bugün hiç hareket yok
sanırım herkes aile keyfi yapıyor veya geziyor
hava da soğuk:18:
benim oğluş uyuyor, uyanır birazdan, bir kaç gündür çok uyuyor büyüyor mu ne?:44:
kız babasıyla geziyor:13:
ben de netteyim
ama çıkıp biraz dinleneyim
geçmiş olsun canım..
inş. çabucacık atlatırsın
bitki çayları, zencefelli bal falan dene istersen..
Selam kizlar.nasilsiniz bebisler nasil.bizim tedavimizin onemli kismi bitti.sadece geceleri ortez kullaniyoruz.4 yasina kadar devam etmemiz gerekiyormus.bilmeyenler icin soyliyim.bi ayagi ice donuk dogmustu.su anda normale dondu cok sukur.
Bi de bikac ay sonra ikinci icin calismalara basliyacam allahin izni ile.insallah ikiz felan olur :) klomen kullanacam sanirim.malum kendiliginden 5 seneden sonra oldu
cennetcm keyif meyif kalmadı bende yatak döşek yatıyorumiyiki eşim nöbetçi değil oğlumuza bakıyo sadece emzirmek için yanındayım bu hastalıktan daha beter tatlı tatlı bakıp öpememek:
ne güzel uyusunda büyüsün inşallh
walla bizimkide öyle uyanıyor çığlık çığlığa bende bi yerimi ağrıyor diyordum4. ayımızın yeni modası ağlayarak uyanma!!!!!!!
5. ay dolduğunda bu huyunu bırakacak mı bakalım..
uyandığını böyle haber veriyor heralde
gözün aydın bebişin iyileşmişSelam kizlar.nasilsiniz bebisler nasil.bizim tedavimizin onemli kismi bitti.sadece geceleri ortez kullaniyoruz.4 yasina kadar devam etmemiz gerekiyormus.bilmeyenler icin soyliyim.bi ayagi ice donuk dogmustu.su anda normale dondu cok sukur.
Bi de bikac ay sonra ikinci icin calismalara basliyacam allahin izni ile.insallah ikiz felan olur :) klomen kullanacam sanirim.malum kendiliginden 5 seneden sonra oldu
ben ek gıdaya geçince çok eğlenicem sanırım
ay benimki suyu içerken yarıldım gülmekten
10 cc suyu 10 dk da felan anca içebildi.. garibim anne sütünden başka bişey bilmediği için suyu biberonla verince diş kaşıyıcı sandı heralde onu, biberonun ucunu çiğnemeye başladı ay gül gül öldüm ya
içtiği suyun yarısını da kustu zaten
walla bizimkide öyle uyanıyor çığlık çığlığa bende bi yerimi ağrıyor diyordumuykusu bi düzene girseydi artık yoksa ben iyice düzenden çıktım
gözün aydın bebişin iyileşmişikinciyi duyunca bir anda şok oldum valla iyi cesaret bu kadar erken hem de ikizzz şimdiden sana başarılar diliyorum canım
Bende oğluma bir şeyler verirken tepkilerine çok gülüyorum elma ve armut suyuna hasta kaşığı görünce ağzını bir açışı varbirde elimi tutup ağzına götürüyor çok komiğiz ya
annemin gitmesini hç istemiyorum anne başka ya oğlum kadar benide düşünüyor ama kv srasında kesin çok gerileceğimaa ne güzel teyze oldun bir de.kızlar ben de evdeyim kayınvaldem gitti konyaya biraz önce.pazar günü de annem geliyor onun sırası.
şimdi iş bana düştü ne yemek yapacağımı bulamıyorum kızlar ya.en büyük sorunum bu benim.eşim acayip yemek seçiyor ondan zorlanıyorum en çok da.hergün sorsammı size acaba.mesela bugün neler yaptınız
benimki dönüyor ama tam değil kolunu altından çekemiyor daha :)kızlar bebekleriniz dönüyormu 1 temmuz doğumlu bir kızım var benimde ama ne yüz üstü nede sırt üstü dönmüyor bu arada bebeklerinizi yürütece koyuyormusunuz
teşekkürler baby :)Bu arada söylemeyi unuttum kızlar facebookta ki grubumuzda kim kimdir bilmeyenler için grupta ki dosyalar bölümünde kk isimlerimiz kısmında herkesin adı yazıyor
bende yanlış gruba girmişim :)kızlar face grubunu ben bulamıyorum hiç ya biri söylesin bana
bende yaptırmadım keşke yaptırsam olmadı denk gelmedi. ilk 3 ay gazdan ölüyordu ağlamaktan nefesi gidiyordu yaptırmadık sonrada eşim bizi memelekette bırakıp gitti o yokken yaptırmak istemedim evimize gelincede havalar soğudu vs. denk gelmedi büyük rahatlık yaErkek anneleri aranizda sunnet yaptiran varmı ben gecn dr gittigimde yaptirin ciksin aradan dedi ama biz istemedik cok kucuk diye yalniz bir yasina gelmeden yaptirmassak altı yasina kadar beklemek gerekiyormuş psikolojik anlamda
aynen benimde çok istiyorum ama doğudayız diye güvenemiyorum doktorlara çokcanım aslında 3 yaşına kadar uygun 3-7 yaş arası psikolojik olarak sakıncalı,sonrası da uygunmuş. 7 yaşından sonra da bazı sağlık riskleri olabiliyormuş ama küçük ihtimal herkeste olacak diye birşey yok.yine de en uygunu 3 yaşına kadar.ama işte ben de emin değilim bir türlü yaptırasım gelmiyor
erkkeler öyle cicim benimkide ben doğum iznindeyken devlet sana neden izxin vermiş çocuk bak diye bana verse ben bakarım diyordu işe başladım şimdi yardım ediyor görüyor yetişemiyorum ama çok değil tabibugün sabah garip sesler çıkartmak yerine konuş onunla dil gelişimi için önemli dedim diye günüm zehir oldu. senin dediklerini deyince haftam zehir olur herhalde :)) düşünmüyor işte erkekler bizim gibi... dün arkadaşım biraz çıtlattı benim yorulduğumu (ama hiç konuşmamıştık arkadaşımla bunu) ne dese beğenirsiniz ama ben çalışıyorum para kazanıyorum... şok oldum...
geçmiş olsun canım. ikinci büyük cesaret doğrusu. ya ben üzülürdüm hamile olsam oğlumun sütten kesmek lazım ve ikinci yüzünden o anne sütünü az alacak o yüzden iki sene istemem ben ama tercih meselesi emmiyorsa sorun yok cicimSelam kizlar.nasilsiniz bebisler nasil.bizim tedavimizin onemli kismi bitti.sadece geceleri ortez kullaniyoruz.4 yasina kadar devam etmemiz gerekiyormus.bilmeyenler icin soyliyim.bi ayagi ice donuk dogmustu.su anda normale dondu cok sukur.
efendiimmmmmmmmmmmmm?????? ikinci miiiiii ?????ikiz miiii???
çok geçmiş olsun iyileşmesine sevindimm:))
iyi akşamlarrr kızlaarr
dün buraya bir kar yağdı bir kar yağdıı yerler bembeyaz oldu, sonrasında gece ayazı ile buza döndü.. paten yaparak gidiyoz yolda
dün doktor kontrolü ve rotavirüsü aşımızın 2.dozu vardı.. muayene güzel geçti oğluşum fazla kilo almamış ama doğum kilosuna göre normal aralıkta olduğu için anne sütüne devam 6 aya kadar..
geceleri burun tıkanmasına su içirmemi tavsiye etti.. günlük 30 cc su içirebilirsin dedi. buhar makinesi olayına hiç girmeyin dedi.
ben de ilk defa bu akşam 20 cc su içircem bakalım içcek mi :) şuan suyu kaynatıyorum anca dinlenir yatmaya yakın içiririm.
dün malum ilk kar yağışı yaşandığı için yolda gelirken en az 3-4 tane trafik kazası gördük.
kazalardan dolayı trafik de kapalıydı 1 saatlik yolu 3 saate geldik resmen.. oğlan da arabada o kadar saat çok bunaldı gelene kadar ağlama krizine girdi nası oyalıcağmızı şaşırdık çocuğu..:18:
neyse araba kayıyor frene basınca yollardan dolayı eşim korka korka sürdü arabayı kendini nası kastıysa eve bi geldik her tarafımız ağrıyor.. ben oğlanı oyalamaktan eşim araba kulanmaktan helak olduk
eve girer girmez bizim oğlan gülücükler saçmaya başladı tam bi yengeç burcu işte!!!!!
duşa soktuk uyuttuk hemen sonra bi çay demledik kendimize geldik yav:)
eşim güya haftasonuydu valla haftaiçi bu kadar yorulmuyom diyor
bugün de bir arkadaşımın kv vefat etti onun mevlüdü vardı ona gittim..
kayınvalidesiyle kayınpederi biraz yanlarında kalmak için gelmişlerdi geçen ay, dönmek için yola çıkmışlar ve buraya yakın bi yerde trafik kazası yapmışlar kadın maalesef vefat etmiş...çok üzülmüştüm duyunca..
kızlar kayınvalidelerinize iyi davranın valla nolcağı belli olmuyor görüyosunuz.. ben zaten her ayrılışımızda helallik istiyordum ama bu olaydan sonra daha da dikkat edeceğim davranışlarıma...
kaşıkla ver canım ben kaşıkla veriyorum almıyor zaten biberon. kv sevme iyi davranma fikri hiç hoş değil :) ama üzüldüm arkadaşın adına başınız sağolsun.ben ek gıdaya geçince çok eğlenicem sanırım
ay benimki suyu içerken yarıldım gülmekten
10 cc suyu 10 dk da felan anca içebildi.. garibim anne sütünden başka bişey bilmediği için suyu biberonla verince diş kaşıyıcı sandı heralde onu, biberonun ucunu çiğnemeye başladı ay gül gül öldüm ya
içtiği suyun yarısını da kustu zaten
kaşıkla ver canım ben kaşıkla veriyorum almıyor zaten biberon. kv sevme iyi davranma fikri hiç hoş değil :) ama üzüldüm arkadaşın adına başınız sağolsun.
günaydın arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza sürekli takip ediyordum da aranıza katılmak bugüne kısmet oldu herkese hayırlı günler diliyorum
geçmiş olsun.ayaklarını bacaklarını öp ben öyle yapmıştım en azından biraz rahatlıyorsun.cennetcm keyif meyif kalmadı bende yatak döşek yatıyorumiyiki eşim nöbetçi değil oğlumuza bakıyo sadece emzirmek için yanındayım bu hastalıktan daha beter tatlı tatlı bakıp öpememek:
ne güzel uyusunda büyüsün inşallh
kardeşim öyle doğmuş benim.bebekken ameliyat olmuş.sizinki gerekmemiş de sanırım.kardeşimin bacağı şuan normal.çok geçmiş olsun canım atlatmışsınız neyseki.ikinciye cesaret etmene bravo.hem de ikizi göze alabiliyorsun.yalnız bebeğin anne sütü alıyorsa 2 yaşına kadar emebilseydi canım.ben çabuk hamile kalındığında en çok ona acıyorum.Selam kizlar.nasilsiniz bebisler nasil.bizim tedavimizin onemli kismi bitti.sadece geceleri ortez kullaniyoruz.4 yasina kadar devam etmemiz gerekiyormus.bilmeyenler icin soyliyim.bi ayagi ice donuk dogmustu.su anda normale dondu cok sukur.
efendiimmmmmmmmmmmmm?????? ikinci miiiiii ?????ikiz miiii???
çok geçmiş olsun iyileşmesine sevindimm:))
iyi akşamlarrr kızlaarr
dün buraya bir kar yağdı bir kar yağdıı yerler bembeyaz oldu, sonrasında gece ayazı ile buza döndü.. paten yaparak gidiyoz yolda
dün doktor kontrolü ve rotavirüsü aşımızın 2.dozu vardı.. muayene güzel geçti oğluşum fazla kilo almamış ama doğum kilosuna göre normal aralıkta olduğu için anne sütüne devam 6 aya kadar..
geceleri burun tıkanmasına su içirmemi tavsiye etti.. günlük 30 cc su içirebilirsin dedi. buhar makinesi olayına hiç girmeyin dedi.
ben de ilk defa bu akşam 20 cc su içircem bakalım içcek mi :) şuan suyu kaynatıyorum anca dinlenir yatmaya yakın içiririm.
dün malum ilk kar yağışı yaşandığı için yolda gelirken en az 3-4 tane trafik kazası gördük.
kazalardan dolayı trafik de kapalıydı 1 saatlik yolu 3 saate geldik resmen.. oğlan da arabada o kadar saat çok bunaldı gelene kadar ağlama krizine girdi nası oyalıcağmızı şaşırdık çocuğu..:18:
neyse araba kayıyor frene basınca yollardan dolayı eşim korka korka sürdü arabayı kendini nası kastıysa eve bi geldik her tarafımız ağrıyor.. ben oğlanı oyalamaktan eşim araba kulanmaktan helak olduk
eve girer girmez bizim oğlan gülücükler saçmaya başladı tam bi yengeç burcu işte!!!!!
duşa soktuk uyuttuk hemen sonra bi çay demledik kendimize geldik yav:)
eşim güya haftasonuydu valla haftaiçi bu kadar yorulmuyom diyor
bugün de bir arkadaşımın kv vefat etti onun mevlüdü vardı ona gittim..
kayınvalidesiyle kayınpederi biraz yanlarında kalmak için gelmişlerdi geçen ay, dönmek için yola çıkmışlar ve buraya yakın bi yerde trafik kazası yapmışlar kadın maalesef vefat etmiş...çok üzülmüştüm duyunca..
kızlar kayınvalidelerinize iyi davranın valla nolcağı belli olmuyor görüyosunuz.. ben zaten her ayrılışımızda helallik istiyordum ama bu olaydan sonra daha da dikkat edeceğim davranışlarıma...
çok geçmiş olsun canımgeçmiş olsun.ayaklarını bacaklarını öp ben öyle yapmıştım en azından biraz rahatlıyorsun.
kardeşim öyle doğmuş benim.bebekken ameliyat olmuş.sizinki gerekmemiş de sanırım.kardeşimin bacağı şuan normal.çok geçmiş olsun canım atlatmışsınız neyseki.ikinciye cesaret etmene bravo.hem de ikizi göze alabiliyorsun.yalnız bebeğin anne sütü alıyorsa 2 yaşına kadar emebilseydi canım.ben çabuk hamile kalındığında en çok ona acıyorum.
çocuğun arabada durmaması var ya mahveder insanı.bizimki de daha başlamadı.
bahsettiğin kazaya da çok kötü oldum.hayatta hiçbirşeyin de garantisi yok ki.ben hep aklımda bulundururum.her an harşey başımıza gelebilir.
kızlar bizim de hafta sonumuz çok yorucu geçti.hafta sonu konyaya gitmeyelim evimizde dinlenelim demiştim eşime.cumartesi sabah bir kalktık kızım ateşler içinde.kıpkırmızı olmuş heryeri.ölçtük 40 çıktı.ben hemen ıslak bezle eklemlerine kompres yapmaya başladım ama eşim hazırlanmaya başladı doktora gidelim diye.yine konyaya yola çıktık.doktora yetiştik.bademcikleri iltihaplanmış.sonra annemlerde kaldık.gece bebeğim de uyumadı.o da yollarda gazlandı sanırım hava çok soğuktu.dün kayınvaldemlere uğrayıp eve döndük.annem de bizimle geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?