- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.401
Beniımde annemler geldi haftasonu, sağolsunlar herşeyi yaptılar ama ben onlar var diye ısrar etmelerine rağmen yatıp uyumadım, oturdum, girdim çıktım, bugün benim de belimde ağrı var biraz. Bence hemen etkiliyor ilk zamanlarda.
Aycaaaa beni silin listeden, cuma günü aldılar bebişimi
canım benim geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda tekrar aynı duyguyu tadıcaksın moralini bozma sakın...
benim çok fazla sancım oluyor, özellikle ayakta kalınca..
Oturup bacaklarıma bişi örtüorum 5 dk içinde kayboluyor sancı, çarşamba randevum var ama acile gitmek istemiyorum, aciller tam bi çilekanamam yok çok şükür ama renksiz şeffaf bişiler gelio ilk günden beri
Dün gece 1de kassıklarıma sancı girdi.. aldırmadım pek yattım uyudum, sabah kalktım bir baktım heryerim o bicim.. hemen kızımı kvye bıraktık acile gittik.. alttan baktı hicbirsey yok dedi dr bebek falan gozukmuyor dedi.. kan ver bakalım dedi.. kanı 10da verdim. Sonucu 4 te aldım.. sonuca gore beta hcg 7.68 düşmüş.. muhtemelen düşük yapıyorsun dedi.. lekelenme devam ediyor arada bi sancı oluyor.. kıvrandıracak kadar degil ama.. işte bende boyle durumlar..
Zaten kan degerimin artmamasında vardı birşeyler..
Selam kızlar beni de aranıza alırmısınız bende bir agustos annesi olacagım allah nasip ederse hayırlısıyla kendimi iyi hissettigim zamanlarda yazacagım buraya inşallah hepimizin hamileliği bulantısız kusmasız mide yanmasız agrısız acısız geçer ve doğumda hiç ama hiç acısız doğum yapmayı nasip eder allahım
ben bugün dr. a gittim..
çok şükür bebişimi gördüm kalp atışlarını minicik yavrum benimm
ara sıra hafif hafif kahverengi kanamalarım oluyordu
dr. onlar için progestan verdi.. ama vajinaya yerleştir dedi..
eczanecide üzerine fitil yazmış
fakat içindeki prospektüste ağız yoluyla alınır yazıyor kafam karıştı yaa
tekrar bi eczacıyamı sorsam acaba??
ben bugün dr. a gittim..
çok şükür bebişimi gördüm kalp atışlarını minicik yavrum benimm
ara sıra hafif hafif kahverengi kanamalarım oluyordu
dr. onlar için progestan verdi.. ama vajinaya yerleştir dedi..
eczanecide üzerine fitil yazmış
fakat içindeki prospektüste ağız yoluyla alınır yazıyor kafam karıştı yaa
tekrar bi eczacıyamı sorsam acaba??
bilmiyorum canım ama bence tekrar bi eczacıya sor... o fitil derken vajinayı kastetmiştir bence... ama neden ilacın üzerinde ağız yoluyla alınır yazıoo? :S bence sor hatalı bir şey yapma..
canım ben de fitil olarak kullanıyorum. hem ağızdan hem fitil olarak kullanılabiliyormuş ama ağızdan alınca tansiyon düşüklüğü yapabiliyormuş. alttan uygulayıp biraz yatman gerekiyor çünkü geri çıkabiliyor ilaç ayağa kalkınca..
Gözün aydın bende keseyi görebilirim inşallah senin gibi cuma günü doktora gittim. sat 10 kasım kesenin görünmesi gerekiyor dedi. Tekrar kan tahlili yapıldı. Çarşamba 195 çıkmıştı cuma 315 çıktı.Doktor yavaş büyüyor dedi 5 gün sonra kesin görünmesi gerekiyor dedi.Çarşambaya kadar nasıl geçicek zaman bilmiyorum.çok korkuyorum bir aksilik çıkar dış gebelik olur diye.
Kızlar erken ama isim düşünüyor musunuz bebeğinize?
kızım olursa adı hazır 2 yıl onceden ecmel olacak ama oglum olursa bılemıyorum henuz karar vermedım
arapça bir isim ecmel:en güsel en yakısıklı demek kızada erkegede kulalnılan bı ısım ama bence kıza daha cok gıdıyo:) inşallah canım benimmm kız olur ozaman.. ecmel ne demek peki?
tatlım düşünüyorummm ama henüz oturup şöyle bir bakmadımmerkek olursa sarp olabilir ama kız için bade, idil güzelll başkaa da henüz bilmiyorum... tam araştırmadımmm.. senn düşündün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?