- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.521
kızlar bana bi yardımcı olabilir misiniz perşembe günü kan testimi tekrarlicaz ama ben ultrasona girmeye korkuyorum ya kese görünmezs diyehayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden ilk olarak görüneceği zaman girmek istiyorum sizler ilk keseyi gördüğünüzde kan değeriniz kaçtı bilenler yazsın lütfen!!!
yok kız urunun ornegını onume alıyorum kalıpla oluyo hersey yaratıcılık gerektıren bısı yok yanı
temızlık ve duzen bende azcık hastalık boyutunda bıde mınnak sıpam dagıtıyo evde kucuk sımdılık basedıyorum 70m2 evım
camı kapısı kucucuk catı katında otruyorum ben zorlanmıyorum ama 160-170m2 ev hayalım var oyle olursa bır yardımcı almam gerekecek yarın bırgun.... bakarsın bıtanem evladını gun yuuzyle bır gor herseyı onun ıcın dahada gusel ve keyıflı yaparsın asktır yavru aşkkk onun ıcın hıc uykusuz bıle kalsan dokunmuyor adama
ben normalde hiç duramam ama bu sızıyla hiç takamıyorum, alıştım 2 günde
daha çok başındayız ama neyseki çözüm mevcut..
midem çok bulanıyor 2 haftadır, kraker dediler yedim, limon bile yedim bana mısın demiyor
ama yemek yememi hiç bişi etkilemiyor, bu iştahımı nasıl kapatabilirim
hayır bi de ben sigarayı bıraktımçabuk acıkıorum, neyseki meyveye sardım oradan yırtıorum akşmalarıda mısırlı yada ton balıklı salata yiyorum bol yeşillikli artık taktım ya evirir çevirim peynirli filan ama yeşil sebzeler çok önemliymiş özellikle bu dönem
gebelıkle ılgılı yazdıklarınız cok hosuma gıttı kızlar ben yıne nar almaya gıttım markete ne olacak bu nar sevdam bu durumda kız erkek bı yorum yapamıyorum
hayır bi de ben sigarayı bıraktımçabuk acıkıorum, neyseki meyveye sardım oradan yırtıorum akşmalarıda mısırlı yada ton balıklı salata yiyorum bol yeşillikli artık taktım ya evirir çevirim peynirli filan ama yeşil sebzeler çok önemliymiş özellikle bu dönem
yaaa ole mı cok yemıyorumda gunde 1 adet narı bıldıgın bunyem ıstıo kıtlıktan cıkmıs gıbı agzım burulana kadar yıyorumMrb kizlar gezerkn denk geldim yazilariniza gebelikte cok fazla nar yemek sakincali diye okumustum.
Ve ton baligi,salam sosis gibi cig yada pismemis konserve tarzi gidalar da zararli. Arastirin dikkat edin)
yaaa ole mı cok yemıyorumda gunde 1 adet narı bıldıgın bunyem ıstıo kıtlıktan cıkmıs gıbı agzım burulana kadar yıyorum
ne sakıncası varmıs cıg salam sosısı bılıyorumda....
hoşgeldin cnm allah hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ne gusel bır duygu dımı anne olmakarkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. listeye beni de ekleyebilir misiniz. son adet tarihi 09,11,2013. BDT 16,08,2014.
30 yaşındayım ve Allah 'ım nasip kısmet ederse ilk bebişim olacak :))
ayyy mukemmel o zaman cok sevındırıcı olmus umutsuz bır anda kapıyı calmıs mınnak yerım ben onu allahıö koruusn evlatlarımızı tekrar hoşgeldinkesinlikle hemde 5,5 sendeir evliyiz bir türlü eşimi ikna edemiyordum. 1 senedir uğraşmamıza rağmen tam ümidimi kestiğim ay olması benim için tarif edilmez bir duygu oldu..:) Allah 'ım isteyen herkese nasip eder İnşallah :))
bugun ınanılmaz esnıyorum ya masaya kafamı koysam sızacam :26:
basımda arıyo napsam kı acebaa keske ev hanımı olsamda uyusam
çok zor akşam sıpamdan yatamıyorum aksam 6 da yatsam ertesı gun 10 da kalkarım su anda o dereceyımYa valla her uykum geldiginde calısanlar aklıma dusuyo benimde.Ben calısmıyorum evlendigimden beri ama calısırken uykunun bastırması kadar kotu bisey yok.
gece 12 yada 1den once uyumayan ben 10 deyince sızmaya baslıyorum :)))
Haftasonu full uyuyorumhafta içi iş çıkışı eve gidiorum, eşimin yemeğini hazırlıyorum 9da yatak ama sabah 8de zor kalkıyorum
bide işyerinde akşama kadar esniyorum
eşim zaten isyanlarda yüzünü göremez olduk deyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?