2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

göğüs kalkanı markası ne biliyormusunuz ? ı1 çay kaşığı yumurta sarısı 1 çay kaşığı labne 1 çay kaşığı pekmez
öğlen sebze püresi 1 su bardağının 3 te ikisi kadar akşamda yoğurt yada meyve püresi oda 1 çay bardağının yarısı kadar çok mu ?

kalkan her türlü marka olabilir ya benim kanadığı zaman girip eczaneden almış eşim bebedor du sanırım ama lansinoh felan da var. bence çok değil ek gıda belkide bu ara öyle olmuş olabilir alır tekrar bana doktorun dediği fazla lezzetli besin verme emmeyi bırakır dediği için söyledim

ay canım benim kız da son üç aydır yabancılıyo geçen doktora gittik yolda m,illeti gördükçe dudağını büzdü büzdü ağladı doktorda da çığırdı zaten biz de tekiz yaşadığım yerde bi baba bi anne götüyo çocuk hava ısınırsa alışırlar parka marka götürürz inşallah

geldin demek :) nasıl annenle baban ? düzeldi mi araları ??

bir de sen oğluşunla koyun koyuna yattığını söylemiştin bir ara ??

ayyy bizim doktor ne diyecek acaba... haftaya çarşamba aşılarımızı olacağız sonra o hafta cumartesi de kontrole gideceğiz. umarım doktor senin doktor gibi konuşur. çünkü eşim çok hevesli başka şeyler yemesi için...

ayyy bizim doktor ne diyecek acaba... haftaya çarşamba aşılarımızı olacağız sonra o hafta cumartesi de kontrole gideceğiz. umarım doktor senin doktor gibi konuşur. çünkü eşim çok hevesli başka şeyler yemesi için...

ay canım benim kız da son üç aydır yabancılıyo geçen doktora gittik yolda m,illeti gördükçe dudağını büzdü büzdü ağladı doktorda da çığırdı zaten biz de tekiz yaşadığım yerde bi baba bi anne götüyo çocuk hava ısınırsa alışırlar parka marka götürürz inşallah

canım bence salgın bitene kadar erteleyin yine de sen bilirsin..
başımıza ne geldiyse bize bişey olmaz tavrımız yüzünden geldi bizim

bimere kaç kere şikayet ettim kamuda çalışan 2 doktoru ne dönen oldu ne arayan ne soran..
dikkate felan aldıkları yok

annemle babamın arasını düzelttik şükür ama bu sefer de virüsü biz kaptık çok hastaydık çok kötü olduk eşimle ya bize çok pahalıya patladı bu barıştırma meselesi :)

sorma oğlumla yatıyordum koyun koyuna ama öncedendi şimdilerde yanımda uyumuyor hiç yanıma alınca burnumla yüzümle oynuyor uyumuyor bi türlü gıcık. ben de artık sabahları oynamak için alıyorum uykusu gelince yatağna koyuyorum mecbur

sizin dişleriniz de hayırlı olsun, bizimkinin salyası kesilmişti birara şimdi biraz arttı kaşıntısı da, içimden bi ses yakında çıkaracak diyor ama umarım aşılara denk gelmez

ah bu doktorlar hamileliğimden beriğ nler neler dendi şimdi dna sonucu bekliyorum iki aydır çıkmadı

Kızlar merhabalar bizde bugün doktor kontrolüne gittik. Herşey yolunda çok şükür, ek gıdaya başlayabilirsiniz yavaş yavaş dedi. Bakalım bizim prenses zaten çok hevesliydi bişeyler yemeye umarım yedirmeye başlayınca fikri değişmez :) mevye suyu ile başlayıp zamanlar kıvamını koyulaştıracağız bakalım.

Bu arada bende facebook ta gruba katılmak için davet gönderdim ama hala bekliyorum, admin kim ?

Kizlar bebeklerin ek gidasina hangi pekmezden koyuyosunuz evde uzum pekmezi var acaba allerji yaparmi muhallebisine koyucam ilk defa

kızlar nasılsınız bugun bı olaya cok üzüldüm yazmak istedim sağlık ocağına anne geldi bir aylık bebeği var ve bebek sürekli ağlıyor kadında bir o kadar rahat ve bebek aclıktan aglıyor 3700 doğan bebek hıc kılo almamıs vede3400 gr anneye hemsıre hanım soruyor emzırıyormusun kadın rahat bı sekılde evet dıyor vede gunde 2 sefer tek gogusten emıyormus o kadar uzuldum kı yakınlarıda bır o kadar rahat cocuk aclıktan olecek nasıl ağlıyo ne salak ne g.zkli anneler var bır aylık bebegı 24 satte ıkı sefer emzırıyormus vede tek gogusten bebegın doydugunu sanıyor aileyi polise haber verecez cocuk esirgemeden gelip bebeğinizi alabılırler dıye tehdıt ettık ınsallh o kucuck melege bakarlar

Allah Allah.. Kadim normal miydi? Lohusa depresyonun da falan olmasin? Ya da istenmeyen bebek? Evlilik disi falan.. Ne bileyim.. Bi anne yavrusunun aglamasina nasil dayanır... Valla görmediğim halde çok üzüldüm...

Allah Allah.. Kadim normal miydi? Lohusa depresyonun da falan olmasin? Ya da istenmeyen bebek? Evlilik disi falan.. Ne bileyim.. Bi anne yavrusunun aglamasina nasil dayanır... Valla görmediğim halde çok üzüldüm...

kadını gectım yakınlarınında salladıgı yok anneanne babaannenınde,,, kadının ılk bebegı resmı evlı ama bence ıstenmeyen bı bebek yoksa nasıl bu kadar rahat olunabılır
ne sucu varkı o yavrucagın etkısınden kurtulamadım sabahtan beri

iyi akşamlar kızlar..biz memleketteydik bu akşam döndük..çıkmışken 6 aylık kontrolü için haastaneye gidelim dedik ama sistem yokmuş beekledik bekledik eve geldik..mecbur ptesi gene sağlık occağına gitcez...ek gıda olayını falan sorucaktım...:26: bide benim kzımın 3 gündür falan kakası kına yeşili ya neden acaba çorbalardan meyvelerden yoğurtlardan azar azar tattırıyodum acaba onlarmı yaptı onu da sorcaktım üfff neyse artık sağlık ocağında sorarım...bide kızım bu ay çok aza kilo aldı sanırım evdeki tartıda 8 kilo çıkıyo...zaten 5 aylıkken 7700 dü bu arada bakıcı buldum bende öğleye kadar olcak derslerim ve 350 lira istedi bende tamam dedim napim kızım iyi bakılsın da......:44:

merhaba doğumla ilgili yazılarınızı okudum bende hamilelik planlıyorum muğlada yaşıyorum hangi doktorlara gittiniz on
ları öğrenmek istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…