2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


benimde öyle canım. bulantı yok, aç hissediyorum ama içimden yemek gelmiyo
 
ben bu gün bi de bebişi unutp hurç kaldırdım iyi mi... yani bazen belirti istiyo insan serçeme döndüm bende sanki:)
 
Kızlar merhaba ben grip oldum yaa çok kötüyümmm boğazlarımda cok acıyorr
nne yapıcam çorba yapıyım içim diyorum ama bi zararı olurmu bana bu gribin şimdi ilaçda içemiyorum
 

Hayırlı olsun canım bende pazartesi gördüm bebişimi, kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inş. hepimizin.
bende mide bulantısıdan muzdaribim, zorla yemek yiyorum, yiyemediğim için elim ayağım tutmuyor hatta hastaneye gidip serum bile yedim. ama onunda etkisi 24 saat sürüyor, sonra yine bulanıyor. benim doktorum mide bulantısı için bir hap verdi ama pekte etkisi olmuyor, biraz rahatlatıyor sonra yine başlıyor. ben sabahları kızarmış ekmek yiyorum çok az peynir, çorba içmeye çalışıyorum azda olsa. tüm yiyeceklerden tiksindim bende. ayvayı tavsiye ederim mideyi rahatlatıyor. tuzlu çubuk iyi geliyor. aklıma gelenler bunlar. suya gelince bende içemiyorum, içim yanıyor resmen ama içtiğim an midem mahvoluyor.
Canım inşallah en kısa zamanda geçer bu bulantılar, Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize..
 
ben bu gün bi de bebişi unutp hurç kaldırdım iyi mi... yani bazen belirti istiyo insan serçeme döndüm bende sanki:)
Ben sabahlari oglumu anneme birakirken arabadan 2. Kata kadar kucakliyarak cikariyorum oglum 17 kilo.ilk hamileligimde cok pimpiriktim nerdeyse 1gram bile kaldirmazdim.simdi oglum olunca elden bisi gelmiyor uyandirmayada kiyamiyorum.tabi ne kadar dogru yapiyorum tartisilir.
 

Var var canım gelll :)) bende boyleyim hatta sabah yemeyim dedim biraz gecsin acıkırım dedim sonra mutfaga kalkıp gittigimde basım dondu tansiyon dustu herhal Senmisin yemeyen

Neler neler yemek gerekiyor arkadaslar yazalım yazısalım
 
Kizlar bana doktor ilk hamileligimde bulanti icin dramimine diye bulanti hapi vermisti 7 ay kulanmistim uyku yapiyorduama faydasida oluyordu.tekrar eczaneden alayim dedim artik recetesiz verilmiyor dedi.isterseniz doktorunuza sorabilirsiniz.birde kizlar ayva bebekleri guzellestiriyormus.ben oglumda bilmeden cok yedim masallah guzel bir oglum oldu bunda bilerek yiyiyorum ne kadar dogrudur bilmiyorum tabi.hatta bu ayva olayi internrtte okudugum kadari ile kurandada geciyormus.sansliyizki tam ayva zamani.
 
Bende bugün temizlik yaptım nevresimleri değiştirdim süpürge bulaşık toz derken öldüm kasıklarım çok ağrıdı sanki yanıyor karnım ve kadıklarım çok korktum kızlar bir şey olmamaıştır dmi ama bir yandan da diyorum eve gelen kadınlar napsın hamike halleryle kapı cam halı ne temizlikler yapıyorlar bebişlerine de hiçbir şey olmuyor maşallah ama sakınılan göze çöp batar mantığıyla korkuyorum işte
 
Kızlar merhaba ben grip oldum yaa çok kötüyümmm boğazlarımda cok acıyorr
nne yapıcam çorba yapıyım içim diyorum ama bi zararı olurmu bana bu gribin şimdi ilaçda içemiyorum
Canim cok gecmis olsun benimde biraz atesim var sanki.bagisiklik sistemimiz hamilelikte dusuyor sanirim.bol bol c vitamini alalim.
 
Kizlar merhaba...
Topik ilk acildiginda yazmistim burada olmayi cok istiyorum bebegimde benim gibi basak olsun diye..3 bucuk senedir evliyim ve bu surecte son care olarak tup bebek denedik.agustos ayinda toplanan yumurtalarim rahim uygun bulunmadigi icin donduruldu ve aralik ayinin basinda transfer edildi.allaha sukur pazar gunu yapturdigim teste hamile oldugumu ogrendim..artik bende aranizdayim.ilk hamileligim..rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin..bizimde saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin insallh ..su ara hale hamile moduna giremedigim icin ne yapacagim nasil.olacak cok acemiyim yavas yavas geriye donup okuyacagim ins.
 
Son düzenleme:
Progestan kullanan anneler o ilaç beni mahfediyor. Dr bana bir hafta leke gelmezse kullanmayı bırak demişti 5 gündür kullanıyorum leke gelmedi hiç kullanmasam mı acaba.
Size ne kadar kullanın dedi dr?

canım eğer oral yolla alıyorsan etkisi çok oluyormuş vajinadan fitil olarak kullanabilirsin etkilerini yok etmek için
ama dr. una sor önce..bende yeni kullanmaya başladım.. zaten iyi olmadığımı söyledim dr.a o da o zaman fitil olarak kullan dedi..


insanbul canım hatırladınmı bu konuyu konuşmuştuk diğer topikte
adak çabuklaştırıyor diye.. sen de bişeyler adamıştın
maşallah hemen etkisini gösterdi Rabbim



kesinlikle spirall en iyisi valla bende kırkım çıkar çıkmaz kondururum bitane


inanmıyorum yaa demek kova bebekleri hep öle oluyor.. ben oğlumda 1 yaşına kaadar maf etti beni gram uyku yoktu hep ağlardı.
1 yaşından sonrada bir uslu oldu herkes istemeye başladı bende kalsın diye çok usluydu çnkü..
benim birde annem, babam, kaardeşim, ben, oğlum kovayız aslan ok değişik geliyor bana inş rahat bebekler olurlar..
bunun için bizimde rahat hamilelik geçirmemiz şart


Kızlar merhaba ben grip oldum yaa çok kötüyümmm boğazlarımda cok acıyorr
nne yapıcam çorba yapıyım içim diyorum ama bi zararı olurmu bana bu gribin şimdi ilaçda içemiyorum

canım ateşin çıkmasın sakın çok dikkat et..
ateş bebği olumsuz etkiliyor hemde hemen
38 in üzerine çıkmaması lazım
onun dışında bol bol dinlen meyve ye çorba yap iç ekşili ekşili bişeyler ye
bol bol dinlen..
gerekirse ılık duşlar alarak vücut ısını normalde tutmaya çalış ..
bir an önce şifa bulursun inşALLAH
 

ALLAH gönlüne göre versin cnm.. hayırlı gebelik ve bebeğin olur inşALLAH
 

bana da çok kişi dedi vajinal ultrason düşüğe sebep oluyor diye insan tedirgin oluyor! yrn doktora gidicem arkadaşlar bana dua edin beta hcg değerim yükselmiş olsun son adet tarihimden itibaren 38 günü bitirmiş oluyorum değerimin baya bi yüksek olması lazım çok korkuyorum!!
 

slm kuzynep seninle tarihlerimiz aynı :) arkadaş olarak ekledim!!
 
Merhabalar herkese.. Haziranda bir kimyasal gebelik yaşamıştım. İki aydır da deniyorduk. Bat olan Pazartesi test yaptım , ikinci çizgi silikti. Koştur koştur kan verdim. 64 çıktı beta hcg. Bugün tekrar kan verdim. Yarın çıkacak sonucu. Meraktan ölüyorum. Bir idrar testi daha yaptım az önce. İlkine göre çok daha koyu :)) tüm belirtiler de var. Umuyorum ki ağustos annesi olacağım. Okuldan dolayı, bi sene erteleyeceğiz yoksa. Bu topiğin bana da uğurlu gelmesi ümidiyle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…