haklısın canım ya zor bu kaka konusu birde onları düşün
facebook da da okudum canım yazını. bende geçen hafta özel bir hasatnede şöyle bir sıkıntı yasadım; sabah telefon ettim dediler telefondan randevu almıyoru zsaat 08-17 arası gişeden alabilirsiniz ok dedim 12 de gittim 13:15 de gişedeki hanımefendi sallana sallana geldi sıra yok vs 2 kişiye verdi kimsi telden almış ki bize almınmıyor dediler. muamele desen beş para etmez uzatmayayım aradım sağlık bakanlığını anlattım üniversitye hastanesi askeri hastane ve özel hastane ,ile ilgili ölümlü durum ruhsat olmaması gibi konulara bakıyoruz ama şikayetiniz asla havada kalmaz bimere yazın muhakkak dönüş olacaktır dediler. bende bimere yazacağım. eminimm dönerler çünkü bende bir kamu kuruluşunda memurum bizide şikayet ediyorlar hemen bimerden bize dönüt geliyor. sana tavsiyem bimere yaz gitmesen bile bilsinler insanlar yutmuyor yapılanı. ben gitmem o sorun yaşadığım hastaneye ama şikayetin peşini bırakmayacağım
canım kanama için göğüs kalkanı al bence. ek gıda konusnda da doktorum bana çook vermeyeceksin dedi günde 1 çay bardağı dedi sen ne kadar veriyorsun 1 bardaktan fazla mı ? doktor eğer fazla verirsen tadını alırsa besinlerin anne sütünü bırakır demişti ondan sordum
göğüs kalkanı markası ne biliyormusunuz ? ı1 çay kaşığı yumurta sarısı 1 çay kaşığı labne 1 çay kaşığı pekmez
öğlen sebze püresi 1 su bardağının 3 te ikisi kadar akşamda yoğurt yada meyve püresi oda 1 çay bardağının yarısı kadar çok mu ?
Gunaydin kizlar okudum da bazi arkadaslarinda benim.gibi bebekkeri kucakci olmus benimde ole malesef ama bu aralar dislerimi kasiniuo ne emzik veriuom hep agzina atmiyo oyalaniyo atiyom minderine 5 dk bile dursa nefes aliyorum... DUn aşı icin s.ocagina gittik glum ole bi agladi ki asi falanda vurunmadan hemsireyi yabanciladi okadar uzuldumki ufak hi yerde yasiyoruz is gereği ve pek gelen gidende yok oglum bi beji goruyo hi babasini bu kadar yabancilasicagini dusunmemistim hemen birilerini cagirmam gerekmi acaba :)) ve Size ek besinle ilgili bi ste vermek istiyorum bebegiminyemekleri.com vok guzel yararli tarifler var biz de hafta basinda ek gidaya tam olarak gecicez de belki faydasi olur size
keşke benm oğlum da benimle yatsa deliksiz uyusa daha ne isterim :) bnm oğlan burnumla gözümle oynamaktan uyumuyor yanımda sıpa illa yatağında arabasında uyuyacak ki benim en çok istediğim şey yanımda koyun koyuna uyumasıydı...
ne güzel yavrunun kokusuyla uyuyorsun daha ne istiyosun ki :))
keşke benm oğlum da benimle yatsa deliksiz uyusa daha ne isterim :) bnm oğlan burnumla gözümle oynamaktan uyumuyor yanımda sıpa illa yatağında arabasında uyuyacak ki benim en çok istediğim şey yanımda koyun koyuna uyumasıydı...
ne güzel yavrunun kokusuyla uyuyorsun daha ne istiyosun ki :))
günaydın kızlar oğlumu götrüdük kontrole. konyadaki doktor 2. ayda kalça usg yaptı 6. ayda bakılsın demişti burdaki gerek yok dedi 6 ayda bakmaya. öksürük ciğerden değilmiş allahdan burnu tıkalı olduğu için dedi boyuna kg suna baktı normal dedi gelişimi. göz damlası kullanıyoruz bitince bir kaç hafta sonra yine iltahap oluyor normal değil bir yaşına kadar beklesin doktor müdahile eder ama sen bi göz doktoruna götür dedi. testislerinden bazen biri yukarıda biri aşağıda oluyor normal dedi baktı bezine. kullağını tutuyor devamlı dedim bazen saçını çekiyor dedim kulağında bişey yok huzursuz olduğu zaman dedi. salak adam dişerine baktı belli olmaz ne zaman çıkacağı dedi. diş jeli sordum kesinlikle tavsiye etmiyorum en geç 30 ayda 20 diş çıkması lazım ne kadar kullanacaksın 30 ay mı gerek yok ver havucu eline kemirsin dedi. ek gıda konusuna gelelim. bak adı üstünde ek gıda bu çocuk seni emecek gıda ek olacak yani temel gıda değil dedi. bir liste verdi bunları vermek yok dedi liste evde kaldı öğleden sonra yazarım buraya. 9. ayda gelin tekrar eğer herhangi bir aksilik olmazsa dedi kan ilacına devam kg su ile orantılı verecek 8 damla ver artık dedi. muhallebi verme çocuğa bir besleyici bir özelliği yok pirinç unu bebe biskuvisi yumrta akı vs verme besinleri tatlandırmaya çalışma dedi. 1 yaşına kadar zorla yedirisen 1 yaşından sonra seni mahveder benden söylmesi yemez intikam alır dedi. bırak yemesin bu bitecek demeyeceksin dedi çocuk dış tatları aldığı an anne sütünü bırakır yada sen bi muhallebiyi biskuvi yada başka bişeyi tatlandırısan bu sefer tatsız olan bişey yemez ne kadar geç tat öğrenirse o kadar iyi dedi. bende zaten çok ısracı değilim ek gıda konusnda çünkü hayatım boyunca annem bize yemek yerdirmek için savaş verdi bende diyet yapmak kg vermek için savaş veriyorum :) demiştyim çocuğum olursa asla yemek ye demeyeceğim doktor da bu noktoda tam benden annem de geldi kontrole bana hak verdi annem oğluma yemek yedirmeye çalışıyor ben yedirmemeye duydu kulağıyla doğruymuş diyor :)
günaydın kızlar oğlumu götrüdük kontrole. konyadaki doktor 2. ayda kalça usg yaptı 6. ayda bakılsın demişti burdaki gerek yok dedi 6 ayda bakmaya. öksürük ciğerden değilmiş allahdan burnu tıkalı olduğu için dedi boyuna kg suna baktı normal dedi gelişimi. göz damlası kullanıyoruz bitince bir kaç hafta sonra yine iltahap oluyor normal değil bir yaşına kadar beklesin doktor müdahile eder ama sen bi göz doktoruna götür dedi. testislerinden bazen biri yukarıda biri aşağıda oluyor normal dedi baktı bezine. kullağını tutuyor devamlı dedim bazen saçını çekiyor dedim kulağında bişey yok huzursuz olduğu zaman dedi. salak adam dişerine baktı belli olmaz ne zaman çıkacağı dedi. diş jeli sordum kesinlikle tavsiye etmiyorum en geç 30 ayda 20 diş çıkması lazım ne kadar kullanacaksın 30 ay mı gerek yok ver havucu eline kemirsin dedi. ek gıda konusuna gelelim. bak adı üstünde ek gıda bu çocuk seni emecek gıda ek olacak yani temel gıda değil dedi. bir liste verdi bunları vermek yok dedi liste evde kaldı öğleden sonra yazarım buraya. 9. ayda gelin tekrar eğer herhangi bir aksilik olmazsa dedi kan ilacına devam kg su ile orantılı verecek 8 damla ver artık dedi. muhallebi verme çocuğa bir besleyici bir özelliği yok pirinç unu bebe biskuvisi yumrta akı vs verme besinleri tatlandırmaya çalışma dedi. 1 yaşına kadar zorla yedirisen 1 yaşından sonra seni mahveder benden söylmesi yemez intikam alır dedi. bırak yemesin bu bitecek demeyeceksin dedi çocuk dış tatları aldığı an anne sütünü bırakır yada sen bi muhallebiyi biskuvi yada başka bişeyi tatlandırısan bu sefer tatsız olan bişey yemez ne kadar geç tat öğrenirse o kadar iyi dedi. bende zaten çok ısracı değilim ek gıda konusnda çünkü hayatım boyunca annem bize yemek yerdirmek için savaş verdi bende diyet yapmak kg vermek için savaş veriyorum :) demiştyim çocuğum olursa asla yemek ye demeyeceğim doktor da bu noktoda tam benden annem de geldi kontrole bana hak verdi annem oğluma yemek yedirmeye çalışıyor ben yedirmemeye duydu kulağıyla doğruymuş diyor :)
Gunaydin kizlar okudum da bazi arkadaslarinda benim.gibi bebekkeri kucakci olmus benimde ole malesef ama bu aralar dislerimi kasiniuo ne emzik veriuom hep agzina atmiyo oyalaniyo atiyom minderine 5 dk bile dursa nefes aliyorum... DUn aşı icin s.ocagina gittik glum ole bi agladi ki asi falanda vurunmadan hemsireyi yabanciladi okadar uzuldumki ufak hi yerde yasiyoruz is gereği ve pek gelen gidende yok oglum bi beji goruyo hi babasini bu kadar yabancilasicagini dusunmemistim hemen birilerini cagirmam gerekmi acaba :)) ve Size ek besinle ilgili bi ste vermek istiyorum bebegiminyemekleri.com vok guzel yararli tarifler var biz de hafta basinda ek gidaya tam olarak gecicez de belki faydasi olur size
eyvaah çok korktum şimdi ben.işin kötüsü bir de dayanamıycam gidicem.biz neyse orda olmasa burda da okula gidiyoruz da çocuklara bulaşmasa.kızımı okula getirmiyorum artık.bebek de evde hep ama şimdi yol yapcak.yol 45 dk.orda da evden çıkarmasak olurmuki.ne düşüncesizim değil mi.hala uğraşıyorum.size de çok geçmiş olsun
haklısın canım ya zor bu kaka konusu birde onları düşün
facebook da da okudum canım yazını. bende geçen hafta özel bir hasatnede şöyle bir sıkıntı yasadım; sabah telefon ettim dediler telefondan randevu almıyoru zsaat 08-17 arası gişeden alabilirsiniz ok dedim 12 de gittim 13:15 de gişedeki hanımefendi sallana sallana geldi sıra yok vs 2 kişiye verdi kimsi telden almış ki bize almınmıyor dediler. muamele desen beş para etmez uzatmayayım aradım sağlık bakanlığını anlattım üniversitye hastanesi askeri hastane ve özel hastane ,ile ilgili ölümlü durum ruhsat olmaması gibi konulara bakıyoruz ama şikayetiniz asla havada kalmaz bimere yazın muhakkak dönüş olacaktır dediler. bende bimere yazacağım. eminimm dönerler çünkü bende bir kamu kuruluşunda memurum bizide şikayet ediyorlar hemen bimerden bize dönüt geliyor. sana tavsiyem bimere yaz gitmesen bile bilsinler insanlar yutmuyor yapılanı. ben gitmem o sorun yaşadığım hastaneye ama şikayetin peşini bırakmayacağım
canım kanama için göğüs kalkanı al bence. ek gıda konusnda da doktorum bana çook vermeyeceksin dedi günde 1 çay bardağı dedi sen ne kadar veriyorsun 1 bardaktan fazla mı ? doktor eğer fazla verirsen tadını alırsa besinlerin anne sütünü bırakır demişti ondan sordum
geldin demek :) nasıl annenle baban ? düzeldi mi araları ??
bir de sen oğluşunla koyun koyuna yattığını söylemiştin bir ara ??
Merhabalar;
Mega medipol üniversite hastanesi Bağcılar kompleksi hakkındaki şikayetim aşağıdaki gibidir.
1.hamilelik sürecim ve doğumumu gerçekleştirdiğim hastanede bu süreç içerisinde yaşadığım bir sıkıntı olmadı.12 temmuz 2013 tarihinde doğumum gercekleşti doğum sonrasında 3.gün bebek kontrol için götürdüğümüz çocuk doktoru mesut öksüz beyfendi bebeğin aşırı kilo kaybettiğini sarılığının yüksek olduğunu fototerapi görmesi gerektiğini söyledi bizde bunu kabul etmedık yatırma taraftarı olmadık bunun üzerıne doktor heemn yatırmalısınız yoksa bebeğiniz ölür yada ileride gerizekalı olur diyerek bizim psikilojımızı sözleriyle ve tavırlarıyla altüst etmiştir.kendisinin insan psikolojınden anlamadıgını düşünüyorum ve ilk bebeklerı olan kışılere bu sekılde davranılmaması gerektiğinin farkında değil anlaşılan.bu doktoru burakarak yıne aynı hastanede başka doktorla kontrollerımıze devam ettık...
2.yine medipol hastanesinde bebeğimin doğumundan beri kontrollerını devam ettiren çocuk doktoru zeynep arı...2 ocak 2013 tarihinde saat 17:25 te muayene ücretımızı ödeyerek kendısıne muayeneye gittik fakat kendisi mesai saatının bıtmemiş olmasına ragmen servstekı hastalara bakacagım alamam dedi düşünebiliyormusunuz.6 ay boyunca mesai saati içinde kontrollere giderken iyi fakat acil gitmişiz yoksa bende gün içerisinde gitmeyi bilirim ama malesef bebeğimin kontrollerını yapmadı ben o kadar yolu geliyorum bebeğim için ama doktor hanım bakmıyor.ya benım bebeğimin ateşi yüksek olsaydı risk taşısaydı o zaman mı bakılacaktı acaba.bu insanlarda artık vicdan kalmadığına inanır olduk sonuçta bu bebek ya iki dk kontrol edilecek zaten saatlerce kontrol hiçbir zaman olmadı en fazla 5 dk.yeri geldiğinde özel aşıları yapıp gereksiz oldugu halde tahlil yapıp para almasını biliyorlar ama kendi menfaatleri oldugunda nedenlse işer terse dönüşüyor.neyse doktor bızı kabul etmedi nöbetçi doktorda 18:30 da gelecekmış yanı o 1 saat içerisinde ben sürekli ağlayan ateşli huysuz bebeğimle orada doktor bekleyeceğim özel hastanede bunu yaşıyoruz ya pes.....
Hastane çıkışında hasta haklarını arayarak aldığım cvp ta tatmıne dıcı değil hatta bıze geri dönüş dahı yapılmadı.doktorun mesai saatlerınde servıstekı hastasını görmesi normalmiş net bir cvp veremediler malesef...
Bu güne kadar o hastaneye verdiğimiz paraların haddı hesabı yok karşılığı bu olmamalıydı ve sürekli kontrole gittiğimiz doktorun bunu yapması da çok ayıp annelik duygusu yokmuş demekki...
Bu saatten sonra ne medipol hastanesini birine tavsiye ederim(daha önce hep tevsiyelerim arasındaydı) ne de kapısının önünden geçerim...
İnsan haklarından bi haber bir hastane...
Allah Allah.. Kadim normal miydi? Lohusa depresyonun da falan olmasin? Ya da istenmeyen bebek? Evlilik disi falan.. Ne bileyim.. Bi anne yavrusunun aglamasina nasil dayanır... Valla görmediğim halde çok üzüldüm...kızlar nasılsınız bugun bı olaya cok üzüldüm yazmak istedim sağlık ocağına anne geldi bir aylık bebeği var ve bebek sürekli ağlıyor kadında bir o kadar rahat ve bebek aclıktan aglıyor 3700 doğan bebek hıc kılo almamıs vede3400 gr anneye hemsıre hanım soruyor emzırıyormusun kadın rahat bı sekılde evet dıyor vede gunde 2 sefer tek gogusten emıyormus o kadar uzuldum kı yakınlarıda bır o kadar rahat cocuk aclıktan olecek nasıl ağlıyo ne salak ne g.zkli anneler var bır aylık bebegı 24 satte ıkı sefer emzırıyormus vede tek gogusten bebegın doydugunu sanıyor aileyi polise haber verecez cocuk esirgemeden gelip bebeğinizi alabılırler dıye tehdıt ettık ınsallh o kucuck melege bakarlar
Allah Allah.. Kadim normal miydi? Lohusa depresyonun da falan olmasin? Ya da istenmeyen bebek? Evlilik disi falan.. Ne bileyim.. Bi anne yavrusunun aglamasina nasil dayanır... Valla görmediğim halde çok üzüldüm...
ultrason kağıdındaki ölçüm değerlerine internetten bak.aşağı yukarı haftayla uyuşuyorsa korkma.ben öyle yapıyordum.doktordan gelince internetten bakıyordum ölçüm değerlerine....eğer içine sinmeyen bişey olursa değiştir.ben 34.haftada değiştirdim.senin doktoruna güvenin ve onunla iletişimin çok önemli.eğer bişey sorupta net cevap alamıyorsan değiştir
kanaman belki idrar yollarından kaynaklı olabilir.benim öyle olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?