2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Bu cevaplar biraz olsun rahatlatıyor beni en dişe icinde olmak ne kötü yaaa ilk gebelikdeki düşüncelerimi özledim bebegimi kaybetmeden önceki ne rahatttı kafam şimdi 9 ay nasıl gecicek acaba bir de digeri gibi bunuda kayberdersem kendi kendime maf oluyorum bu korkuyla günlerde gecmek bilmiyor gibi her gün doktora gidesim var yaşıyormu diye allahımm inaşallah bize bagışlar evladımızı
İnşallah güzel bir hamilelik geciriyorumdur sorunsuz saglıklı tek istegim rabbimden bu
 
kızlar merhaba... ya hamilelikten midir bilmiyorum çok gerginim,kendimi mutsuz gibi hissediyorum depresif bi halim var bu benim ilk bebeğim olacak onun için elbette çok heyecanlıyım ama bu ruh haline anlam veremiyorum... Eşimle ufacık tartışmalar dünyayı başıma yıkıyo...öyle işte...sizler nasılsınız neler önerirsiniz ?
 

maşallah canım.. gözünaydın.. boyu ne kadar olmuş bebişinin?.. seninle günlerimiz yakın ondan soruyorum..:)
 
çok sevindim.hayırla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.
Kızlar beni kınamayın ufaktan sigara içiyorum sürekli azaltıyorum günde 3-4 ama daha alışamadım duruma..

canım ben de kullanıyodum hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım...arada zorluyo ama karnımdaki meleğin vebaline giremem..sen de kendin ve bebeğin için tek seferde at paketi bence..azar azar bırakamazsın.. insan az az bırakayım derken bi şeye kızıyor 10 günün acısını tek seferde çıkarıyor....
 

canım benim hormonlar hızla değişiyor bu tarz sanırım duygu değişiklikleri yaşıcaz... ama tam hangi aylar haftalar bilemiyorum.. sen kendini rahatlatmaya çalış canım benim derin nefes hormonların oyunu şeklindee
 

Ya ne harika bi tavsiye bu! Gerçekten çok teşekkür ederim.zaten bi kaç nefes yetiyo dediğin gibi.ben de söndürüyodum vicdanım öldürüyo beni kesinlikle yapcam.
 
Ya ne harika bi tavsiye bu! Gerçekten çok teşekkür ederim.zaten bi kaç nefes yetiyo dediğin gibi.ben de söndürüyodum vicdanım öldürüyo beni kesinlikle yapcam.

keseyi falan gör bence ondan sonra hiç içemezsin kendini de çok strese sokma en kötü dediğim gibi yap yani bi süre...
bence cuma gidicem, gidip bi görsemmm eminim canımın istemeside gidicekkk yanii.. Allahtan işyerindekiler sorgulamuo neden içmiorm diee ben sürekli bırakma çabasındaydım bikere de 6 ay içmeyince şüphelenmediler bu sefer çnk 2-3 aydan önce sölemek istemiyorum kimseye...
 

Ohhh sonunda kendimi çok yalnız hissediyordum. Valla ben kilo verdim birazcık. Şekerden uzak durmak çok etkili makarna pilav yerine ekmek ama tam tahıllı yemeliyiz. Az ama sık ye dedi doktorum. Yemeklerin doymalık değil tadımlık olsun dedi şimdilik bunlar diğer bilgileri paylaşıcam en kısa zamanda :))))


Ohhh ohhhh çoğalalım :))))
 
Kızlar benim yarkinitom (5,5 luk oğlum) başak burcu beni yemesi,kusması,kıl olması ve titizliğiyle depresyonun eşiğine getirmişti.Ve bu da başak burcu olacak sanırım imdaAAATT
 
Ya burcarı cok ıyı bılmıyorum oglusum kova bebeklıgı cok aglak gectı 1 yasına kadar oldurdu benı
bu sıpada aslan olcak yuksek ıhtımak ben erkende dogururum zamanından once gelır yanı her harukarda
yınede aslan olcak aslanlar hakkında yorum ıstıyorum
 
Bende çok dikkat ediyorum şeker çıkar diye endileniyorum
 
TOPIGIN COĞU BEBEKLERI ASLAN OLACAK GERISIDE BASAK VE YENGEC IHTIMALLI OLANLAR VAR

ASLAN BURCU ÇOCUĞU(23 Temmuz-22 Ağustos)

Aslan burcunun kendini göstermeye her zaman önde olmaya ve parıldamaya ihtiyacı vardır, kendilerini çok beğenirler, ilgi çekmeyi ve kendilerini göstermeyi çok severler. Çok hareketli neşeli ve keyifli, özgürlüğüne düşkün bebeklerdir. Emir almayı ve engellenmeyi hiç sevmezler, enerji yüklüdürler ve evin neşesidirler. Baskı altında tutulmaktan ve ne yapacağının söylenmesinden hiç hoşlanmazlar. Hayak güçleri çok zengindir, zekidirler, çabuk öğrenirler. Küçük yaşlardan itibaren Aslan çocuğunun kişilik ve özgüvenini geliştirebilmesi için yeterince özgür bırakılması önemlidir. Kısıtlanmayı ve engellenmeyi reddederler.

Herşeyin merkezinde olmayı ve kendilerini göstermeyi çok severler, insanları yönetmeyi severler, anne ve babasını etkisi altına alıp yönetebilir. Sevimli ve çekicilikleri ile etrafındaki insanların ilgisini her zaman için toplarlar. Lider olamayı seven Aslan burcu çocukları, etrafındaki insanlardan kendini farketmelerini, liderliğini kabullenmelerini, ayrıcalıklarını farketmelerini ve kendine saygı duyulmasını bekler. Sevecen ve sıcak yapısıyla mutlu olmayı ve etrafındaki insanları mutlu etmesini bilir. Harcamayı çok severler, cömert ve eli açıktırlar.
--------------------------------------------------------------------------------


YENGEÇ BURCU ÇOCUĞU (21 Haziran - 22 Temmuz)

İyi davranışları ve disiplin kurallarına uyumu ile tanınır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir, oldukça şakacı ve espirilidirler. Bir günde pek çok duyguyu birden hissederler. Çok sevimlidirler, komik mimikler yaparlar. Huyu sıkça değişen Yengeç burcu bebeğinin bir dakikası öbürüne uymaz, bir dakika önce gülücükler dağıtırken bir dakika sonra ağlamaya başlarlar. Sevdikleri insanlara karşı daha bebekliğinden itibaren iyi davranırlar. Çekingen olmasına rağmen, sevdiklerinin kucağında oturmaya veya öpülüp kucaklanmaya ses çıkarmazlar. Fakat sevmedikleri bir insana tahammülleri yoktur.

Yengeç oldukça farklılıklar gösteren bir ruh yapısına sahiptir. Kimi zaman insanlarla rahatlıkla ilişki kurarken görülebilir. Kimi zaman ise, tamamıyla dış dünyaya kapanırlar. Sert tavırlar ve şiddet Yengeç çocuğunun içine kapanıp dış dünyayla ilişkisini kesmesine sebep olur. Yengeç çocukları sevgi ve şevkat isterler böylece daha güvenli ve dış dünya ile daha barışık olurlar. Onunla birlikte olmanıza ihtiyaçları vardır.


BAŞAK BURCU ÇOCUĞU (23 Ağustos-22 Eylül)

Başak burcu çocukları huzurlu, sessiz ve sakindirler. Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli, titiz ve düzenli bebeklerdir. Bu çocukları büyütmek ve yetiştirmek kolaydır ve zevklidir. Çok dikkatli ve hiç bir detayı atlamayan Başak'lar okul hayatlarında başarılı olurlar, yüksek kavrama gücüne sahiptirler, herşeyin farkındadırlar ve hiç bir şeyi kaçırmazlar, çok iyi gözlemlerler.

Çok ciddi ve çok fazla soru sorarlar, her şeyi merak ederler, hayvanları çok severler. Başaklar çok vericidir, her zaman yararlı olmayı isterler ve etraflarındaki insanlar için bir şeyler yapmaktan çok hoşlanırlar.
-------------------------------------------------------------------


 

hayırlı olsun cnm öncelikle Allah bir daha o kötü günleri yaşatmasın.benimde ilk başlarda çok kasık ağrılarım sancılarım oldu bende senin gibi tecrübeli arkadaşlara sordum çok araştırdım normalmiş kan gelmedikçe olabilirmiş doktorumda onlar gebeliğin belirtileri dedi canını sıkma.



mariapdr cnm sana katılıyorum benimde sağlık ocağım beni sürekli arıyordu gebelik durumu varmı varsa kesin bildirin hatta dün tekrar uğradım olabilir daha keseyi görmedim dedim o zaman biz ptesi tekrar arayalım sizi tahlillerinizi burda yapalım boşuna özellerde bir sürü para vermeyin dediler gerçekten çok ilgililer bizim buradakiler de.



oh oh ne güzel haberler darısı başımıza seninki fasülye olma yolunda ilerliyo biz susamımızı bir görebilseydik

selam kızlar,
benim de 6hafta 5 günlük oldular
ikizlerim olacak inşallahhh

ayyy ne güzel hep istemişimdir ikizlerim olmasını ama bir o kadarda zor.Doğal yolla mı oldular,tek yumurta mı çift yumurtamı belli oluyor mu şimdiden??


daha sabah eşimle konuştuk eğer benim beklenen tarihte olursa başak oluyor ama eğer 1 hafta erken gelirse aslan ben iki burcu da severim çevremde kayınvalidem ablam abim hep başak gerçekten çok düzenli,sevecen arkadaşlık ilşkileri kuvvetli insanlar.
Ablamın kızı,kuzenim ve benim yükselenim aslan aslanların en tipik özelliği inatları ve hırsları hep ben merkezci oluyorlar ama kafalarına koyduklarını da başarıyorlar ve ayrıca bence çoook zekiler...bilmem bana katılır mısınız?
 
Benimde eşim başakkk ve yok bi başak daha kaldıramıcam evde o yüzden 10 gün önce falan sezeryanla bu işi bitirebilirim ahahahah
Ben aslan olsun istiyorum özellikle aslan kadınları çok güçlü çalışkan kadınlardır...
 
oglum gıbı bu burcun ozellıklerıde hemen hemen aynı yandım desene yeterınce ınatcı bır kocam oglum bı tane daha mınnak yavrum olcak vay benım halıme :26: Cevremde hıc aslan yok...
Koc,kova,ikizler,balık,terazi mevcut
 
selam kızlar bende, 33 yaşındayım ve 3,5 yaşında bir oğlum var şu an ikinciye hamileyim, en son sat tarihim 15 kasım ve sanırım muhtemel doğum tarihim 23/08/2014.pazartesi günü doktora gittiğimde minicik keseyi görmüştük, 2 hafta sonrada kalp atışını dinleriz dedi ve 6 ocakta tekrar çağırdı.inşallah hepimizde bebeklerimizi sağlıklı birşekilde kucaklarımıza alabiliriz.
 
Son düzenleme:


size katılıyorum arkadaşım.

kesinlikle bende bu sefer test yaptırmayı pek düşünmüyorum 2 yaşında kızım var ona hamileyken ikli dörtlü test vs devamlı test test şimdi düşünüyorum eğer bir hastalık varsa karnımdayken tedavi edebileceklerse yapılsın testler eğer bişe yapılamayacaksa boşa yapılmasın diyeceğim. kızımda beyin ölçümü yapıldı gelişme olmadı 15 gün sonra gel bidaha yapalım denildi 15 gün sonra gittim bidaha gelişme yok 15 gü sonra hala gelişme olmazsa çaresine bakarız dedi çaresi neymiş ddm o zaman bakarız dedi çaresine bakamak onlara göre aldırmak hatta öldürmek en doğru kelime ben başka dr gittm o yok öyle bir sorun herşey nomal dedi ki hatta şu anda Q testi yaptırmak iin araştırma yapıyorum normalin üstünde zekaya sahip bir çocuk. o günlerdeki üzüntüm tahmin edilemez. boşa üzüntü çekmişim. şimdi test vs yaptırmayacağım. 15 yıl önce oğlumda heray sağlıkocağına giderdim bir tetanoz aşısı vurdular ne test ne bişey yoktu son aylardada meraktan özele gitmiş ultrasonla görmüştüm herşey normal ve güzel seyrindeydi.Rabbim evlatlarımızla imtahan etmesin sağlıklısıda hastasıda evladımız canımızdan parça



bende arada bir okuyorum pek yazamıyorum.ne kadar güzel konulara değniliyor bilgi paylaşımı çok güzel. düne kadar acayip bulantım vardı dün ve bugun daha rahatım çok şükür.ulantısı olmayan arkadaşlar takmayın oğlumda iç bulantım olmamıştı 9 ay karnım ve başım ağrımıştı şimdide ilk ünden düne kafar haftalardır bulantı çektim.her hamilelik kendine özel farklı olyor. Rabbim bebeklerimizi korusun inşllh
 

bebek sahibi olmak isteyen kadın ve erkeğin
sperm ve yumurta rezervlerinin arınabilmesi için en az 1 yıl önce sigarayı bırakmaları gerekiyormuş canım
bunu duyduğumda eşime sigara içtiği takdirde evi terkedeceğimi söylemiştim
ki bende içiyordum 10 aydır ağzıma sürmedim.
artık kokusu bile boğazımı yakıyor.
 



var canım var 6 haftalık şu an o kadar şaşırdım ki bu imkanların veriliyor olmasına... şansıma hadi gidip de tahlil yaptırayım demesem öğrenemeyeceğim bilmeyen herkese bilgilendirme yapmak lazım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…