haklısın canım ya zor bu kaka konusu birde onları düşün
facebook da da okudum canım yazını. bende geçen hafta özel bir hasatnede şöyle bir sıkıntı yasadım; sabah telefon ettim dediler telefondan randevu almıyoru zsaat 08-17 arası gişeden alabilirsiniz ok dedim 12 de gittim 13:15 de gişedeki hanımefendi sallana sallana geldi sıra yok vs 2 kişiye verdi kimsi telden almış ki bize almınmıyor dediler. muamele desen beş para etmez uzatmayayım aradım sağlık bakanlığını anlattım üniversitye hastanesi askeri hastane ve özel hastane ,ile ilgili ölümlü durum ruhsat olmaması gibi konulara bakıyoruz ama şikayetiniz asla havada kalmaz bimere yazın muhakkak dönüş olacaktır dediler. bende bimere yazacağım. eminimm dönerler çünkü bende bir kamu kuruluşunda memurum bizide şikayet ediyorlar hemen bimerden bize dönüt geliyor. sana tavsiyem bimere yaz gitmesen bile bilsinler insanlar yutmuyor yapılanı. ben gitmem o sorun yaşadığım hastaneye ama şikayetin peşini bırakmayacağım
canım kanama için göğüs kalkanı al bence. ek gıda konusnda da doktorum bana çook vermeyeceksin dedi günde 1 çay bardağı dedi sen ne kadar veriyorsun 1 bardaktan fazla mı ? doktor eğer fazla verirsen tadını alırsa besinlerin anne sütünü bırakır demişti ondan sordum
göğüs kalkanı markası ne biliyormusunuz ? ı1 çay kaşığı yumurta sarısı 1 çay kaşığı labne 1 çay kaşığı pekmez
öğlen sebze püresi 1 su bardağının 3 te ikisi kadar akşamda yoğurt yada meyve püresi oda 1 çay bardağının yarısı kadar çok mu ?