2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kesinlikle canım bencede burası daha rahat hoşgeldin

Gecmis olsun canim spirtle alkolle ov vucudunu ateslendiginde burda dr demisti bana cok ise yariyor gercekten sirkede olabilir

geçmiş olsun anneler hiç hasta olmasınnn yaaaa

teşekkürler canım bencede olmasın

:)))) BENDE DÜN YOĞURT VEREYİM DEDİM Bİ BURUSTURYO YÜZÜNÜ cok fena ben veriyorum o tükürüyo

çok geçmiş olsun kuzucuğa salgın var zannedersem sağlık ocagındakı bebelerde cocuklardada bademcık ıltıhabı var hep onlardan bulastı banada
şimdi nasıl iyi mi

orası çok pratik faydalı bence ama burası ayrı bi rahat,bizimki sağa sola dönüyo ama tam dönmesi yok henuz 22 temmuz doğumluyuz bizde yüz üstünde sırt üstüne geliyor eğer isterse ama yüz üstü yatırınca kafayı yana çevirip elini emiyor cuk cuk bu arada ayaklarına sardu daha tam ayagı agzına erısmıyo ama corabını ceke ceke onu emıyo

Oy maasallah kuzuya bizde 12 temmuz dogumluyuz arada ayagini agzina aliyor dort ayak ustunde bir iki adim gidiyor birakiyor sonrasi surunme :) yan yana 2 - 3 kez yuvarlaniyor uykusundada donmeye basladi 1 ayliktan beri hep yuzustu uyuyordu zaten bana yapisikligi azaldi biraz oyuncaklariyla konusarak oynuyor artik orumcege koydum artik yan yan geri geri gidiyor

günaydınlar efendm herkese :).Benim bebişte 3 temmuz doğumlu 5 aylık oldukkk aynen bizdde yeni huy ağlayarak uyanma.Birde dün saat 1 de cevahire alışverişmerkezine bi gittim saat akşam 8 e kadar ordaydık çocuk bayılıyo gezmeye kalabalıpa insanlara eve girdik başladı ağlamaya :) allahım :) komedi bunlar büyüyolar ya maşallah valla gözümünüzn önünde bende şimdi yengeç burcunun özelliklerine bakıcam merakettim benim burcum koç bakalım anlaşabilecekmiiz :)

Gunaydin canim veletler parmaginda oynatiyor valla bizi bende koc burcuyum bakta banada soyle

çok geçmiş olsun kuzucuğa salgın var zannedersem sağlık ocagındakı bebelerde cocuklardada bademcık ıltıhabı var hep onlardan bulastı banada
şimdi nasıl iyi mi

biraz önce aradım da ateşi düşmüş.
kızlar konyada olanlar hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz

anaaaa emeklemeye başlamıs ne güzel maşallah bizimkide oyun halısının içinde sürekli arada kucaklayalım sevelmım dıyoruz oyun halısına baka baka ağlıyo eşimle şaşırıyoruz kucaktan ınmeyen bırakınca cığlık atan cocuga ne olmus bole dıyoruz oğlumun bu halıne bakınca sureklı şukrediyorum ne cektım 4.5 ay eşimdede bendede bel agrısı baslamıstı artık

kızlarherkese günaydın ,hafta sonu hasta olunca eşim baktı oğlumuza cocugun halını görmenız lazım boynunun altı elleri toz toplamıs sıyah sıyah poposu pişik olmus baba bakınca ancak bu kadar oluyo diyo ıslak mendille sılmek hiç silmek gelmemiş aklına yuzunu ellerini ama bunada sükür

maşallh sizin cücüğe :))dısarda gezmek güzel ama besleme o cok zorluyo beni tek cıkamıyorum o yuzden illa eşim olacak vede kendi başıma gezmeyi alısverişi çok severim sonucta erkekler ev alışverişinden pek hoslanmıyorlar biz gibi saatlerce bakamıyorlar ama az kaldı ek gıdalara tam alışınca rahat edecez ınsallh

Ayyy ne guzel bunu okuyunca darisi basima dedim gercekten benimki halennkucak istiyo herisi o kucagimda yapiyorum bekim sabahkari kopuyor reamen agridan insallah buzumkide duzelir

Hic sorma canim bizde yapisik ikiz gibiydik sabahtan aksama sukur yeni yeni rahatliyoruz

Ay bende bizde anormallik var herhalde diyordum, bizde 22 temmuz doğumluyuz hiç dönmek gibi bir niyetimiz yok, biraz tembel olacak bizim kız herhalde :) Ama bizim hala gaz sorunumuz var sırf onun bitmesi için bir an önce dönsün diye gözünün içine bakıyorum, yok yok yok...

buarada herkese günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün günlerden KARADAYI !!!!!
Günaydın canımBende O ses Türkiye ve Karadayı arasında gidip geliyorum

günaydın arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza sürekli takip ediyordum da aranıza katılmak bugüne kısmet oldu herkese hayırlı günler diliyorum
Hoşgeldinn
Geçmiş olsun canım
:)))) BENDE DÜN YOĞURT VEREYİM DEDİM Bİ BURUSTURYO YÜZÜNÜ cok fena ben veriyorum o tükürüyo
Bende yoğurt verdiğim de yüzünü buruşturuyor nasıl alışacaklar bilmem yoğurda

Bende dört gözle ek gıdayı bekliyorum belki biraz nefes alırız eşimle dalga geçiyorum şimdi o bana atıyo acıktı heralde diye ek gıdada bende sana aynısı yapıcam aa çocuk acıktı hadi çorbasını yedir dicem diyorum

ne kötü bi haftasonu olmuş yaa
inş bi dahaki haftasonuna bol bol uyuyarak acısını çıkarırsınız:))
çok geçmişler olsun..

süper yaa sürünmeye başladıysa bizimkiler de yakın demekki.. bnmki çok az ilerliyor ama sürünme daha yyok bakalım heycanla bekliyorum

valla canım uzaylı da olsak anlaşmak zorundayız
yani uzlaşan taraf hep biz anneler oluyoruz hep bebişlerin dediği oluyor maalesef

ek gıdanın bir öğünü bulması ne kadar vakit alıyor acaba yaaa ben de aynen eşime atıcam yedir diye

tam bi karadayı fanatiğiyim ilk bölümden berii müptelasıyım

merhaba arkadaşlar...kızım uyuyor 11 buçuktan beri...babamızı bursaya gönderdik seminer varmış..yarın gece gelecek nöbetçi olduğu zamanlardan alışkınız bebiimle yalnız kalmaya...bi de kızım zaten sırt üstünden yüzüstü dönüyodu çoktandır..ama bu sabah tekrara yüzüstünden sırt üstüne döndü hergün yeni bişi yapıyolar ne güzel.allahım sağlık versin inş hepimizin yavrularınabenim için de bugün günlerden KAYIP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…