• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
herkese günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güneşlii bir güne uyandık sabah evin güneş alması çok güzell bişeyy:))

ben trendyoldan 60cm kız bebek aldım daha gelmedi...çok mu büyük olur uyku arkadaşı olarak:26:bi de küçük köpek almıştık bugün geldi...hangisi uygun olur sizce...gerçi bakalım gökçe hanım hangisini beğenicek:1:

kız kendileri zaten 60-70 cm bişiy naptın 60 cm bebek almışın :9::9:
bence şimdilik küçük köpek daha mantıklı :34:

yok henüz bizde öyle birşey başlamadı nasıl alıştırdın ? bizde de "zürü" var :)) ilk oyuncağı sıkınca viyyk diye ses çıkartıyor :)) ama uyku arkadaşı falan değil. nerede yatıyor senin oğlan bu resimde ??

ya bizimki zaten uyurken eli bişeyleri tutacak illa ben oyun arkadaşı vermesem battaniyeyi kafasına çekiyor veya emziğini tutup çıkarıyor ya da elimi tutuyo bırakmıyor.. valla boncuk kurtarıcımız oldu :9::9:

burda arabasında yatıyo biz evde arabasına yatırıp gezdiriyoruz da :1::1:

ben dedim kesin kv geldi geziyor keyfimbilir..:1::1::1: gezme kısmını tutturmuşum..

:1: yok kv gelmedi daha haftaya gelecekti ama şimdi eşim belli değil gelip gelmiceği diyor iyi dedim ben de :1:

dün eşim işten aradı: arkadaşlar gelecek yap kıymalı börek,
bugün aradı annemler gelmiş akşam bize gelecekler yap poğaça,
sonra bi daha aradı yengemler de gelecekmiş, ekler alayım diyor (tatlı bir şeyler yapalım diyemiyor) :9::9::9:
dedim boşver ıslak kek yapayım,
2 çocukla unlu mamül dükkanına döndük nasılsa:52::52::52:

:60: ıslak keke bayılırıııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
bugün arkadaşa gidicem oturmaya Allahım nolur ıslak kek yapmış olsun :D

Bı selam vereyım :)

aselam hoş geldin bacımmm hiç uğramaz oldun buralaraa yaaa :)))

Kızlar uyku arkadaşına alıştırmak şartmı.Güvenilirmi ki?daha küçük değillermi...

şart değil de benimki resmen uyku arkadaşı istedi çünkü uyurken burnuna bişey değsin istiyor ve bişey tutmak istiyor yukarda da yazdım.. yutamayacağı kadar büyük ama tutabileceği kadar küçük bişey aldık biz şuana kadar güvenlikte bi sıkıntı olmadı ne olabilir ki zaten uyuyunca bırakıyo kendiliğinden oyuncağı emzik gibi düşün :D:D
Biz yarin trenle konyadan manisaya gidecegiz ins. 2 kisilik odadan aldik biletimizi. Normalde arabayla gidecektik, kar olunca trene karar verdik. İns iyi gecer, cok guzel olacakmis gibime geliyo, simdiden nevaleleri hazirliyoruz :)
oohhh gez bakalım senn..
ev işi yapmayıp hayatından memnun olan da sendin demii:1::1:
manisada hava güzeldir şimdi ılık ılık oohh:)))
iyi yolculuklar..:3:
Gunaydin kizlar k gidaya baslayan arkadaslar yogurt mayaladinizmi hic bem dun aksam bi cam bardaga yaptım ilk yapisim tuttu sanki gec dolaba koydum bakalim tadida fena değil ins sipam begenipte yer ben pastorize sutten ve hazir yogurttan mayaladim dr um ole dedi siz nasil yapiyosunuz acaba

eveeettt sayın seyircilerrr yine bir ek gıda sorusuyla elif karşımızdaaaa :9::9:
inek sütünden mayalayın diyolar senin doktor niye pastörize demişkii:44:

slm kızlar herkese günaydın oğlum sabaha kadar uymadı ya :( işe geldim gözler mos mor :( geçmişe bakıp geliyorum

oyyy kıyamamm, bi kahve felan iç açılırsın yaa.. oğlun seni mi özlemiş niye uyumadı ki sabaha kadarr :)

Gunaydin kizlar k gidaya baslayan arkadaslar yogurt mayaladinizmi hic bem dun aksam bi cam bardaga yaptım ilk yapisim tuttu sanki gec dolaba koydum bakalim tadida fena değil ins sipam begenipte yer ben pastorize sutten ve hazir yogurttan mayaladim dr um ole dedi siz nasil yapiyosunuz acaba

günaydın..en günlük sütten yapıyorum yoğurdumu....

herkese günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güneşlii bir güne uyandık sabah evin güneş alması çok güzell bişeyy:))

ay ne bileyim kocaman benim hoşuma gitti:1:benim kızım da uyurkan yastığa dayıyo kafasını öle uyuyo...9 buçukta yatırdım yatağına koydum köpeciği yanına...kızım eline yastığı aldı gene bende dokunmadım..günaydın bu arada..:34:

ben de saat başı emzireyim dedim aslında ama çaok da istemiyor.ısrar edince ağlıyor.yine uğraşcam bakalım.biz de yemek yedik,ortalığı topla falan derken yeniden gelebildim.herkes gitmiş galiba

evet istemese emzirilmez zaten..benim kızım emmek istiyo..kucağıma gelince yöneldiği tek yer var:27:bende emziriyorum ama sık emzirmekten bi de sanırsam artık damakları sertleşiyo göğüs uçlarım çok acıyo...:37:

dün eşim işten aradı: arkadaşlar gelecek yap kıymalı börek,
bugün aradı annemler gelmiş akşam bize gelecekler yap poğaça,
sonra bi daha aradı yengemler de gelecekmiş, ekler alayım diyor (tatlı bir şeyler yapalım diyemiyor) :9::9::9:
dedim boşver ıslak kek yapayım,
2 çocukla unlu mamül dükkanına döndük nasılsa:52::52::52:

maşallah ne hamarat hatunsun ya...ben hiç öle olamadım:ssz:

ya bizimki zaten uyurken eli bişeyleri tutacak illa ben oyun arkadaşı vermesem battaniyeyi kafasına çekiyor veya emziğini tutup çıkarıyor ya da elimi tutuyo bırakmıyor.. valla boncuk kurtarıcımız oldu :9::9:

:1: yok kv gelmedi daha haftaya gelecekti ama şimdi eşim belli değil gelip gelmiceği diyor iyi dedim ben de :1:

şart değil de benimki resmen uyku arkadaşı istedi çünkü uyurken burnuna bişey değsin istiyor ve bişey tutmak istiyor yukarda da yazdım.. yutamayacağı kadar büyük ama tutabileceği kadar küçük bişey aldık biz şuana kadar güvenlikte bi sıkıntı olmadı ne olabilir ki zaten uyuyunca bırakıyo kendiliğinden oyuncağı emzik gibi düşün :D:D

oohhh gez bakalım senn..

eveeettt sayın seyircilerrr yine bir ek gıda sorusuyla elif karşımızdaaaa :9::9:

oyyy kıyamamm, bi kahve felan iç açılırsın yaa.. oğlun seni mi özlemiş niye uyumadı ki sabaha kadarr :)

günaydınnn ben de güne güneşli güzel huzurlu başlamıştım ama ne yazıkki huzurum kaçtı :( eşim çocukla sadece "vegoo" (ne demekse) diyerek oynuyor ben de uyardım onunla konuş dil gelişimi için önemli diye... demez olaydım kahvaltı burnumdan geldi. çok mutsuzum :((

günaydınnn ben de güne güneşli güzel huzurlu başlamıştım ama ne yazıkki huzurum kaçtı :( eşim çocukla sadece "vegoo" (ne demekse) diyerek oynuyor ben de uyardım onunla konuş dil gelişimi için önemli diye... demez olaydım kahvaltı burnumdan geldi. çok mutsuzum :((

canını sıkma canım ya.benim eşim de çocukla ilgili bir konuda böyle karışınca hiç hoşlanmıyor.bana bilgiçlik taslıyorsun diyor.ama o da olur olmaz şeylere karışabiliyor.büyüdükçe hele sana göre yanlış olan bir şekilde davrandığını görünce çok karışasın geliyor.

zaten tombul olmalarını istemem.sevimli görünüyor tombul çocuklar ama kilo iyi birşey değil.benim korkum normal değerlerden geride kalmasın da.

ne güzel.birşey için mi gidiyorsunuz canım?

benim annem yoğurdu süte karıştırdıktan sonra hiç ağzını falan kapatmadan açık bir şekilde kaloriferin üstüne koyuyor.çok güzel bir yoğurt oluyor.
günaydın kızlar.oğlumu normalde akşam 7de uyuturum 8buçukta falan uyanır.sonra 11de gece uykusuna geçer.akşam 8de uyuttuk 9buçukta uyandı.11de bir türlü uyutamadık.kayınvaldem gece 1e kadar uğraşmış,zor uyumuş.gece emme saatleride kaydı bu yüzden.4te uyanırdı uyanmamış,sabaha karşı emzirdim ,geri de zor uyudum,uykulu uykulu kalktım geldim okula.

Kardesim dogum yapti. Bebegini gormek icin gidiyoruz. Esim birakacak biraz orda kalacagiz ins.

y​

oohhh gez bakalım senn..
Y

Ev isi yapmayi sevmeyen de bendim de hic yapmiyor da degilim :1: ev piril piril olaxcak diye kendimi kasmiyorum. Gunluk islerimi yapiyorum iyi kotu :) bazen ev isleri dururken elimde birakamadigim bi kitap varsa onu okurum, orgu orerim bi de beni en cok islerden qlikoyan internet galiba :)

kızlar suzan nerelerde acaba gözükmüo kaç gündür :s

keyfimbilir face çıktı kk unutuldu yaa özlemişim ama girecem buraya da artık :kkk:

Kızlar uyku arkadaşına alıştırmak şartmı.Güvenilirmi ki?daha küçük değillermi...

benimkinin uyku arkadaşı benim..
kucağımda, omuzumda uyumaya bayılıyor..
daha doğduğu gün belliydi üzerimdeydi karnımda falan uyuyordu,
bebekleri koydukları küvet var ya hastanede hiç onda durmadı,
beşiğinde minik aslancıkla shrek'in eşek var onları seviyor zaten öyle uyursa bile onların zararı olmuyor..:40:

Biz yarin trenle konyadan manisaya gidecegiz ins. 2 kisilik odadan aldik biletimizi. Normalde arabayla gidecektik, kar olunca trene karar verdik. İns iyi gecer, cok guzel olacakmis gibime geliyo, simdiden nevaleleri hazirliyoruz :)

iyi yolculuklar... yeni doğmuş bebek kokusu ne güzeldir..:16:

pınarın 6-12 ay sütleri vardı biraz tatlı, küçük kavanozlara petek üstünde mayalardım.. şimdi hiç uğraşmayacağım her hafta kendimiz için açık sütten mayalıyorum ondan vereceğim kısmetse..:56:

oohhh gez bakalım senn..

sana da günaydın..
gezmelere başladın bol bol ye bakalım..
dün arkadaş beni aradı birbirimize gitmekten kısır bir döngüye girdik:8:
haftaya perş. sana gelelim dedi çocukları da görmek istiyorlar :emir_bebek:
ben de Kıbrıs tatlısı yapayım diyorum inş.:34:

maşallah ne hamarat hatunsun ya...ben hiç öle olamadım:ssz:

canım evlendiğimde pek bir şey bilmiyordum:34:
gezelim biraz diye çocuk da düşünmüyorduk:31:
ama gezdiğimiz falan yoktu bekarken daha çok yer görmüşüm meğer:1::1::1:
önce mutfağa sardım bir şeyler öğrendim:56:
sonra da çocuğa karıştık:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
yaşlanınca gezeriz artık:52::52::52:

ay ben hiç sağıp kenara koyamadım ya...inş çok güzel olur..
inşLh olur canım işe başlayınca sağdım bende mecbur devamlı ememiyor.

Kardesim dogum yapti. Bebegini gormek icin gidiyoruz. Esim birakacak biraz orda kalacagiz ins.
ay anne olduğumdna beri doğumlar beni dah da bir heycanladırır oldu sizde de öyle mi bilmem.

kızlar suzan nerelerde acaba gözükmüo kaç gündür :s

keyfimbilir face çıktı kk unutuldu yaa özlemişim ama girecem buraya da artık :kkk:
walla o gruba baktım ama kim kimdir anlaşılmıyor birde 2013 temmuz annleri olsa keşke hepis 2013 annesi olunca çok karışık. bende özledim suzan,ndd, yarim, paradoks, vs

aa ne güzel teyze oldun bir de.kızlar ben de evdeyim kayınvaldem gitti konyaya biraz önce.pazar günü de annem geliyor onun sırası.:1:
şimdi iş bana düştü ne yemek yapacağımı bulamıyorum kızlar ya.en büyük sorunum bu benim.eşim acayip yemek seçiyor ondan zorlanıyorum en çok da.hergün sorsammı size acaba.mesela bugün neler yaptınız

uyku arkadaşı aldınız mı bebişlerinize.. bizimkinin uyku arkadaşı var bi tane onsuz uymuyor :D adını boncuk koyduk eşimle boncuk aşağı boncuk yukarıı evde koşturuyoruz küçük olduğu için kayboluyor devamlı :D

boncuğu şekilden şekle sokuyor acıyorum bazen hayvana :D

Eki Görüntüle 884848 Eki Görüntüle 884849

bende alıcam yarın ınsallh uyku arkadası cok rahatlatıcı bısı anneyı :P

ben de saat başı emzireyim dedim aslında ama çaok da istemiyor.ısrar edince ağlıyor.yine uğraşcam bakalım.biz de yemek yedik,ortalığı topla falan derken yeniden gelebildim.herkes gitmiş galiba

adiyef biz de öyleyiz süt şükür var ama bebeler tontiş olmuyor yapısal demek ki, doktor normal diyor yeter takmıyorum ben de..

adiyef cok imrendim sana canım kv bırakmak gece uyuyabılmek ne güzel:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ben hiç uyuyamadan işe gittim bugun 8.30dan aralıksız12.30kadar calıştımm:50::50::50::50::50::50::50:

ben kendime mayaladığım yoğurttan verecem özel mayalamayı düşünmüyorum canım

inşLh olur canım işe başlayınca sağdım bende mecbur devamlı ememiyor.

ay anne olduğumdna beri doğumlar beni dah da bir heycanladırır oldu sizde de öyle mi bilmem.

walla o gruba baktım ama kim kimdir anlaşılmıyor birde 2013 temmuz annleri olsa keşke hepis 2013 annesi olunca çok karışık. bende özledim suzan,ndd, yarim, paradoks, vs

evet ama zaten bizm kızları öğrenince ayırt etmesi kolay oluyo artık :28:

kızlar bebekleriniz dönüyormu 1 temmuz doğumlu bir kızım var benimde ama ne yüz üstü nede sırt üstü dönmüyor bu arada bebeklerinizi yürütece koyuyormusunuz

kızlar bebekleriniz dönüyormu 1 temmuz doğumlu bir kızım var benimde ama ne yüz üstü nede sırt üstü dönmüyor bu arada bebeklerinizi yürütece koyuyormusunuz

bugün dönmeye başladı sıtr üstü yatırmıştım baktım yüzüstü dönmüş debelenio :46:15 temmuz doğumlu :46: acele etme her çocuk farklıdır

Back