2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canlar ben dün kadın doğuma gittim veee doğumdan sonraki ilk muayenemdi of çok acıdı ya smear tahlili aldırdım dikişlerime baktırdım
dr iç dikişlerin gayet iyi rahmin toparlamış dedi
sonra bana neyle korunuyorsun dedi bende hiçbirşey dedim dr yüzüme bakıp adet olmuyosanız bile yumurtluyosunuz dedi korunun dedi bende dr bey eşimle birlikte olmuyoruz diyeediğimden eşim burda yok başka şehirde olduğundan gerek duymadım dedim hahah tabi içimden gülüyorum
sonra bana adet söktürücü yazdı yarın alıp içicem her ihtimale karşı gebelik bakalım ona göre iç dedi bende eminim hamile olamam boşuna dedim ama mecbur önce bakalım dedi tabi sonuç temiz çıktı.
bebek 9 aylıktan sonrada doğum kont başlaabilirsin dedi ben başlamıcam eşim şubatta zaten askere gidiyor.

kızlar benim kız yanlardan desteklenmeden sadece koltuğa sırtını dayayarak oturuyor yalnız kafa hep aşağıda iyice sinir oldum nörolojiye göstericem omuzlarını kambur yapmıyor ama boyun hep aşağı ve sola eğik...

iyi yapmışsın şikayet etmekle.ben de ilk doğumumda neler neler yaşadım.niye şikayet etmedim hala şaşıyorum.
peynir ve pekmezi aynı anda verme canım.kalsiyum ve demir bir araya gelince ikisinin de faydası olmuyor.boşa yedirmiş olursun.
annenle babanın arasını düzeltmenize sevindim.
çok üzüldüm ya.aklı da ermiyor heralde.hadi diyelim çocuğuna acımıyor vicdansz bir anne.ağlamasından da rahatsız olmuyor mu.emerse susacağını bilmiyor demekki.aklı başında değil bence onun.zavallı şanssız bebek.

bizim de öyle kakası.bir de baya sık yapıyor.

benim de adet olmam lazımdı, karnım sızlıyo bi kaç gündür, bacaklarım filan ağrıyo ama adet olamadım bi. Sonra bi kaç gündür yemeklerden filan midem bulanıyodu, sonra durduk yerde canım bişeyler istiyodu, başım dönüyo gibi filan oluyodu. Gece yatınca bunlar aklıma geldi.. Eyvah hamileyim galiba diye öyle bi korktum ki.. Ki hamile olmama sebep olacak hiç bişey olmadı. Ama etraftan korunmamıza rağmen hamile kaldım diyenleri duyuyodum hep. Sonra kızıma üzüldüm, daha çok küçük nasıl ilgileneceğim onunla diye öyle bi seneryo yazdım ki gece gece :) Sonra dayanamadım kalktım gecenin bi vakti test yaptım Çok şükür bişey çıkmadı... İnş.
Allah hayırlı vakitte hayırlısıyla nasip etsin ikincileri, üçüncüleri olursa dördüncüleri

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Biz kizimla iyiyiz kizim cok hareketli cok yoruyor beni emekliyoruz artik oyuncaklari disinda herseyle ilgileniyor haylaz kizim benim sizinkilerde oylemi firsat bulur bulmaz diger odalara gidiyor karistiracak seyler ariyor devamli ay buyuyor sipalar ya :)

smear aldırmak mı acıdı canım.ben de aldırmam lazım belli zamanlarda biliyorum ama çok korkuyorum.belki boynunu çok tutamıyordur.yine de doktora götür tabi.

emekleyenlere şaşıyorum valla.maşallah.benim oğlan çok az geri geri gidiyor.

Son düzenleme:

sadece oturuken mi bu sekilde kafası ayaklrı üzerine tutugun zamanlarda nasıl kı

benimkide hevesli ama aynı zamanda hevessiz adamı anlmadım :) en büyük hevesi nutella yerken onunda yemesi çok seviyor eşim oğlumda yese diyor ama çocuk yoğurt vs yemeyincede verme emsin emsin diyor :)

demekki bimer bizim kuruma yükleniyor hep :) ya zaten bişey olmaz sadece olayla ilgili rapor isterler ama o doktor bilsin bişey olmasada aptal değiliz şikayet ediyoruz diye bizi aptal yerine koymasına kızıyorum bende

çok üzüldüm ya
bana 40 ım çıktıktan sonra doktor 2 hap verdi doğum kontrol emzirrken kullanabilirsin dedi kullanmadım yinede bebeğe zararı olur diye
ay Allah isteyene versin benim ki bana yeter ya bende de o korku var insan önlem aldığını bile bile duydukça korkuyor etrafı

aynen benim oğlumda da ilerleme yok anca dönüyor

Oda emeklicek annesi zamani gelince her cocuk ayni olucak diye bisey yok

Allah Allah.. Yazik yavrucaga.. Arkadaş millet bi bakiyosun evlenmiş bi bakiyosun hamile.. Dakika 1 gol 1 hesabi.. Daha evlilik nedir bilmeden eşine alismadan bi de çocuk! Sonra insanlar boyle oluyor iste.. Olan da zavalli gunahsiz çocuklara oluyor..
Biz evleneli 4 sene olacak nisanda. Evlendikten 1 hafta sonra KV kalmaya geldi. Ve sürekli bizi takip etti.. Tabi ben verginin bunu farkedince. Eşime dedim annen buradayken sakin bana yaklaşma :) çünkü kadim sürekli banyo yapmiycak misin diye soruyor bana. Tövbe tövbe.. 18 gün kaldi ve ben adet olunca AA adet olmuşsun niye oldun ki diye basladi bana saydrmaya.. O çocuk dedikce biz esimle bunlar bizi ilgilendiren mahrem konular baskasini ilgilendirmez dedik direncin. Hele bi tane olsun dedikce biz biraz düşünmüyoruz dedik. Bi sure sonra bana sen kisrsn senin çocuğun olmuyor edemezler mi?! Cahil insanlar.. Küçük köy gibi bi ilçede yasiyolar.. Cahil kendi bildiğini ilim sanirmis. O kadar laflar isittim ki şimdiye kadar.. Hatta hamile oldgmu ilk ogrendklernde tedaviyle oldu dediler..
Çok şükür saglikla kucagima aldm bebeğimi ama ne zorluklarla.. Geç dogurdugum için de hic pişman değilim.

yuh diyorum gel beraber yatalım deseydin merakın gider deseydin canım kusura bakma da :)

Çok tatlilar canim
Ya ben de ogluma birşeyler almak istiyorum
Bi de ben bakaym şu lcw te :)
Canim bu arada sen konyalydn ve muştaydiniz di mi
Ben de konyaliyim ve memleketimi çok özledim..
Annemlerin ev meramda bahçeli yazin gidip bahçe keyfi yapmak istiyorum hem çocuk güneş alir filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…