alttan bakarak bebeğim kalp atışlarını da gösterdi bebeğim düşmemiş ve kahverengi akıntıların çogu kadında olabileceğini söyledi sizde de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?