2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben ikinci ayimdan beri bebe yagi kullaniyrum.cok rahatlatiyr beni..ikinci ayimdan beri gobek kismim gerilip pul pul dokuluyor.sonrasi ne olur bilmiyrum ama suan hicbir sikintim yok.

canım bende burdaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle bebe yağı kullanıyordum memnundum da. ama anlam veremediğim kaşıntı ve kızarıklık oldu karnımda. doktora gittiğimde bebe yağını kullanmayı kes. onlarda çok masum değil dedi. biz bunları bebeklerimize kullanıyoruz nasıl böyle bi kanı edinmiş sormayı akıl edememişim. benimkide pulk pul dökülüyor maalesef. ama bebe yağını kesince kızarıklık ve kaşıntıda kayboldu.
 

canım bi ara hatırlarsın çok kaşınıyo diye şikayet ediyordum burda.doktor bebe yağını sürmeden dene bakalım dedi. gerçekten bebe yağını kesince kaşıntı kızarıklık felan kalmadı. doktorum hiç bi kremi önermiyorum ben deyince bepanthole devam ediyorum. ama büyük ihtimal çatlıcam çünkü benimki çatlak önleyici olan değil normal cilt kremi olandan göbeğimi kandırıyorum şimdilik
 
iç çamaşırlar zaten bu tontiklikle nevri döndü benim hayırlısı ile doğuralım toz bezi yaparız boşver:)))) ben yemek yerken çok dökerim zaten evet göbüşüme döküyorum her şeyi:))))

kız toz bezi yapacak halide kalmayacak göbek kısımları incelecek bu gidişle
 

Canim bana hediye gelmisti johson in bebe yagi hic kizariklik vs sikayetim olmadi ama eger sende boyle bir etki yaptiysa tabiki birakman yerinde olmus.malesef piyasada herseyin sahtesi var.belki de alerji yapmistir.bende simdilik iyi gidiyr ama bu haftalar gobeklerimiz surekli buyuyor catlamamak elde degil;((
 

Tamburcum inan ki bu forumu bırakıp gitmeni hiç istemiyorum , en sıkıntılı günlerimde beni teselli eden nadir insanlardansın ve benim için kıymetlisin...haklısın ve keşke bu konu bu kadar uzamasaydı , ben senin ne kadar hassas ve iyi niyetli biri olduğunu biliyorum , mucar arkadaşa cevap yazarken de onu kırmak gibi bir amacının olmadığına da eminim...ama yanlış anlaşıldın..yanlış anladılar seni ..lütfen bu forumu bırakıp gitme , istersen bi kaç gün girmek istemiyosan girme , kafanı dinlemekmistiyosan dinle ama sonra buraya mutlaka yaz , ben seni merak ederim arkadaşım, sen beni merak etmicek misin yani? herşey yoluna girer, burda seni seven çok kişi var , seni merak edecek çok kişi var, bizi merak etmicek misin?
 
Arkadaşım,bugün foruma çok girmedim.Sanırım bu mevzuyu kaçırdım.Ama söyleyebileceğim tek şey,Moonlight a katlıyorum.Sen çok pozitif ve iyi niyetli bir insansın.Kimseyi kırmak isteyeceğini sanmam.Sakın bu konuyu takip etmemezlik etme.
 
Kizlar biz bugün esyalarimizi yikadik sıra utulemede amaaa useniyorum simdik bi halletsemde hazirlasam cantami kiyafet olarak bi hastane çıkışi 2 tulum koysam yeter heralde dimi ??
 

Ay ama bu çocukluk oluyor ya ben kimle olduğunu bile unuttum konu neydi ne değildi yani şimdi sende yapma...yani sen gitsen ne o gitse ne sanki babamizin yeri birbirimizi gitmeye zorluyoruz..bence gitmek gerçekten çocukça birşey içinden gelmez bir süre gelmezsin ayrı ama yok o dahs çok yazdı onu dahs çok tanıdınız filan olmuyor. ..ben o günde dedim bugünde dedim konuds birşey yok. Burası evimizde değil herkesi aynı şeye düşünmeye zorlayalim demek ki farklı düşünüyorsunuz tamam ikiniz bu konuda yazmayın oldu bitti. Zaten farklı sesler güzeldir ayrıca sende hamilesin şimdi sen kırılsan hoş mu bence biz birbirimizi anlamaliyiz yeri geldi eşimizin odunluklarini anlattık onlar anlamıyorlar biz anlayalim birbirimizi..bence büyüyetecek birşey yok demek ki insanların hassas noktaları var ona göre okey der geçeriz..bence bu konu dallanip budaklanmasin o gün unuttuk biz ama hala devam etmesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

evet lise.. ben de üzüldüm sınavlArın kalkmasına... inşallah evlatlarımız sağ salim doğsun bi yoluna bakacaz napalım..
 


amaaaan dökülsün.. geçen de dedim ya. lekelere vanish kosla döküyorum tamamdır... :))) bebek şekerini de ben kendi hevesim için istiyorum bir de baktınız kimseye vermem hepsi bana kalır:)))))) istnabul'da olsam dediğin yere giderdim ama:)
 
nasıl hastalanmıştın canım grip mi olmuştun bende şu an bahar alerjissinden ölüyorum acaba bi zararı olurmu ki önemsemdım doktora gıtsemmı kı ,
erken doğummu olmuştu 35.haftada?

boğaz ağrısı öksürük ve yüksek ateşti tatlım.. ben dr.a gittim ateş daha kötü diye bana iğne yyaptı
eve geldik 2 hafta sonra yani 37. hafta da gittik 2 haftadır hiç gelişmemiş bebek dedi kalp atışları yavaşlamış artık beyne kan gitmeye başlamış
o yüzden ben 37 haftadaydım bebeğim 35 kalmıştı (
yani 35 haftalık doğmuş oldu
 

Evet gitme ( ( ( (

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 

canım, benim konuya mucarı çağırmam gruplaşma anlamına gelmesin lütfen. ben burda herkesi eşit şartlarda tanıyorum. sen konuyu kapatıp normal akışa devam ettin ne kadar güzel. o yüzden konu uzamasın diye sana tekrar bişey yazmadım. konudan uzaklaşan Mucar dı. ve burdan kim giderse gitsin ben aynı şekilde çağrı yapar çağırırdım. herkesin buraya kattığı değer başka çünkü.
sakın ha seni tanımadığımız ya da arkadaş olmadığımızı ima etme. şurda yazdığımız iki satır. onun dışında kimin kimden ne ayrıcalığı olabilir.. kimin kiminle bir adım fazla arkadaşlık bağı olabilir? sanma ki sen gidince de eksiklik hissedilmeyecek..
 

bende dalin aldım ama sanırım alerji yaptı... inşallah çatlamayız. çatlarsakta artık kutsal annelik nişanı deriz :))
 

canım yatarak geçiriyorsun ya hani bu dönemi, bebeğin için günlük yazıyor musun? yazmıyorsan bence yazmalısın. sıkıntılı geçirdiğin bu süreci ileride okuduğunda senin ne kadar fedakar olduğunu hissetmeli...
ben yazıyorum ama yazacak bişey bulamıyorum. bu dönemi iğnelerle, ilaçlarla tehlikelerle geçiren annelerin hatıra yazmasını çok önemsiyorum ben.
 

Yok canım yazmıyorum ama aslında olabilir , bi yandan da herşeyden hemen bunalır oldum yazarak sanki herşeyi tekrar yaşıyormuşum gibi hissetmekten de korkuyorum , çünkü ben bi günü bitirince çok mutlu oluyorum ve dünü düşünmek bile beni bunaltıyor, o yüzden sadece geleceğe konsantre bi şekilde gün geçirmeye çalışıyorum , çok sıkıntılıyım bebeğime de bi yandan böyle sıkıntılı sayfalar bırakmak istemiyorum, bilemiyorum canım, günler geçsin de bir an önce geçsin modundayım saatleri sayıyorum...
 
Ayakları benim gibi dana gibi şişip agrıdan uyuşmadan yatamayan varmı?
Bu çalıştıgım için oluyor
hafta sonları evde yattıgımda şişme hiç olmuyor ama uyuşma oluyor

ben varım şu an ağrıdan ağlıyorum işten geldim yemek ütü derken şimdi oturdum ayaklarım ve bileklerim çok kötü gecede uyurken korkunç bacak kasılmalarım oluyor yine de çok şükür bebeğim sağlıklı olsun her şey gelip geçer yinede bir çözüm bulursan banada haber ver :)
 
Kesinlikle haklısın herseyin hayırlısı... bizim ev borcumuz var ben ücretsiz izinde alamayacağım iste kaynanam annem bakacak bi şekilde... tek sağlıkla olsun da gerisi boş napalım... Rabbim hepimize kolaylık versin. bizim bebekler de bi yerden sonra caloşan anneye sahip olmanın dezavantajını yasayacak...
 
Arkadaşlar aranızda hatırlayanlar vardır, benim bebeğimde gelişme geriliği olmuştu ve suyu azalmıştı. Ben malesef ağır preeklamsi nedeniyle kendi canım için bebeğimden vazgeçmek zorunda kaldım.
Çok zor zamanlar geçirdim, geçiriyorum, hamilelik takvimini bile silmeye kıyamıyorum. Daha fazla bu konuda yazamıcam, çok üzülüyorum ve sizleri de üzmek istemiyorum.

Yazma sebebim, kendinizi hiçbir şey için gereksiz yere strese sokmayın, bebeğiniz ve siz sağlıklı olduktan sonra hiçbir şeyin önemi yok gerçekten ve sıkıntılı bir durum yaşadığınıza inandığınızda da kesinlikle iyi bir araştırma hastanesine gidin. Tansiyonunuza dikkat edin ve düzenli olarak ölçmeyi ihmal etmeyin.
Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…