Slm kizlar uzun zamandir yazamadim cimcime ile ugrasmaktan nasilsiniz minnaklariniz nasil face grubuna uye olmustum ama acikcasi burdaki kadar acik ve rrahat olamiyor insan ayrildim bana bikac arkadas istek gonderdi kocamin tutumu yuzunden kabul edemedim ozur diliyorum kendilerinden o yuzden burdan devam en iyisi kk yine kizim yuvarlaniyor artik arkami donene kadar surune surune bir bakiyorum masanin altina girmis maasallah diyim kuzuma ay ne cok yazdim cenem dustu :)
kesinlikle canım bencede burası daha rahat hoşgeldin
geçmiş olsun.ayaklarını bacaklarını öp ben öyle yapmıştım en azından biraz rahatlıyorsun.
kardeşim öyle doğmuş benim.bebekken ameliyat olmuş.sizinki gerekmemiş de sanırım.kardeşimin bacağı şuan normal.çok geçmiş olsun canım atlatmışsınız neyseki.ikinciye cesaret etmene bravo.hem de ikizi göze alabiliyorsun.yalnız bebeğin anne sütü alıyorsa 2 yaşına kadar emebilseydi canım.ben çabuk hamile kalındığında en çok ona acıyorum.
çocuğun arabada durmaması var ya mahveder insanı.bizimki de daha başlamadı.
bahsettiğin kazaya da çok kötü oldum.hayatta hiçbirşeyin de garantisi yok ki.ben hep aklımda bulundururum.her an harşey başımıza gelebilir.
kızlar bizim de hafta sonumuz çok yorucu geçti.hafta sonu konyaya gitmeyelim evimizde dinlenelim demiştim eşime.cumartesi sabah bir kalktık kızım ateşler içinde.kıpkırmızı olmuş heryeri.ölçtük 40 çıktı.ben hemen ıslak bezle eklemlerine kompres yapmaya başladım ama eşim hazırlanmaya başladı doktora gidelim diye.yine konyaya yola çıktık.doktora yetiştik.bademcikleri iltihaplanmış.sonra annemlerde kaldık.gece bebeğim de uyumadı.o da yollarda gazlandı sanırım hava çok soğuktu.dün kayınvaldemlere uğrayıp eve döndük.annem de bizimle geldi.
geçmiş olsun anneler hiç hasta olmasınnn yaaaa
ben ek gıdaya geçince çok eğlenicem sanırım
ay benimki suyu içerken yarıldım gülmekten
10 cc suyu 10 dk da felan anca içebildi.. garibim anne sütünden başka bişey bilmediği için suyu biberonla verince diş kaşıyıcı sandı heralde onu, biberonun ucunu çiğnemeye başladı ay gül gül öldüm ya
içtiği suyun yarısını da kustu zaten
geçmiş olsun.ayaklarını bacaklarını öp ben öyle yapmıştım en azından biraz rahatlıyorsun.
kardeşim öyle doğmuş benim.bebekken ameliyat olmuş.sizinki gerekmemiş de sanırım.kardeşimin bacağı şuan normal.çok geçmiş olsun canım atlatmışsınız neyseki.ikinciye cesaret etmene bravo.hem de ikizi göze alabiliyorsun.yalnız bebeğin anne sütü alıyorsa 2 yaşına kadar emebilseydi canım.ben çabuk hamile kalındığında en çok ona acıyorum.
bahsettiğin kazaya da çok kötü oldum.hayatta hiçbirşeyin de garantisi yok ki.ben hep aklımda bulundururum.her an harşey başımıza gelebilir.
kızlar bizim de hafta sonumuz çok yorucu geçti.hafta sonu konyaya gitmeyelim evimizde dinlenelim demiştim eşime.cumartesi sabah bir kalktık kızım ateşler içinde.kıpkırmızı olmuş heryeri.ölçtük 40 çıktı.ben hemen ıslak bezle eklemlerine kompres yapmaya başladım ama eşim hazırlanmaya başladı doktora gidelim diye.yine konyaya yola çıktık.doktora yetiştik.bademcikleri iltihaplanmış.sonra annemlerde kaldık.gece bebeğim de uyumadı.o da yollarda gazlandı sanırım hava çok soğuktu.dün kayınvaldemlere uğrayıp eve döndük.annem de bizimle geldi.
Slm kizlar uzun zamandir yazamadim cimcime ile ugrasmaktan nasilsiniz minnaklariniz nasil face grubuna uye olmustum ama acikcasi burdaki kadar acik ve rrahat olamiyor insan ayrildim bana bikac arkadas istek gonderdi kocamin tutumu yuzunden kabul edemedim ozur diliyorum kendilerinden o yuzden burdan devam en iyisi kk yine kizim yuvarlaniyor artik arkami donene kadar surune surune bir bakiyorum masanin altina girmis maasallah diyim kuzuma ay ne cok yazdim cenem dustu :)
orası çok pratik faydalı bence ama burası ayrı bi rahat,bizimki sağa sola dönüyo ama tam dönmesi yok henuz 22 temmuz doğumluyuz bizde yüz üstünde sırt üstüne geliyor eğer isterse ama yüz üstü yatırınca kafayı yana çevirip elini emiyor cuk cuk bu arada ayaklarına sardu daha tam ayagı agzına erısmıyo ama corabını ceke ceke onu emıyo
günaydınlar efendm herkese :).Benim bebişte 3 temmuz doğumlu 5 aylık oldukkk aynen bizdde yeni huy ağlayarak uyanma.Birde dün saat 1 de cevahire alışverişmerkezine bi gittim saat akşam 8 e kadar ordaydık çocuk bayılıyo gezmeye kalabalıpa insanlara eve girdik başladı ağlamaya :) allahım :) komedi bunlar büyüyolar ya maşallah valla gözümünüzn önünde bende şimdi yengeç burcunun özelliklerine bakıcam merakettim benim burcum koç bakalım anlaşabilecekmiiz :)
çok geçmiş olsun kuzucuğa salgın var zannedersem sağlık ocagındakı bebelerde cocuklardada bademcık ıltıhabı var hep onlardan bulastı banada
şimdi nasıl iyi mi
Oy maasallah kuzuya bizde 12 temmuz dogumluyuz arada ayagini agzina aliyor dort ayak ustunde bir iki adim gidiyor birakiyor sonrasi surunme :) yan yana 2 - 3 kez yuvarlaniyor uykusundada donmeye basladi 1 ayliktan beri hep yuzustu uyuyordu zaten bana yapisikligi azaldi biraz oyuncaklariyla konusarak oynuyor artik orumcege koydum artik yan yan geri geri gidiyor
günaydınlar efendm herkese :).Benim bebişte 3 temmuz doğumlu 5 aylık oldukkk aynen bizdde yeni huy ağlayarak uyanma.Birde dün saat 1 de cevahire alışverişmerkezine bi gittim saat akşam 8 e kadar ordaydık çocuk bayılıyo gezmeye kalabalıpa insanlara eve girdik başladı ağlamaya :) allahım :) komedi bunlar büyüyolar ya maşallah valla gözümünüzn önünde bende şimdi yengeç burcunun özelliklerine bakıcam merakettim benim burcum koç bakalım anlaşabilecekmiiz :)
anaaaa emeklemeye başlamıs ne güzel maşallahbizimkide oyun halısının içinde sürekli arada kucaklayalım sevelmım dıyoruz oyun halısına baka baka ağlıyo eşimle şaşırıyoruz kucaktan ınmeyen bırakınca cığlık atan cocuga ne olmus bole dıyoruz oğlumun bu halıne bakınca sureklı şukrediyorum ne cektım 4.5 ay eşimdede bendede bel agrısı baslamıstı artık
anaaaa emeklemeye başlamıs ne güzel maşallahbizimkide oyun halısının içinde sürekli arada kucaklayalım sevelmım dıyoruz oyun halısına baka baka ağlıyo eşimle şaşırıyoruz kucaktan ınmeyen bırakınca cığlık atan cocuga ne olmus bole dıyoruz oğlumun bu halıne bakınca sureklı şukrediyorum ne cektım 4.5 ay eşimdede bendede bel agrısı baslamıstı artık
Günaydın canımbuarada herkese günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün günlerden KARADAYI !!!!!
benimki dönüyor ama tam değil kolunu altından çekemiyor daha :)
teşekkürler baby :)
Rica ederim canımBizim ki de yüz üstünden sırt üstüne dönüyor ama sırt üstü ancak yana dönebiliyor
Hoşgeldinngünaydın arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza sürekli takip ediyordum da aranıza katılmak bugüne kısmet oldu herkese hayırlı günler diliyorum
Geçmiş olsun canımkızlar bizim de hafta sonumuz çok yorucu geçti.hafta sonu konyaya gitmeyelim evimizde dinlenelim demiştim eşime.cumartesi sabah bir kalktık kızım ateşler içinde.kıpkırmızı olmuş heryeri.ölçtük 40 çıktı.ben hemen ıslak bezle eklemlerine kompres yapmaya başladım ama eşim hazırlanmaya başladı doktora gidelim diye.yine konyaya yola çıktık.doktora yetiştik.bademcikleri iltihaplanmış.sonra annemlerde kaldık.gece bebeğim de uyumadı.o da yollarda gazlandı sanırım hava çok soğuktu.dün kayınvaldemlere uğrayıp eve döndük.annem de bizimle geldi.
Bende yoğurt verdiğim de yüzünü buruşturuyor nasıl alışacaklar bilmem yoğurda:)))) BENDE DÜN YOĞURT VEREYİM DEDİM Bİ BURUSTURYO YÜZÜNÜ cok fena ben veriyorum o tükürüyo
maşallh sizin cücüğe :))dısarda gezmek güzel ama besleme o cok zorluyo beni tek cıkamıyorum o yuzden illa eşim olacak vede kendi başıma gezmeyi alısverişi çok severim sonucta erkekler ev alışverişinden pek hoslanmıyorlar biz gibi saatlerce bakamıyorlarama az kaldı ek gıdalara tam alışınca rahat edecez ınsallh
Günaydın canımBende O ses Türkiye ve Karadayı arasında gidip geliyorum
Bende dört gözle ek gıdayı bekliyorum belki biraz nefes alırızeşimle dalga geçiyorum şimdi o bana atıyo acıktı heralde diye ek gıdada bende sana aynısı yapıcam aa çocuk acıktı hadi çorbasını yedir dicem diyorum
Ayyy ne guzel bunu okuyunca darisi basima dedim gercekten benimki halennkucak istiyo herisi o kucagimda yapiyorum bekim sabahkari kopuyor reamen agridan insallah buzumkide duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?