2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


göğüs pedini aldım cnm, anamm bunlar benim hiç aklıma gelmedi evet lazım olucak şeyler gerçekten
ama bebek şekerini doğduktan sonra alıcaz kırkı dolunca mevlüt okutucaz allah'ın iziniyle ozaman dağıtıcaz.
diğerlerinide eksik listeme aktardım.
aklına gelen olursa gene yazarsın cnm tşk
 
OOOO maşallahh canım sen hazır sayılırsın doğuma:)))) Allah hepsini sağlıkla kullnamayı nasip etsin... ben daha pek bir şey alamayanlardanım o yüzden yorum yapamıyorum canım:)))

acil çantan biyerde hazır olsun cnm başla sende biran önce bence
inşş rabbim cümlemizede zamanında doğumu nasip eder ama yinede hazırladım ben acil çantamı bebeğin ve kendi ihtiyaçlarımı.
diğer eksikler var daha ufak tarafı bitti daha oda hazırlığında zorlanıcam biraz çok seçici davranıom yaa
 

ay amin inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik dönemi geçirir, mutlu sonla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah... evet ben de başlasam iyi olacak:))
 



ateş ölçerini aldım, uyku seti alacağım yatağın içinde verilecek. ayy nebilim atlet kilotuda aldım ama büyük 3-6 ay çıtçıtlı badileride 6-7 tane var hast. çıkışındakiler hariç yeter heralde, hasta bezinide aldım her ihtimale karşı 1 paket, göğüs pedinide aldım cnm. ama kremi not ettim onu alayım.
8 tane kadar pataniyesi olucak cnm 2 peluş 3 ince penye, 2 kalın penye, kundak pataniye, bide ben pike gibi ördüm kalın oldu örtü olarak kulanıcam onu.
yinede göz gezdiririm. ayy çok saol cnm serum fizyolojik çok mantıklı buruna damlatım aspiratörle çekmek için harikasınn çok saol yaa
gene yaz aklına geldikçe ekskler
 
maşallah kızlar siz neler almışsın, güle güle kullansın bebişler
ben daha bi kaç parça kıyafet aldım sadece bian önce ben de tamamlayım artık eksikleri..

tşkrler cnm sende alda palaş çok güzel oluyo yaa aldıklarıma gidip, gidip bakıom ben
rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşşş
 

Serum fizyolojik ne ben anlamadim bide hasta bezi niye lazim oluyor ?

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 
Serum fizyolojik ne ben anlamadim bide hasta bezi niye lazim oluyor ?

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014


cnm bende bilmiodum netten araşdırdım. halk dilinde tuzlu su ve deniz suyu olarakda geçio, eczanede serum şişesinde satılıo bebeğin burnuna damlatıyorsun sümüğünü yumuşatıyor aspiratörle daha rahat çekilio.
hasta bezinide hastaneden istiyorlarmış öle dedi doğum yapan arkadaşlarım, aşırı kanamalarda kullanılıyormuş
 
Normalde şeker hastalarında yemekten 2 saat sonrası tokluk şekeri.ancak gebe şeker hastalarında yemekten bir saat sonrasıdır.
 
Kızlar acillik oldum, yeni geldim eve acilden...kabız olmuşum ama öyle böyle değil...3 tane lağman yaptılar bana mısın demedi, en sonunda doktor elini sokup çıkardı afedersiniz, çok fenaydı..Allah'ım kimseye yaşatmasın, şu an çok iyiyim...Allah'ıma şükürler olsun...ne yapcam ben kabız olmamak için bilen var mı?
 
niye sigmiyo kiz ustelik ben bunlari telden yaziyom :) Oyle cnm da abartmamak lazim yazik para kolay mi kazaniliyor ama calisan anneye pompa gerek dogru ben calismadigim icin ihtiyac olursa alicam indallah da olmaz.

Merhaba sana sorum olacaktı haftalarımız aynı bebislerimiz de kız benimki bugün beri çok sessiz bazı günler çok hareketli oluyor bazı günler çok sessiz sen benden üç gün öndesin sende nasıl oluyor
 

Geçmiş olsun canım kabızlık zor bir durum ılık suyun icine bal açınca iyi geliyor
 

Heee anladim onu biliyom ama almadim ben bakariz bi ara onada hastane bezi veya dogumla alakali daha hic birşey konusmadik doktorla bakalim isterse aliriz ne yapalim :)

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 

Ooo çok geçmiş olsun canim kotu olmusun gercekten valla benim bildiklerim kayisi yemek bol bol ilik su iç su aktivia yogurtlar varya onlardan bir dene belki iyi gelir aklima gelen bunlar belki de hepsini fazlasini yapmisindir ben kabizlik yasamadigim için hic arastirmadim ama üzüldüm gerçekten yaaa inş bidaha olmazsin

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 
Geçmiş olsun canım kabızlık zor bir durum ılık suyun icine bal açınca iyi geliyor
sağol canım hemen uygulıycam...

sağol ceydacım, ben de ilk defa oldum, ne zor ne melum bişiimiş ya,yazdıklarını uygulıycam..
 
sağol canım hemen uygulıycam...


sağol ceydacım, ben de ilk defa oldum, ne zor ne melum bişiimiş ya,yazdıklarını uygulıycam..

Canim sen magnezyum kullanmıyor musun. .sanki kullanıyor diye hatırlıyorum seni o engelliyor gibiydi çok geçmiş olsun..zeytinyağına az limon sık iç bende önce olmuştu hemen fayda etti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…