• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canlar ben dün kadın doğuma gittim veee doğumdan sonraki ilk muayenemdi of çok acıdı ya smear tahlili aldırdım dikişlerime baktırdım
dr iç dikişlerin gayet iyi rahmin toparlamış dedi
sonra bana neyle korunuyorsun dedi bende hiçbirşey dedim dr yüzüme bakıp adet olmuyosanız bile yumurtluyosunuz dedi korunun dedi bende dr bey eşimle birlikte olmuyoruz diyeediğimden eşim burda yok başka şehirde olduğundan gerek duymadım dedim hahah tabi içimden gülüyorum
sonra bana adet söktürücü yazdı yarın alıp içicem her ihtimale karşı gebelik bakalım ona göre iç dedi bende eminim hamile olamam boşuna dedim ama mecbur önce bakalım dedi tabi sonuç temiz çıktı.
bebek 9 aylıktan sonrada doğum kont başlaabilirsin dedi ben başlamıcam eşim şubatta zaten askere gidiyor.

kızlar benim kız yanlardan desteklenmeden sadece koltuğa sırtını dayayarak oturuyor yalnız kafa hep aşağıda iyice sinir oldum nörolojiye göstericem omuzlarını kambur yapmıyor ama boyun hep aşağı ve sola eğik...

Merhabalar;

Mega medipol üniversite hastanesi Bağcılar kompleksi hakkındaki şikayetim aşağıdaki gibidir.
1.hamilelik sürecim ve doğumumu gerçekleştirdiğim hastanede bu süreç içerisinde yaşadığım bir sıkıntı olmadı.12 temmuz 2013 tarihinde doğumum gercekleşti doğum sonrasında 3.gün bebek kontrol için götürdüğümüz çocuk doktoru mesut öksüz beyfendi bebeğin aşırı kilo kaybettiğini sarılığının yüksek olduğunu fototerapi görmesi gerektiğini söyledi bizde bunu kabul etmedık yatırma taraftarı olmadık bunun üzerıne doktor heemn yatırmalısınız yoksa bebeğiniz ölür yada ileride gerizekalı olur diyerek bizim psikilojımızı sözleriyle ve tavırlarıyla altüst etmiştir.kendisinin insan psikolojınden anlamadıgını düşünüyorum ve ilk bebeklerı olan kışılere bu sekılde davranılmaması gerektiğinin farkında değil anlaşılan.bu doktoru burakarak yıne aynı hastanede başka doktorla kontrollerımıze devam ettık...
2.yine medipol hastanesinde bebeğimin doğumundan beri kontrollerını devam ettiren çocuk doktoru zeynep arı...2 ocak 2013 tarihinde saat 17:25 te muayene ücretımızı ödeyerek kendısıne muayeneye gittik fakat kendisi mesai saatının bıtmemiş olmasına ragmen servstekı hastalara bakacagım alamam dedi düşünebiliyormusunuz.6 ay boyunca mesai saati içinde kontrollere giderken iyi fakat acil gitmişiz yoksa bende gün içerisinde gitmeyi bilirim ama malesef bebeğimin kontrollerını yapmadı ben o kadar yolu geliyorum bebeğim için ama doktor hanım bakmıyor.ya benım bebeğimin ateşi yüksek olsaydı risk taşısaydı o zaman mı bakılacaktı acaba.bu insanlarda artık vicdan kalmadığına inanır olduk sonuçta bu bebek ya iki dk kontrol edilecek zaten saatlerce kontrol hiçbir zaman olmadı en fazla 5 dk.yeri geldiğinde özel aşıları yapıp gereksiz oldugu halde tahlil yapıp para almasını biliyorlar ama kendi menfaatleri oldugunda nedenlse işer terse dönüşüyor.neyse doktor bızı kabul etmedi nöbetçi doktorda 18:30 da gelecekmış yanı o 1 saat içerisinde ben sürekli ağlayan ateşli huysuz bebeğimle orada doktor bekleyeceğim özel hastanede bunu yaşıyoruz ya pes.....
Hastane çıkışında hasta haklarını arayarak aldığım cvp ta tatmıne dıcı değil hatta bıze geri dönüş dahı yapılmadı.doktorun mesai saatlerınde servıstekı hastasını görmesi normalmiş net bir cvp veremediler malesef...
Bu güne kadar o hastaneye verdiğimiz paraların haddı hesabı yok karşılığı bu olmamalıydı ve sürekli kontrole gittiğimiz doktorun bunu yapması da çok ayıp annelik duygusu yokmuş demekki...
Bu saatten sonra ne medipol hastanesini birine tavsiye ederim(daha önce hep tevsiyelerim arasındaydı) ne de kapısının önünden geçerim...
İnsan haklarından bi haber bir hastane...
iyi yapmışsın şikayet etmekle.ben de ilk doğumumda neler neler yaşadım.niye şikayet etmedim hala şaşıyorum.
göğüs kalkanı markası ne biliyormusunuz ? ı1 çay kaşığı yumurta sarısı 1 çay kaşığı labne 1 çay kaşığı pekmez
öğlen sebze püresi 1 su bardağının 3 te ikisi kadar akşamda yoğurt yada meyve püresi oda 1 çay bardağının yarısı kadar çok mu ?
peynir ve pekmezi aynı anda verme canım.kalsiyum ve demir bir araya gelince ikisinin de faydası olmuyor.boşa yedirmiş olursun.
canım bence salgın bitene kadar erteleyin yine de sen bilirsin..
başımıza ne geldiyse bize bişey olmaz tavrımız yüzünden geldi bizim :(

bimere kaç kere şikayet ettim kamuda çalışan 2 doktoru ne dönen oldu ne arayan ne soran..
dikkate felan aldıkları yok

annemle babamın arasını düzelttik şükür ama bu sefer de virüsü biz kaptık çok hastaydık çok kötü olduk eşimle ya bize çok pahalıya patladı bu barıştırma meselesi :)

sorma oğlumla yatıyordum koyun koyuna ama öncedendi şimdilerde yanımda uyumuyor hiç yanıma alınca burnumla yüzümle oynuyor uyumuyor bi türlü gıcık. ben de artık sabahları oynamak için alıyorum uykusu gelince yatağna koyuyorum mecbur

sizin dişleriniz de hayırlı olsun, bizimkinin salyası kesilmişti birara şimdi biraz arttı kaşıntısı da, içimden bi ses yakında çıkaracak diyor ama umarım aşılara denk gelmez :(
annenle babanın arasını düzeltmenize sevindim.
kızlar nasılsınız bugun bı olaya cok üzüldüm yazmak istedim sağlık ocağına anne geldi bir aylık bebeği var ve bebek sürekli ağlıyor kadında bir o kadar rahat ve bebek aclıktan aglıyor 3700 doğan bebek hıc kılo almamıs vede3400 gr anneye hemsıre hanım soruyor emzırıyormusun kadın rahat bı sekılde evet dıyor vede gunde 2 sefer tek gogusten emıyormus o kadar uzuldum kı yakınlarıda bır o kadar rahat cocuk aclıktan olecek nasıl ağlıyo ne salak ne g.zkli anneler var bır aylık bebegı 24 satte ıkı sefer emzırıyormus vede tek gogusten bebegın doydugunu sanıyor aileyi polise haber verecez cocuk esirgemeden gelip bebeğinizi alabılırler dıye tehdıt ettık ınsallh o kucuck melege bakarlar:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:
çok üzüldüm ya.aklı da ermiyor heralde.hadi diyelim çocuğuna acımıyor vicdansz bir anne.ağlamasından da rahatsız olmuyor mu.emerse susacağını bilmiyor demekki.aklı başında değil bence onun.zavallı şanssız bebek.
iyi akşamlar kızlar..biz memleketteydik bu akşam döndük..çıkmışken 6 aylık kontrolü için haastaneye gidelim dedik ama sistem yokmuş beekledik bekledik eve geldik..mecbur ptesi gene sağlık occağına gitcez...ek gıda olayını falan sorucaktım...:26: bide benim kzımın 3 gündür falan kakası kına yeşili ya neden acaba:50: çorbalardan meyvelerden yoğurtlardan azar azar tattırıyodum acaba onlarmı yaptı onu da sorcaktım üfff neyse artık sağlık ocağında sorarım...bide kızım bu ay çok aza kilo aldı sanırım evdeki tartıda 8 kilo çıkıyo...zaten 5 aylıkken 7700 dü:53::50: bu arada bakıcı buldum bende öğleye kadar olcak derslerim ve 350 lira istedi bende tamam dedim napim kızım iyi bakılsın da......:44:

bizim de öyle kakası.bir de baya sık yapıyor.

canlar ben dün kadın doğuma gittim veee doğumdan sonraki ilk muayenemdi of çok acıdı ya smear tahlili aldırdım dikişlerime baktırdım
sonra bana neyle korunuyorsun dedi bende hiçbirşey dedim dr yüzüme bakıp adet olmuyosanız bile yumurtluyosunuz dedi korunun dedi bende dr bey eşimle birlikte olmuyoruz diyeediğimden eşim burda yok başka şehirde olduğundan gerek duymadım dedim hahah tabi içimden gülüyorum
sonra bana adet söktürücü yazdı yarın alıp içicem her ihtimale karşı gebelik bakalım ona göre iç dedi bende eminim hamile olamam boşuna dedim ama mecbur önce bakalım dedi tabi sonuç temiz çıktı.
bebek 9 aylıktan sonrada doğum kont başlaabilirsin dedi ben başlamıcam eşim şubatta zaten askere gidiyor.

kızlar benim kız yanlardan desteklenmeden sadece koltuğa sırtını dayayarak oturuyor yalnız kafa hep aşağıda iyice sinir oldum nörolojiye göstericem omuzlarını kambur yapmıyor ama boyun hep aşağı ve sola eğik...

benim de adet olmam lazımdı, karnım sızlıyo bi kaç gündür, bacaklarım filan ağrıyo ama adet olamadım bi. Sonra bi kaç gündür yemeklerden filan midem bulanıyodu, sonra durduk yerde canım bişeyler istiyodu, başım dönüyo gibi filan oluyodu. Gece yatınca bunlar aklıma geldi.. Eyvah hamileyim galiba diye öyle bi korktum ki.. Ki hamile olmama sebep olacak hiç bişey olmadı. Ama etraftan korunmamıza rağmen hamile kaldım diyenleri duyuyodum hep. Sonra kızıma üzüldüm, daha çok küçük nasıl ilgileneceğim onunla diye öyle bi seneryo yazdım ki gece gece :) Sonra dayanamadım kalktım gecenin bi vakti test yaptım :D Çok şükür bişey çıkmadı... İnş.
Allah hayırlı vakitte hayırlısıyla nasip etsin ikincileri, üçüncüleri olursa dördüncüleri :D

benim de adet olmam lazımdı, karnım sızlıyo bi kaç gündür, bacaklarım filan ağrıyo ama adet olamadım bi. Sonra bi kaç gündür yemeklerden filan midem bulanıyodu, sonra durduk yerde canım bişeyler istiyodu, başım dönüyo gibi filan oluyodu. Gece yatınca bunlar aklıma geldi.. Eyvah hamileyim galiba diye öyle bi korktum ki.. Ki hamile olmama sebep olacak hiç bişey olmadı. Ama etraftan korunmamıza rağmen hamile kaldım diyenleri duyuyodum hep. Sonra kızıma üzüldüm, daha çok küçük nasıl ilgileneceğim onunla diye öyle bi seneryo yazdım ki gece gece :) Sonra dayanamadım kalktım gecenin bi vakti test yaptım :D Çok şükür bişey çıkmadı... İnş.
Allah hayırlı vakitte hayırlısıyla nasip etsin ikincileri, üçüncüleri olursa dördüncüleri :D[/QUO

ben doğum yaptığımdan beri 1 defa yakınlaştık eşimle dahada olmadı bir konuda çok kızgınım biraz cezalı eşim :D :16::16::16:
bide ilk defa oldu gibi oldu vajinusmus mu ne oldum herlade..

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Biz kizimla iyiyiz kizim cok hareketli cok yoruyor beni emekliyoruz artik oyuncaklari disinda herseyle ilgileniyor haylaz kizim benim sizinkilerde oylemi firsat bulur bulmaz diger odalara gidiyor karistiracak seyler ariyor devamli ay buyuyor sipalar ya :)

smear aldırmak mı acıdı canım.ben de aldırmam lazım belli zamanlarda biliyorum ama çok korkuyorum.belki boynunu çok tutamıyordur.yine de doktora götür tabi.

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Biz kizimla iyiyiz kizim cok hareketli cok yoruyor beni emekliyoruz artik oyuncaklari disinda herseyle ilgileniyor haylaz kizim benim sizinkilerde oylemi firsat bulur bulmaz diger odalara gidiyor karistiracak seyler ariyor devamli ay buyuyor sipalar ya :)

emekleyenlere şaşıyorum valla.maşallah.benim oğlan çok az geri geri gidiyor.

Son düzenleme:

sadece oturuken mi bu sekilde kafası ayaklrı üzerine tutugun zamanlarda nasıl kı

ayyy bizim doktor ne diyecek acaba... haftaya çarşamba aşılarımızı olacağız sonra o hafta cumartesi de kontrole gideceğiz. umarım doktor senin doktor gibi konuşur. çünkü eşim çok hevesli başka şeyler yemesi için...
benimkide hevesli ama aynı zamanda hevessiz adamı anlmadım :) en büyük hevesi nutella yerken onunda yemesi çok seviyor eşim oğlumda yese diyor ama çocuk yoğurt vs yemeyincede verme emsin emsin diyor :)

canım bence salgın bitene kadar erteleyin yine de sen bilirsin..
başımıza ne geldiyse bize bişey olmaz tavrımız yüzünden geldi bizim :(

bimere kaç kere şikayet ettim kamuda çalışan 2 doktoru ne dönen oldu ne arayan ne soran..
dikkate felan aldıkları yok

annemle babamın arasını düzelttik şükür ama bu sefer de virüsü biz kaptık çok hastaydık çok kötü olduk eşimle ya bize çok pahalıya patladı bu barıştırma meselesi :)

sorma oğlumla yatıyordum koyun koyuna ama öncedendi şimdilerde yanımda uyumuyor hiç yanıma alınca burnumla yüzümle oynuyor uyumuyor bi türlü gıcık. ben de artık sabahları oynamak için alıyorum uykusu gelince yatağna koyuyorum mecbur

sizin dişleriniz de hayırlı olsun, bizimkinin salyası kesilmişti birara şimdi biraz arttı kaşıntısı da, içimden bi ses yakında çıkaracak diyor ama umarım aşılara denk gelmez :(
demekki bimer bizim kuruma yükleniyor hep :) ya zaten bişey olmaz sadece olayla ilgili rapor isterler ama o doktor bilsin bişey olmasada aptal değiliz şikayet ediyoruz diye bizi aptal yerine koymasına kızıyorum bende

kızlar nasılsınız bugun bı olaya cok üzüldüm yazmak istedim sağlık ocağına anne geldi bir aylık bebeği var ve bebek sürekli ağlıyor kadında bir o kadar rahat ve bebek aclıktan aglıyor 3700 doğan bebek hıc kılo almamıs vede3400 gr anneye hemsıre hanım soruyor emzırıyormusun kadın rahat bı sekılde evet dıyor vede gunde 2 sefer tek gogusten emıyormus o kadar uzuldum kı yakınlarıda bır o kadar rahat cocuk aclıktan olecek nasıl ağlıyo ne salak ne g.zkli anneler var bır aylık bebegı 24 satte ıkı sefer emzırıyormus vede tek gogusten bebegın doydugunu sanıyor aileyi polise haber verecez cocuk esirgemeden gelip bebeğinizi alabılırler dıye tehdıt ettık ınsallh o kucuck melege bakarlar:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:
çok üzüldüm ya :(

bana 40 ım çıktıktan sonra doktor 2 hap verdi doğum kontrol emzirrken kullanabilirsin dedi kullanmadım yinede bebeğe zararı olur diye
Allah hayırlı vakitte hayırlısıyla nasip etsin ikincileri, üçüncüleri olursa dördüncüleri :D
ay Allah isteyene versin benim ki bana yeter ya bende de o korku var insan önlem aldığını bile bile duydukça korkuyor etrafı

smear aldırmak mı acıdı canım.ben de aldırmam lazım belli zamanlarda biliyorum ama çok korkuyorum.belki boynunu çok tutamıyordur.yine de doktora götür tabi.

aynen benim oğlumda da ilerleme yok anca dönüyor

Oda emeklicek annesi zamani gelince her cocuk ayni olucak diye bisey yok

kadını gectım yakınlarınında salladıgı yok anneanne babaannenınde,,, kadının ılk bebegı resmı evlı ama bence ıstenmeyen bı bebek yoksa nasıl bu kadar rahat olunabılır
ne sucu varkı o yavrucagın etkısınden kurtulamadım sabahtan beri

Allah Allah.. Yazik yavrucaga.. Arkadaş millet bi bakiyosun evlenmiş bi bakiyosun hamile.. Dakika 1 gol 1 hesabi.. Daha evlilik nedir bilmeden eşine alismadan bi de çocuk! Sonra insanlar boyle oluyor iste.. Olan da zavalli gunahsiz çocuklara oluyor..
Biz evleneli 4 sene olacak nisanda. Evlendikten 1 hafta sonra KV kalmaya geldi. Ve sürekli bizi takip etti.. Tabi ben verginin bunu farkedince. Eşime dedim annen buradayken sakin bana yaklaşma :) çünkü kadim sürekli banyo yapmiycak misin diye soruyor bana. Tövbe tövbe.. 18 gün kaldi ve ben adet olunca AA adet olmuşsun niye oldun ki diye basladi bana saydrmaya.. O çocuk dedikce biz esimle bunlar bizi ilgilendiren mahrem konular baskasini ilgilendirmez dedik direncin. Hele bi tane olsun dedikce biz biraz düşünmüyoruz dedik. Bi sure sonra bana sen kisrsn senin çocuğun olmuyor edemezler mi?! Cahil insanlar.. Küçük köy gibi bi ilçede yasiyolar.. Cahil kendi bildiğini ilim sanirmis. O kadar laflar isittim ki şimdiye kadar.. Hatta hamile oldgmu ilk ogrendklernde tedaviyle oldu dediler..
Çok şükür saglikla kucagima aldm bebeğimi ama ne zorluklarla.. Geç dogurdugum için de hic pişman değilim.

Allah Allah.. Yazik yavrucaga.. Arkadaş millet bi bakiyosun evlenmiş bi bakiyosun hamile.. Dakika 1 gol 1 hesabi.. Daha evlilik nedir bilmeden eşine alismadan bi de çocuk! Sonra insanlar boyle oluyor iste.. Olan da zavalli gunahsiz çocuklara oluyor..
Biz evleneli 4 sene olacak nisanda. Evlendikten 1 hafta sonra KV kalmaya geldi. Ve sürekli bizi takip etti.. Tabi ben verginin bunu farkedince. Eşime dedim annen buradayken sakin bana yaklaşma :) çünkü kadim sürekli banyo yapmiycak misin diye soruyor bana. Tövbe tövbe.. 18 gün kaldi ve ben adet olunca AA adet olmuşsun niye oldun ki diye basladi bana saydrmaya.. O çocuk dedikce biz esimle bunlar bizi ilgilendiren mahrem konular baskasini ilgilendirmez dedik direncin. Hele bi tane olsun dedikce biz biraz düşünmüyoruz dedik. Bi sure sonra bana sen kisrsn senin çocuğun olmuyor edemezler mi?! Cahil insanlar.. Küçük köy gibi bi ilçede yasiyolar.. Cahil kendi bildiğini ilim sanirmis. O kadar laflar isittim ki şimdiye kadar.. Hatta hamile oldgmu ilk ogrendklernde tedaviyle oldu dediler..
Çok şükür saglikla kucagima aldm bebeğimi ama ne zorluklarla.. Geç dogurdugum için de hic pişman değilim.

yuh diyorum gel beraber yatalım deseydin merakın gider deseydin canım kusura bakma da :)

Çok tatlilar canim
Ya ben de ogluma birşeyler almak istiyorum
Bi de ben bakaym şu lcw te :)
Canim bu arada sen konyalydn ve muştaydiniz di mi
Ben de konyaliyim ve memleketimi çok özledim..
Annemlerin ev meramda bahçeli yazin gidip bahçe keyfi yapmak istiyorum hem çocuk güneş alir filan :)

Back