• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba arkadaşlar...kızım uyuyor 11 buçuktan beri...babamızı bursaya gönderdik seminer varmış..yarın gece gelecek nöbetçi olduğu zamanlardan alışkınız bebiimle yalnız kalmaya...bi de kızım zaten sırt üstünden yüzüstü dönüyodu çoktandır..ama bu sabah tekrara yüzüstünden sırt üstüne döndü :46:hergün yeni bişi yapıyolar ne güzel.allahım sağlık versin inş hepimizin yavrularına:nazar:benim için de bugün günlerden KAYIP:40:

kayıp ı bikaç bölüm izlemiştik o da sürükleyici bişeye benziyodu :)

ankaradan annemler gelmişti buraya pazartesi denk gelmişti karadayıyı izlemiştik beraber sonra ankaraya döndüler babam bizi nası bi diziye bulaştırdın sen diye bana söyleniyodu en son, kardeşime internetten eski bölümlerini felan açtırıp izlemişler o derece :D

benimki yüzüstünden sırtüstü dönemiyor daha, diğerini dönüyor da..
bi de bizim mutfaktaki fırınla bir aşk yaşıyor buaralar.. fırını görünce seranat yapıyor tuşlarına felan dokundurunca sevinç çığlıkları atıyo :D

selam kızlar kaşık maması veren var mı?
Ben bir aydır günde bir kere veriyodum aptamilinkinden ama geçnlerde hero baby vermeye başladım nasıl kabız oldu yavrum.. İki üç gündür vermiyorum da yapmaya başladı çok şükür. Aptamil mi alayım tekrardan yoksa evde kendim muhallebi mi yapayım diye dşünüyorum ya:26:

eşimi fena alıştırdım hergün çayın yanına tatlı yapa yapa...
2 gündür tatlı yok yorgunluktan yapamadım beni alıştırdın şimdi de yapmıyon bugün hangi tatlıyı yapcan diyo :60: :60: :60:

Ben bir aydır günde bir kere veriyodum aptamilinkinden ama geçnlerde hero baby vermeye başladım nasıl kabız oldu yavrum.. İki üç gündür vermiyorum da yapmaya başladı çok şükür. Aptamil mi alayım tekrardan yoksa evde kendim muhallebi mi yapayım diye dşünüyorum ya:26:

kabız olduğunu nasıl anladın katı mı yapmıştı?
muhallebidense aptamil ver bence, sonuçta birisi devam sütü, diğerininse tok tutmaktan başka bi faydası yok.. gerçi muhallebide de süt oluyo ama devam sütünden daha çok içer

ne kötü bi haftasonu olmuş yaa :(
inş bi dahaki haftasonuna bol bol uyuyarak acısını çıkarırsınız:))
çok geçmişler olsun..

süper yaa sürünmeye başladıysa bizimkiler de yakın demekki.. bnmki çok az ilerliyor ama sürünme daha yyok bakalım heycanla bekliyorum:27:

valla canım uzaylı da olsak anlaşmak zorundayız :D
yani uzlaşan taraf hep biz anneler oluyoruz hep bebişlerin dediği oluyor maalesef :D

ek gıdanın bir öğünü bulması ne kadar vakit alıyor acaba yaaa ben de aynen eşime atıcam yedir diye:1::1:

tam bi karadayı fanatiğiyim ilk bölümden berii müptelasıyım :9::9:

Ben evde kendim muhallebi yapiyorum kabizlik gibi bir problem olmadi sukur bir seferlik dene istersen

bence evde kendin yap un koyma içine tam buğday unu koy yaparsan. ben havuç yada elmayı haşlayıp püre yapıyorum içine devam sütü karıştırıp veriyorum evde kendim yapıyorum bişeyler devam sütü sade olarak günde bir ölçek 30 cc yatmadan veriyorum daha uzun uyusun diye zaten almıyor 30 cc den fazlasını

efendiimmmmmmmmmmmmm?????? ikinci miiiiii ????? :53: ikiz miiii??? :53:
çok geçmiş olsun iyileşmesine sevindimm:))

iyi akşamlarrr kızlaarr
dün buraya bir kar yağdı bir kar yağdıı yerler bembeyaz oldu, sonrasında gece ayazı ile buza döndü.. paten yaparak gidiyoz yolda :1::1:
dün doktor kontrolü ve rotavirüsü aşımızın 2.dozu vardı.. muayene güzel geçti oğluşum fazla kilo almamış ama doğum kilosuna göre normal aralıkta olduğu için anne sütüne devam 6 aya kadar..

geceleri burun tıkanmasına su içirmemi tavsiye etti.. günlük 30 cc su içirebilirsin dedi. buhar makinesi olayına hiç girmeyin dedi.
ben de ilk defa bu akşam 20 cc su içircem bakalım içcek mi :) şuan suyu kaynatıyorum anca dinlenir yatmaya yakın içiririm.
dün malum ilk kar yağışı yaşandığı için yolda gelirken en az 3-4 tane trafik kazası gördük.
kazalardan dolayı trafik de kapalıydı 1 saatlik yolu 3 saate geldik resmen.. oğlan da arabada o kadar saat çok bunaldı gelene kadar ağlama krizine girdi nası oyalıcağmızı şaşırdık çocuğu..:18:
neyse araba kayıyor frene basınca yollardan dolayı eşim korka korka sürdü arabayı kendini nası kastıysa eve bi geldik her tarafımız ağrıyor.. ben oğlanı oyalamaktan eşim araba kulanmaktan helak olduk :37:

eve girer girmez bizim oğlan gülücükler saçmaya başladı tam bi yengeç burcu işte!!!!!
duşa soktuk uyuttuk hemen sonra bi çay demledik kendimize geldik yav:)
eşim güya haftasonuydu valla haftaiçi bu kadar yorulmuyom diyor :D

bugün de bir arkadaşımın kv vefat etti onun mevlüdü vardı ona gittim..
kayınvalidesiyle kayınpederi biraz yanlarında kalmak için gelmişlerdi geçen ay, dönmek için yola çıkmışlar ve buraya yakın bi yerde trafik kazası yapmışlar kadın maalesef vefat etmiş... :( çok üzülmüştüm duyunca..
kızlar kayınvalidelerinize iyi davranın valla nolcağı belli olmuyor görüyosunuz.. ben zaten her ayrılışımızda helallik istiyordum ama bu olaydan sonra daha da dikkat edeceğim davranışlarıma...:14:

araba problemi bizde de var. oğluşum uzun yolu çok seviyor. ben doğuma kadar kendim sürdüm arabamı bu arada:) doğuma da ben kullanarak gittim :)) neyse konumuza döneyim: antepe giderken uzun yol olduğu için hemen uyumaya başlıyor ama sonra şehir içi trafikte dur kalk yaptığımız için ilk duruşumuzda hemen uyanıyor:( başlıyor vızırdamaya...sonradan anladım ki oğluşumun dur kalklardan midesi bulanıyor hatta birkaç kere kustu da...
dün sabah çok güzel uyandı :) oyun halısına koydum ilk defa bu kadar keyifle ve uzun oynadı halıda:)) babası da bayıldı :) sonra antepe gittik avm de gezdik :) güzeldi akşam 9 da eve geldik. tabi oğluşun uykusu şaştı o ayrı mesele :)) duş aldıracaktım bugün akşama kaldı artık...eşim de bana bi iltifatlar yağdırdı avm de havalara uçtum resmen :))

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 2 ziyaretçi)
keyfimbilir,
gsyk,
elif_81,
narkosis+,
fyzmrt,
esiiin,
SIRNASIK,
ozzy06,
House26,
esn_84,
vsn

:53:

gözlerim yaşardıı bu tablo karşısındaa:66:

4. ayımızın yeni modası ağlayarak uyanma!!!!!!!
5. ay dolduğunda bu huyunu bırakacak mı bakalım..
uyandığını böyle haber veriyor heralde :27:

ohoooo benim oğlan hep mızmız uyanıyorki... bu arada benim oğlan ağlamayı bilmiyor herhalde :)) eşim de dedi :)) bizimkisi hep isyaaaan halinde. çığlık atıyor durmadan. uykum geldi demek için bile ağlamıyor çığlık atıyor :)) neyse ağlamasından iyidir yaa :)) ama boğazını zorluyor herhalde ki bazen öksürüyor...

vsn dur bakalım ben de yapayım aynısını nasıl olcak :)
keyfimbilir cnm 2 haftada bi kere yaptı o da çook koyu beze bulaşmış gibi bişeydi normlde günde bir yapardı.

Muhallebi gibi başka tarifleriniz varsa bekliom kızlar

araba problemi bizde de var. oğluşum uzun yolu çok seviyor. ben doğuma kadar kendim sürdüm arabamı bu arada:) doğuma da ben kullanarak gittim :)) neyse konumuza döneyim: antepe giderken uzun yol olduğu için hemen uyumaya başlıyor ama sonra şehir içi trafikte dur kalk yaptığımız için ilk duruşumuzda hemen uyanıyor:( başlıyor vızırdamaya...sonradan anladım ki oğluşumun dur kalklardan midesi bulanıyor hatta birkaç kere kustu da...
dün sabah çok güzel uyandı :) oyun halısına koydum ilk defa bu kadar keyifle ve uzun oynadı halıda:)) babası da bayıldı :) sonra antepe gittik avm de gezdik :) güzeldi akşam 9 da eve geldik. tabi oğluşun uykusu şaştı o ayrı mesele :)) duş aldıracaktım bugün akşama kaldı artık...eşim de bana bi iltifatlar yağdırdı avm de havalara uçtum resmen :))

ben de kendim kullanıyordum araya doğum lohusalık derken baya zaman girdi geçen gün eşime dedim anahtarı ver arabayla gidiyim diye camdan göremezsin ben bile zor görüyorum diyor (camlara film çektirdi arabada emziriyim diye) ee dedim bundan sonra hiç kullanmıcam mı yani görürüm sen ver dedim iyiki almışım valla unutcakmışım kullanmayı nerdeyse :D

hayırdır eşin niye o kadar iltifat etti bişey mi isticek ki senden acaba:1::1:
aynen biz de trafikte kaldık araba hareket etmeyince bunaldı çocuk napsın ayy hafızamdan silmek istiyom o yolculuğu berbattı :37:

ya şimdi netten bakıyodum 6.ayda desteksiz oturabilir diyor, ben daha destekli bile oturtmadım uzun süre 5 aylık olacak yakında napsam destekli oturtsam mı ki:44:

ohoooo benim oğlan hep mızmız uyanıyorki... bu arada benim oğlan ağlamayı bilmiyor herhalde :)) eşim de dedi :)) bizimkisi hep isyaaaan halinde. çığlık atıyor durmadan. uykum geldi demek için bile ağlamıyor çığlık atıyor :)) neyse ağlamasından iyidir yaa :)) ama boğazını zorluyor herhalde ki bazen öksürüyor...

ağlamasından iyidir tabi, ya bizimki keyifli uyanırdı hep, ama şu bikaç gndür içli içli ağlayarak uyanıyor..
neyse o da bi iletişim şekli sanırım :9:

ya evet çığlık atıyor sonrada boğazı ağrıyor sanırım öksürüyor. ıhlamur veriyorum bende arada 3-4 çay kaşığı

keyfimbilir cnm 2 haftada bi kere yaptı o da çook koyu beze bulaşmış gibi bişeydi normlde günde bir yapardı.

ben verdikçe yazarım canım ama pirinç unu vs verme nette araştırdım tam buğday unu diyor.

ben de kendim kullanıyordum araya doğum lohusalık derken baya zaman girdi geçen gün eşime dedim anahtarı ver arabayla gidiyim diye camdan göremezsin ben bile zor görüyorum diyor (camlara film çektirdi arabada emziriyim diye) ee dedim bundan sonra hiç kullanmıcam mı yani görürüm sen ver dedim iyiki almışım valla unutcakmışım kullanmayı nerdeyse :D

aynen biz de trafikte kaldık araba hareket etmeyince bunaldı çocuk napsın ayy hafızamdan silmek istiyom o yolculuğu berbattı :37:

ya şimdi netten bakıyodum 6.ayda desteksiz oturabilir diyor, ben daha destekli bile oturtmadım uzun süre 5 aylık olacak yakında napsam destekli oturtsam mı ki:44:
sen onlara bakma cicim her çocuğun gelişmi farklı farklı

valla bilmiyorum eşim neden insafa geldi :) ama çok hoşuma gitti özlemişim yani :)bu arada dün evi ona süpürttürdüm :)))
arabayı Faris doğduğundan beri kullanmadım . ama çok özledim Juke umu :((( nasıl hasret kaldım anlatamam... ama ben yanında oturmazsam huysuzlanacağını düşünüyorum oğluşumun...
ben bazen kucağımda oturtuyorum bazen de kanepede. ama çok değil... oyun halısına koydum biraz halıyla oynuyor biraz da tv bakıyor. tv2 izliyoruz bazen öyle bir ilgiyle izliyor ki :)) ama şükür tv delisi değil şu anda... umarım olmaz da... tv başına yapışan çocuklardan olmasını istemiyorum

adet oldunuz mu kızlar ? ben 4 aralıkta oldum sonunda... hiç sevmem adet olmayı :((

eşimi fena alıştırdım hergün çayın yanına tatlı yapa yapa...
2 gündür tatlı yok yorgunluktan yapamadım beni alıştırdın şimdi de yapmıyon bugün hangi tatlıyı yapcan diyo :60: :60: :60:

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 2 ziyaretçi)
keyfimbilir,
gsyk,
elif_81,
narkosis+,
fyzmrt,
esiiin,
SIRNASIK,
ozzy06,
House26,
esn_84,
vsn

:53:

gözlerim yaşardıı bu tablo karşısındaa:66:

Ben yulaf unundan yapiyorum canim daha besleyici daha faydali diye

valla bilmiyorum eşim neden insafa geldi :) ama çok hoşuma gitti özlemişim yani :)bu arada dün evi ona süpürttürdüm :)))
arabayı Faris doğduğundan beri kullanmadım . ama çok özledim Juke umu :((( nasıl hasret kaldım anlatamam... ama ben yanında oturmazsam huysuzlanacağını düşünüyorum oğluşumun...
ben bazen kucağımda oturtuyorum bazen de kanepede. ama çok değil... oyun halısına koydum biraz halıyla oynuyor biraz da tv bakıyor. tv2 izliyoruz bazen öyle bir ilgiyle izliyor ki :)) ama şükür tv delisi değil şu anda... umarım olmaz da... tv başına yapışan çocuklardan olmasını istemiyorum

adet oldunuz mu kızlar ? ben 4 aralıkta oldum sonunda... hiç sevmem adet olmayı :((
hayır dört gözle bekliyorum olamadım daha :(

ben seviom adet olmayı ya :1::1:
ama olmadım daha :D

hayır dört gözle bekliyorum olamadım daha :(
soooooooooonnn 10 dkk kaldııı:10:

kıslaaaar bişi sorucam bebiklerinizin ateşlerini nerden ölçüosunuz ben koltuk altından ölçüodum.

bugün tv de yeni doğanlar popodan ölçülmeli en doğru sonucu verir dediler siz nasıl yapıosunuz ???????????

Back