efendiimmmmmmmmmmmmm?????? ikinci miiiiii ?????
ikiz miiii???
çok geçmiş olsun iyileşmesine sevindimm:))
iyi akşamlarrr kızlaarr
dün buraya bir kar yağdı bir kar yağdıı yerler bembeyaz oldu, sonrasında gece ayazı ile buza döndü.. paten yaparak gidiyoz yolda
dün doktor kontrolü ve rotavirüsü aşımızın 2.dozu vardı.. muayene güzel geçti oğluşum fazla kilo almamış ama doğum kilosuna göre normal aralıkta olduğu için anne sütüne devam 6 aya kadar..
geceleri burun tıkanmasına su içirmemi tavsiye etti.. günlük 30 cc su içirebilirsin dedi. buhar makinesi olayına hiç girmeyin dedi.
ben de ilk defa bu akşam 20 cc su içircem bakalım içcek mi :) şuan suyu kaynatıyorum anca dinlenir yatmaya yakın içiririm.
dün malum ilk kar yağışı yaşandığı için yolda gelirken en az 3-4 tane trafik kazası gördük.
kazalardan dolayı trafik de kapalıydı 1 saatlik yolu 3 saate geldik resmen.. oğlan da arabada o kadar saat çok bunaldı gelene kadar ağlama krizine girdi nası oyalıcağmızı şaşırdık çocuğu..:18:
neyse araba kayıyor frene basınca yollardan dolayı eşim korka korka sürdü arabayı kendini nası kastıysa eve bi geldik her tarafımız ağrıyor.. ben oğlanı oyalamaktan eşim araba kulanmaktan helak olduk
eve girer girmez bizim oğlan gülücükler saçmaya başladı tam bi yengeç burcu işte!!!!!
duşa soktuk uyuttuk hemen sonra bi çay demledik kendimize geldik yav:)
eşim güya haftasonuydu valla haftaiçi bu kadar yorulmuyom diyor
bugün de bir arkadaşımın kv vefat etti onun mevlüdü vardı ona gittim..
kayınvalidesiyle kayınpederi biraz yanlarında kalmak için gelmişlerdi geçen ay, dönmek için yola çıkmışlar ve buraya yakın bi yerde trafik kazası yapmışlar kadın maalesef vefat etmiş...
çok üzülmüştüm duyunca..
kızlar kayınvalidelerinize iyi davranın valla nolcağı belli olmuyor görüyosunuz.. ben zaten her ayrılışımızda helallik istiyordum ama bu olaydan sonra daha da dikkat edeceğim davranışlarıma...