- 14 Temmuz 2006
- 700
- 8
Kızlar kızlar biz geldik bugün hayırlı bir günde çok güzel
haberler aldım.Bugün 18.haftamıza girdik ve cinsiyetimiz belli oldu
KIZÇEMiz olacakmış çok ama çok mutlu oldum
Babası şimdiden ona süreceği ojeleri ve tarayacağı saçlarını düşünüyor canım
kocam benim çok çalışması lazım çok(beni işten çıkarmasaydı)süslü,kokoş
giyimine düşkün bir kızçem olacak Allah'ın izniyle:118::118::119::119::124::124:
Suyum gayet iyiymiş kızçem de çok iyiymiş anne ile babasına benzeyecek galiba
biraz uzun gidiyor bacakları kafasındaydı,eli kafasında kaşır vaziyette çok ama çok tatlıydı.250 gr
olmuşuz bile.Kilom hep aynı hiç kilo almamışım en son aldığım 500 grla duruyorum.Boğazlarım
için de sinüzit olduğu için antibiyotik verdi doktorum 1 hafta kullanacağım haftaya cuma tekrar
randevu verdi.Bu arada kızarıkları olan kızçeler benimkiler karnımın sağ ve sol bölgesinde çiçek şeklinde
ortası soluk kenarları kırmızı şeklindeydi ve tam adı KURDEŞEN miş.GYNO ferro sanolun yan etkisinde yazıyordu
Doktor karnının genişlemesine bağlı olarakta çıkabilir dedi ama yine 1 haftalığına demir hapını kesti.Bakalım
ondan dolayı mı diye ?zaten boğazlarımdan dolayı demir hapı içsem de faydasını yitiriyormuş.Ben böyleyim işte
biri beni durdursun ne kadar da çok yazdım yahu KIZÇEMLE hayırlı cumalar diliyorum ve sizleri seviyoruz
ayy yerım onun ben minnak ellerını
allah tamamına erdırsın canım cok sevındım kızçene ama senın ben bıraz tahmın etmıstım kız gıbıme geliyodu
süslersin püslersin onukilosuda gayet ıyı meleğin
şimdi isim arama olaylar başlasın