• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Çok tatlilar canim
Ya ben de ogluma birşeyler almak istiyorum
Bi de ben bakaym şu lcw te :)
Canim bu arada sen konyalydn ve muştaydiniz di mi
Ben de konyaliyim ve memleketimi çok özledim..
Annemlerin ev meramda bahçeli yazin gidip bahçe keyfi yapmak istiyorum hem çocuk güneş alir filan :)

bak canım bak seviyorum ben lcw çocuk kısmını millet kaliteli değil vs diyor ama çocuk zaten ne kadar giyiyor hemen küçülüyor o yüzden iyi oluyor.muşa da bu yıl açıldı lcw fırsat buldukça gidiyorum bakıyorum. evet canım gonyalıyız :) muşta görev icabı bulunuyoruz. süper olur yazın ya. benimde hayalim oğlum ve eşimle birlite meramda kahvaltı yapmak çopk seviyorum oranın kahvaltısını :) özlüyorum bende ya muş ta hiç bişey yok. kışın hele eve tıkalı kalıyoruz çocuk insan görmüyor. konyada kışın bile gezecek bir sürü alışveriş merkezi var

Çok tatlilar canim
Annemlerin ev meramda bahçeli yazin gidip bahçe keyfi yapmak istiyorum hem çocuk güneş alir filan :)

bak canım bak seviyorum ben lcw çocuk kısmını millet kaliteli değil vs diyor ama çocuk zaten ne kadar giyiyor hemen küçülüyor o yüzden iyi oluyor.muşa da bu yıl açıldı lcw fırsat buldukça gidiyorum bakıyorum. evet canım gonyalıyız :) muşta görev icabı bulunuyoruz. süper olur yazın ya. benimde hayalim oğlum ve eşimle birlite meramda kahvaltı yapmak çopk seviyorum oranın kahvaltısını :) özlüyorum bende ya muş ta hiç bişey yok. kışın hele eve tıkalı kalıyoruz çocuk insan görmüyor. konyada kışın bile gezecek bir sürü alışveriş merkezi var

aynen ya biz de mecburi hizmet dolayısıyla bingoldeyiz :)) burda lcw bile yok :))

Yok yok :)
Sivas / Şarkışla :)
Konya KV ile sivas KV profilleri arasında dağlar kadar fark var :)
bizim konyanın kv leride az değildir ama :)
aynen ya biz de mecburi hizmet dolayısıyla bingoldeyiz :)) burda lcw bile yok :))
bizim bingöl de solhanda felan arkadaşlar var buraya geliyorlar alışveriş vs bende diyorum ama muş değil sanki parise geliyorsunuz oda sen bir de dbingölü görsen diyolar :) gördüm bingölü pek gezmedim ama orda da bişey yok. ama bingöl diyarbakıra daha yakın bizde tatvan felan gidiyoruz göl olunca yada van a gidiyoruz. yaz gelsin de oğlumu van a götüreyim yada tatvana konyaya gidene kadar garip su görsün bari başka bişey göremiyor :)

ben de hep lcw den alıyorum aldıklarımı seviyorum da. seninle aynı düşüncedeyim. zaten durmadan yıkanıyo gidip çok pahalı şeyler alsam acırım valla..
ya sitede sorun mu var aynı mesajı kaç baskı yapıyo :))

bizim bingöl de solhanda felan arkadaşlar var buraya geliyorlar alışveriş vs bende diyorum ama muş değil sanki parise geliyorsunuz oda sen bir de dbingölü görsen diyolar :) gördüm bingölü pek gezmedim ama orda da bişey yok. ama bingöl diyarbakıra daha yakın bizde tatvan felan gidiyoruz göl olunca yada van a gidiyoruz. yaz gelsin de oğlumu van a götüreyim yada tatvana konyaya gidene kadar garip su görsün bari başka bişey göremiyor :)

aynen valla :)) benim de muşta arkadaşım var.
biz de elazığa gidiyoruz ama çoğunlukla internetten alıyoruz. elazığa ilk gittiğimizde nereye bakacağımızı şaşırdık köyden indim şehire gibi :) dedim burası paris istanbula gitsek kendimizi venedikte zannedecez :)))

sen benim kv yi görsen ne demek istediğimi anlarsın :)))))
bu arada bana şimdilik müsade canım
burdaki yegane ve tek arkadaşımı çağırdım. öğleden sonra gelecek mercimek köftesi ve kek yicez :))
şimdi oğlum uyrken işlerimi halledeyim
inş yüzyüze tanışıp görüşmek de nasip olur :))

ben de hep lcw den alıyorum aldıklarımı seviyorum da. seninle aynı düşüncedeyim. zaten durmadan yıkanıyo gidip çok pahalı şeyler alsam acırım valla..
ya sitede sorun mu var aynı mesajı kaç baskı yapıyo :))
sanırım ya bin kez yazmışım bende :)
aynen valla :)) benim de muşta arkadaşım var.
biz de elazığa gidiyoruz ama çoğunlukla internetten alıyoruz. elazığa ilk gittiğimizde nereye bakacağımızı şaşırdık köyden indim şehire gibi :) dedim burası paris istanbula gitsek kendimizi venedikte zannedecez :)))

:)) walla sorma bende diyarbakıra gidince resmen saldırıyorum eşim diyor ki yaramaz çocukları bırakırsın nereye koşacağını şaşırır ya sende öylesin diyarbakırda yada van da diyor. gerçi van da çok çeşit yok ama diyarbakır resmen doğunun parisi gibi o yüzden gözüm dönüyor:)

sanırım ya bin kez yazmışım bende :)

:)) walla sorma bende diyarbakıra gidince resmen saldırıyorum eşim diyor ki yaramaz çocukları bırakırsın nereye koşacağını şaşırır ya sende öylesin diyarbakırda yada van da diyor. gerçi van da çok çeşit yok ama diyarbakır resmen doğunun parisi gibi o yüzden gözüm dönüyor:)

ben de yazın oğlum 1 yaşında olacak hem de hava güzel şöyle bi doğu turu yapalım istiyorum. van urfa diyarbakır falan. elazığ ve malatyayı biliyoruz artık.

sen benim kv yi görsen ne demek istediğimi anlarsın :)))))
bu arada bana şimdilik müsade canım
burdaki yegane ve tek arkadaşımı çağırdım. öğleden sonra gelecek mercimek köftesi ve kek yicez :))
şimdi oğlum uyrken işlerimi halledeyim
inş yüzyüze tanışıp görüşmek de nasip olur :))

inşallah canım . afiyet olsun süt olsun bebişe hoşçakal :)

ben de yazın oğlum 1 yaşında olacak hem de hava güzel şöyle bi doğu turu yapalım istiyorum. van urfa diyarbakır falan. elazığ ve malatyayı biliyoruz artık.

urfa mardin bende merak ediyorum elazığ gördüm ama gezmedim çok inşallah buralardan gitmeden gezmek lazım bir daha gelirmiyiz kim bilir zor gibi :)

Allah Allah.. Yazik yavrucaga.. Arkadaş millet bi bakiyosun evlenmiş bi bakiyosun hamile.. Dakika 1 gol 1 hesabi.. Daha evlilik nedir bilmeden eşine alismadan bi de çocuk! Sonra insanlar boyle oluyor iste.. Olan da zavalli gunahsiz çocuklara oluyor..
Biz evleneli 4 sene olacak nisanda. Evlendikten 1 hafta sonra KV kalmaya geldi. Ve sürekli bizi takip etti.. Tabi ben verginin bunu farkedince. Eşime dedim annen buradayken sakin bana yaklaşma :) çünkü kadim sürekli banyo yapmiycak misin diye soruyor bana. Tövbe tövbe.. 18 gün kaldi ve ben adet olunca AA adet olmuşsun niye oldun ki diye basladi bana saydrmaya.. O çocuk dedikce biz esimle bunlar bizi ilgilendiren mahrem konular baskasini ilgilendirmez dedik direncin. Hele bi tane olsun dedikce biz biraz düşünmüyoruz dedik. Bi sure sonra bana sen kisrsn senin çocuğun olmuyor edemezler mi?! Cahil insanlar.. Küçük köy gibi bi ilçede yasiyolar.. Cahil kendi bildiğini ilim sanirmis. O kadar laflar isittim ki şimdiye kadar.. Hatta hamile oldgmu ilk ogrendklernde tedaviyle oldu dediler..
Çok şükür saglikla kucagima aldm bebeğimi ama ne zorluklarla.. Geç dogurdugum için de hic pişman değilim.
allah kolaylık versin bu kayınvaldeyle işin zor.ne görgüsüzlük ya.
çok güzeller ben de yarıyıl tatilinde yapıcam alışveriş baya.
Çok tatlilar canim
benim kayınvaldemler de meramdalar.gerçi onlarınki yaka meram.annemler de reale yakın oturuyorlar.

valla kv den konyanınkilerden de beterse işin zor.konyanın kvleri meşhur zaten.gerçi benimki hariç.onu da belirteyim kadına haksızlık yapmayım

allah kolaylık versin bu kayınvaldeyle işin zor.ne görgüsüzlük ya.

çok güzeller ben de yarıyıl tatilinde yapıcam alışveriş baya.

benim kayınvaldemler de meramdalar.gerçi onlarınki yaka meram.annemler de reale yakın oturuyorlar.

valla kv den konyanınkilerden de beterse işin zor.konyanın kvleri meşhur zaten.gerçi benimki hariç.onu da belirteyim kadına haksızlık yapmayım
sen konyadan alırsın çeşit çeşit canım ne güzel biz anca internetten :) sorma bizim konyanın kv lerinden allah korusun :)

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bugun bı olaya cok üzüldüm yazmak istedim sağlık ocağına anne geldi bir aylık bebeği var ve bebek sürekli ağlıyor kadında bir o kadar rahat ve bebek aclıktan aglıyor 3700 doğan bebek hıc kılo almamıs vede3400 gr anneye hemsıre hanım soruyor emzırıyormusun kadın rahat bı sekılde evet dıyor vede gunde 2 sefer tek gogusten emıyormus o kadar uzuldum kı yakınlarıda bır o kadar rahat cocuk aclıktan olecek nasıl ağlıyo ne salak ne g.zkli anneler var bır aylık bebegı 24 satte ıkı sefer emzırıyormus vede tek gogusten bebegın doydugunu sanıyor aileyi polise haber verecez cocuk esirgemeden gelip bebeğinizi alabılırler dıye tehdıt ettık ınsallh o kucuck melege bakarlar:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

kadının pis,koloji kesin bozuk ya gerçi bi doktor bana aferim sana güzel bakmuısın biz ne anneler gördük demişti

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Biz kizimla iyiyiz kizim cok hareketli cok yoruyor beni emekliyoruz artik oyuncaklari disinda herseyle ilgileniyor haylaz kizim benim sizinkilerde oylemi firsat bulur bulmaz diger odalara gidiyor karistiracak seyler ariyor devamli ay buyuyor sipalar ya :)

oy maşallah canoım ya benimki de baya çalışıyo ama hala 1 metreyi geçemerdi o da ittire ittire yani

sarı swite bayıldım!!! 2li alt eşofmandan ve kadife pantolonun kahverengisinden bizde var çook memnunuz bence kaçırma al :)
hem kalitesiz değil bence ben 6 aydır yıkıyorum bana mısın demedi eşofmanlar :))

kızlar nasılsınız bugun bı olaya cok üzüldüm yazmak istedim sağlık ocağına anne geldi bir aylık bebeği var ve bebek sürekli ağlıyor kadında bir o kadar rahat ve bebek aclıktan aglıyor 3700 doğan bebek hıc kılo almamıs vede3400 gr anneye hemsıre hanım soruyor emzırıyormusun kadın rahat bı sekılde evet dıyor vede gunde 2 sefer tek gogusten emıyormus o kadar uzuldum kı yakınlarıda bır o kadar rahat cocuk aclıktan olecek nasıl ağlıyo ne salak ne g.zkli anneler var bır aylık bebegı 24 satte ıkı sefer emzırıyormus vede tek gogusten bebegın doydugunu sanıyor aileyi polise haber verecez cocuk esirgemeden gelip bebeğinizi alabılırler dıye tehdıt ettık ınsallh o kucuck melege bakarlar:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

yahu böyle insanlara deli oluyorum. sen iyi sabretmişsin ben çoktan polisi arardım. hemşire bişey demedi mi ki günde 10kez emzir iki gögsünüde ver falan gibi. yazık ya gunde iki kezle bebek doyar mı heleki yani doğan. o kadını boğasım geldi yeminle. işte böyle açlıktan ölüyor bebekler. inşallah bakar diyeceğim ama bakmaz ki. şimdi ben bunu günlerce düşünür dururum Allah'ım bakmayacaklara bebek vermesin. Aminnnn

smear aldırmak mı acıdı canım.ben de aldırmam lazım belli zamanlarda biliyorum ama çok korkuyorum.belki boynunu çok tutamıyordur.yine de doktora götür tabi.

Evet hani şu spekulum mu nedir takıyolar ya mandal gibi yandı çok cnm ama 3 dk filan sürdü çok değil..

emekleyenlere şaşıyorum valla.maşallah.benim oğlan çok az geri geri gidiyor.

sadece oturuken mi bu sekilde kafası ayaklrı üzerine tutugun zamanlarda nasıl kı

otururkende ayakları üzerinde dururkende aslında ayakları yere çok kuvvetli basıyor bacaklarını hiç bükmüyor ama kafası hep yerde omuzlar dik boyun yerde yani...

Back