oy maşallah canoım ya benimki de baya çalışıyo ama hala 1 metreyi geçemerdi o da ittire ittire yani
Bir basladimi durduramazsin canim gidecem diye kavga etmeye baslar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy maşallah canoım ya benimki de baya çalışıyo ama hala 1 metreyi geçemerdi o da ittire ittire yani
urfa mardin bende merak ediyorum elazığ gördüm ama gezmedim çok inşallah buralardan gitmeden gezmek lazım bir daha gelirmiyiz kim bilir zor gibi :)
allah kolaylık versin bu kayınvaldeyle işin zor.ne görgüsüzlük ya.
çok güzeller ben de yarıyıl tatilinde yapıcam alışveriş baya.
benim kayınvaldemler de meramdalar.gerçi onlarınki yaka meram.annemler de reale yakın oturuyorlar.
valla kv den konyanınkilerden de beterse işin zor.konyanın kvleri meşhur zaten.gerçi benimki hariç.onu da belirteyim kadına haksızlık yapmayım
Kızlar bugün akşam cimcimemi yağlıyodum yüz üstü çevirdim döndü önce yan durur gibi oldu sonrada tamamen döndü çığlık çığlığaydık kardeşimle onu öyle görünce...tabi bidaha yapmadııı...
kadının pis,koloji kesin bozuk ya gerçi bi doktor bana aferim sana güzel bakmuısın biz ne anneler gördük demişti
kızlar nasılsınız bugun bı olaya cok üzüldüm yazmak istedim sağlık ocağına anne geldi bir aylık bebeği var ve bebek sürekli ağlıyor kadında bir o kadar rahat ve bebek aclıktan aglıyor 3700 doğan bebek hıc kılo almamıs vede3400 gr anneye hemsıre hanım soruyor emzırıyormusun kadın rahat bı sekılde evet dıyor vede gunde 2 sefer tek gogusten emıyormus o kadar uzuldum kı yakınlarıda bır o kadar rahat cocuk aclıktan olecek nasıl ağlıyo ne salak ne g.zkli anneler var bır aylık bebegı 24 satte ıkı sefer emzırıyormus vede tek gogusten bebegın doydugunu sanıyor aileyi polise haber verecez cocuk esirgemeden gelip bebeğinizi alabılırler dıye tehdıt ettık ınsallh o kucuck melege bakarlar
Allah Allah.. Yazik yavrucaga.. Arkadaş millet bi bakiyosun evlenmiş bi bakiyosun hamile.. Dakika 1 gol 1 hesabi.. Daha evlilik nedir bilmeden eşine alismadan bi de çocuk! Sonra insanlar boyle oluyor iste.. Olan da zavalli gunahsiz çocuklara oluyor..
Biz evleneli 4 sene olacak nisanda. Evlendikten 1 hafta sonra KV kalmaya geldi. Ve sürekli bizi takip etti.. Tabi ben verginin bunu farkedince. Eşime dedim annen buradayken sakin bana yaklaşma :) çünkü kadim sürekli banyo yapmiycak misin diye soruyor bana. Tövbe tövbe.. 18 gün kaldi ve ben adet olunca AA adet olmuşsun niye oldun ki diye basladi bana saydrmaya.. O çocuk dedikce biz esimle bunlar bizi ilgilendiren mahrem konular baskasini ilgilendirmez dedik direncin. Hele bi tane olsun dedikce biz biraz düşünmüyoruz dedik. Bi sure sonra bana sen kisrsn senin çocuğun olmuyor edemezler mi?! Cahil insanlar.. Küçük köy gibi bi ilçede yasiyolar.. Cahil kendi bildiğini ilim sanirmis. O kadar laflar isittim ki şimdiye kadar.. Hatta hamile oldgmu ilk ogrendklernde tedaviyle oldu dediler..
Çok şükür saglikla kucagima aldm bebeğimi ama ne zorluklarla.. Geç dogurdugum için de hic pişman değilim.
aynen ya biz de mecburi hizmet dolayısıyla bingoldeyiz :)) burda lcw bile yok :))
sen konyadan alırsın çeşit çeşit canım ne güzel biz anca internetten :) sorma bizim konyanın kv lerinden allah korusun :)
:26:kızlar bi de sizden fikir almak istiyorum...benim eşim askeri personel ve bu yaz tayinci olduğumuzu öğrendik dün doğuya...ben de malum 2. dönem çalışmaya başlıcaktım bakıcı falan bulmuştuk ama şimdi aklıma takıldı acaba iznimi uzatsam da hiç kızımı bakıcıya falan vermesem zaten 5 ay oldu buraya geleli hiç okula da başlamadım...hiç başlamasam da kızıma kendim baksam 2. dönem de...ne dersiniz:26:
:26:kızlar bi de sizden fikir almak istiyorum...benim eşim askeri personel ve bu yaz tayinci olduğumuzu öğrendik dün doğuya...ben de malum 2. dönem çalışmaya başlıcaktım bakıcı falan bulmuştuk ama şimdi aklıma takıldı acaba iznimi uzatsam da hiç kızımı bakıcıya falan vermesem zaten 5 ay oldu buraya geleli hiç okula da başlamadım...hiç başlamasam da kızıma kendim baksam 2. dönem de...ne dersiniz:26:
cahil insanla uğraşmak gercekten zor Allah sabır versin cok sukur kı kvm oyle bi laf etmedi bana helekı bebek hiç konusmadı ayrıca senın kv yaptıgıda ılgınc yenı evlı ınsanların yanında ne işin var
biz istnbuldyz eşim uzman olunca tayın cıkacak bızde gıdıcez ole yerlere emınım attan hatta ucaktan düşmüş gibi olucaz o kadar alıstım kı ıstnbula hıc gıtmek ıstemıyorum burdan ama mecburi gidilecek ne saçma buı devlette atanıyosun mecbırin bitiyo uzman oluyosun hoppala gene doğuya
bence kendin bak :) ben de hazirana kadar izinliyim.
kızlar ek gıda konusunda bana yardım edin nası vercem ne vercem napcam bu doktor hiçbişey demedi yaa 6aylık olucaz haftaya biran önce başlamam lazımm
yoğurtla mı başliyim yoğurdu hangi sütle yapayım?
meyvelerden neyle başliyim tek tek mi veriyim offff kafam bi milyon yaaa
benim sarı çok hoşuma gitti :)sarı swite bayıldım!!! 2li alt eşofmandan ve kadife pantolonun kahverengisinden bizde var çook memnunuz bence kaçırma al :)
hem kalitesiz değil bence ben 6 aydır yıkıyorum bana mısın demedi eşofmanlar :))
Öyle öyle çalışacaklar annesi :)Kızlar bugün akşam cimcimemi yağlıyodum yüz üstü çevirdim döndü önce yan durur gibi oldu sonrada tamamen döndü çığlık çığlığaydık kardeşimle onu öyle görünce...tabi bidaha yapmadııı...
Aynen canimElazig güzel. Aynen ya bi daha devlet yollamadikca gelmeyiz :)))
imkan varsa kendin bak canim:26:kızlar bi de sizden fikir almak istiyorum...benim eşim askeri personel ve bu yaz tayinci olduğumuzu öğrendik dün doğuya...ben de malum 2. dönem çalışmaya başlıcaktım bakıcı falan bulmuştuk ama şimdi aklıma takıldı acaba iznimi uzatsam da hiç kızımı bakıcıya falan vermesem zaten 5 ay oldu buraya geleli hiç okula da başlamadım...hiç başlamasam da kızıma kendim baksam 2. dönem de...ne dersiniz:26:
canım doktor bana liste verdi onu koyayım birde ben uzunca yazmıştım ek gıda ile ilgili o yazıyı da bulurum.bence kendin bak :) ben de hazirana kadar izinliyim.
kızlar ek gıda konusunda bana yardım edin nası vercem ne vercem napcam bu doktor hiçbişey demedi yaa 6aylık olucaz haftaya biran önce başlamam lazımm
yoğurtla mı başliyim yoğurdu hangi sütle yapayım?
meyvelerden neyle başliyim tek tek mi veriyim offff kafam bi milyon yaaa