kızlar bende iki gündür acayip bişey var... özellikle dün gece bu sebepten doğru düzgün yatamadım uykusuz kaldım...
karnımın tam ortasında (ne midem ne kasıklarım tam arada bi yerde) gaz gibi bişey hissediyorum hani sanki çok afedersiniz gazını çıkarsan rahatlıycaksın gibi bişey... ama gaz değil gazımı çıkarsam da o rahatlama olmuyor... böyle hava var gibi bişey... ne olabilir ki bu?.. fikri olan varmı?... bu arada biz 21. haftada yani 21 şubatta ayrıntılı ultrasona giricektik ama bugün bi hafta geri aldım 20. haftamızda yani 14 şubatta gidicez kısmetse... o gün hem sevgililer günü... hemde bizim babişkoyla tanışma yıldönümümüz... bebeğimizin cinsiyetini de öğrenirsek en özel gün olarak kayıtlara geçicek...
Canım bende tam dediğin yerde bir yorgunluk hissi ve gaz varmış hissi yaşıyorum. Sanki bedenimle birlikte karnımda yoruluyor. İlginç bişey.Seninkide öylemi acaba?
Ben hiç bir 14 şubatı eşimle yaşayamadım. evlenmeden önce çalıştığımız için birde aynı yerde çalışıyoduk pek mümkün olmuyordu kutlamalar. Bu yılda 14 şubatta akşam 10da evde olucam yorgunluktan hemen yatarım heralde
Sen çok güzel denk getirmişsin.Çifte heyecan
selam kızlar ben 16haftalık hamıleyım karnım hafıften cıkmaya basladı 5haftaya5ncı aya gırcem 5.ayda tam cıkarmı karnım 57kıloyla hamıle kaldım sabah kalktgmda 61gelıyorm daha cok kılo alırmıym. catlak kremlerı kullanmay baslYaymmı kasntm olyo hafıf catlakta
bıde sındırm sorunu cok yasıyorm tuvalete cıkamıyorm kızlıgmdada aynydm sababahları 61gun ıcınde tabı bu artyo ve hıc wcye cıkamıyorm taa ertesı gun sabah cıkyorm oda ılacla cıkıyorm bı onerınız olurmu
Kizlar ben normal dogum istiyorum ama alttan birsuru dikis yaparlarsa istemem.doktorum ile iyice konusacagim acaba dikissiz kesiksiz dogum yapanvarmi ki
canım benim annem normal doğumlarını dikişsiz yapmış. ama şimdi doktorlar ilk gebelikteki doğumlarda kesssiiin makas atıyolar, işlerini riske atmak istemiyor hiçbiri. atılmayanını daha hiç duymadım. benim ark.ın alttan dikişleri bide iltihap kapmıştı. o zamanda düzgünce oturup kalkamıyosun zaten 1 ay. kesik genelde oluyo yani ya alttan ya üstten.
ya normal doğum tabiki çok güzel, o duyguyu yaşamak isterdim ama bana bağıra bağıra doğum yapmakta biraz ilkel geliyo, ne bileyim yaa herkesin gönlüne göre versin allah. anneye kalmış bi karar sonuçta. herkesin tercihine saygı duymak lazım
Kizlarrr ikigindur bel agrim var iste yapmadim sabah uyandim agriyodu daha dogrusu tutulmus gibi sizdede varmi korkuyom
Bisey oldu bebege diye 15+6 yim dr aradim kasiklarinda bi sanci yoksa cok idrara cikmiyosan yat dedi
iyi akşamlar arkadaşlar bende inşallah temmuz annesi olacağım inşallah kızımız olacak beklenen doğum tarihim 5 temmuz sinoptan katılıyorum aranıza:)
benim bir sorum olacak bebeğinin hareketlerini hissedeniniz var mııı???????
selam kızlar ben 16haftalık hamıleyım karnım hafıften cıkmaya basladı 5haftaya5ncı aya gırcem 5.ayda tam cıkarmı karnım 57kıloyla hamıle kaldım sabah kalktgmda 61gelıyorm daha cok kılo alırmıym. catlak kremlerı kullanmay baslYaymmı kasntm olyo hafıf catlakta
bıde sındırm sorunu cok yasıyorm tuvalete cıkamıyorm kızlıgmdada aynydm sababahları 61gun ıcınde tabı bu artyo ve hıc wcye cıkamıyorm taa ertesı gun sabah cıkyorm oda ılacla cıkıyorm bı onerınız olurmu
Bendede var canim.sanki disari dogru cikmis belim.bi hormon salgiliyormusuz bu aralar doguma hazirlik icin kemiklerin genisleyip acilmasini sagliyormus.o yuzden birbirinden ayriliyor kemikler ve agri oluyor.korkma bisey olmaz bebise.kucuk egzersizler yap.Kizlarrr ikigindur bel agrim var iste yapmadim sabah uyandim agriyodu daha dogrusu tutulmus gibi sizdede varmi korkuyom
Bisey oldu bebege diye 15+6 yim dr aradim kasiklarinda bi sanci yoksa cok idrara cikmiyosan yat dedi
iyi akşamlar arkadaşlar bende inşallah temmuz annesi olacağım inşallah kızımız olacak beklenen doğum tarihim 5 temmuz sinoptan katılıyorum aranıza:)
eveeettttkıpır kıpııırrr benim kızzııımmm
Ben hissediyorum.itekliyip duruyor sipa.sigamadi heralde:)
Kizlar ben normal dogum istiyorum ama alttan birsuru dikis yaparlarsa istemem.doktorum ile iyice konusacagim acaba dikissiz kesiksiz dogum yapanvarmi ki
Kizlarrr ikigindur bel agrim var iste yapmadim sabah uyandim agriyodu daha dogrusu tutulmus gibi sizdede varmi korkuyom
selam arkadaşlar ;
bugün doktor randevumuza gittik kızımız oluyor sonunda öğrendik.
bacak boyu 1 hafta önde gidiyor uzun boylu olacak dedi doktorumuz.. i
sim önerilerinizi bekliyorum biz meriç öykü gibi isimler düşünmüştük ama kesin bi karar yok
çok sukur benn 2-3 haftadan beri hıssedıyorum bu gunlerde cok daha yoruldugum ıcın daha cokkk hıssedıyorum yawrumm avutuyor alıyor yorgunlugumuuu benımmiyi akşamlar arkadaşlar bende inşallah temmuz annesi olacağım inşallah kızımız olacak beklenen doğum tarihim 5 temmuz sinoptan katılıyorum aranıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?