günaydınnn ben de güne güneşli güzel huzurlu başlamıştım ama ne yazıkki huzurum kaçtıeşim çocukla sadece "vegoo" (ne demekse) diyerek oynuyor ben de uyardım onunla konuş dil gelişimi için önemli diye... demez olaydım kahvaltı burnumdan geldi. çok mutsuzum (
kızlar suzan nerelerde acaba gözükmüo kaç gündür :s
keyfimbilir face çıktı kk unutuldu yaa özlemişim ama girecem buraya da artık
benimkinin uyku arkadaşı benim..
kucağımda, omuzumda uyumaya bayılıyor..
daha doğduğu gün belliydi üzerimdeydi karnımda falan uyuyordu,
bebekleri koydukları küvet var ya hastanede hiç onda durmadı,
beşiğinde minik aslancıkla shrek'in eşek var onları seviyor zaten öyle uyursa bile onların zararı olmuyor..
sana da günaydın..
gezmelere başladın bol bol ye bakalım..
dün arkadaş beni aradı birbirimize gitmekten kısır bir döngüye girdik
haftaya perş. sana gelelim dedi çocukları da görmek istiyorlar
ben de Kıbrıs tatlısı yapayım diyorum inş.
kızlar bebekleriniz dönüyormu 1 temmuz doğumlu bir kızım var benimde ama ne yüz üstü nede sırt üstü dönmüyor bu arada bebeklerinizi yürütece koyuyormusunuz
hadi geçmiş olsun.. ateş yapmıyorsa şanslısınnızz:)))benim kızımda maalesef dönmüyor çabalamıyorda 24 temmuz doğumluyuz.
Ama yüz üstü yatırınca kafayı kaldırıyor bayağı gögüs kısmınıda kaldırıyor bazen kafasından destek alıyo popoyu kaldırıyor ve biraz sürünür gibi oluyor.
dönmesindense bence yüzüstü yatarkenki kuvvetleri daha önemli geliyor bana kol kasları açısından.
sırt üstü yatıncada kalkmak için uğraşıyor ve karın kasları bayağı gelişiyor dün hemşire ble hayret etti çabalamasına.
bende gururlanarak valla 3 ayından beri böyleyiz dedim.hatta 2,5 ayında başlamıştı giderek havaya kalkma hizası artıyor.
Bu uyku arkadaşı pofuduk şeyleri bebişleriniz ağzına sokmuyormu benim bildiğim bunlar biraz zararlı tüyler filan açısından.
Kızım dün aşı olmuştu saatte 1 ateş ölçtüm ateşlenmedi Allahtan daha ateşlenirmi bilmem ama kızıma ateş yapmıyo aşılar aksine kızımın ateşi 36 dan düşük oluyor 35.8 i geçmiyor.Ama acayip uyku yaptı meleğime...
allaha şükür şanslıyım o konuda.inşallah belli bir süre sonra gece uyanmaz olacaklar rahat edicez hepimiz.bende alıcam yarın ınsallh uyku arkadası cok rahatlatıcı bısı anneyı
adiyef cok imrendim sana canım kv bırakmak gece uyuyabılmek ne güzelben hiç uyuyamadan işe gittim bugun 8.30dan aralıksız12.30kadar calıştımm
ben kendime mayaladığım yoğurttan verecem özel mayalamayı düşünmüyorum canım
kızlar bebekleriniz dönüyormu 1 temmuz doğumlu bir kızım var benimde ama ne yüz üstü nede sırt üstü dönmüyor bu arada bebeklerinizi yürütece koyuyormusunuz
benim kızımda maalesef dönmüyor çabalamıyorda 24 temmuz doğumluyuz.
Ama yüz üstü yatırınca kafayı kaldırıyor bayağı gögüs kısmınıda kaldırıyor bazen kafasından destek alıyo popoyu kaldırıyor ve biraz sürünür gibi oluyor.
dönmesindense bence yüzüstü yatarkenki kuvvetleri daha önemli geliyor bana kol kasları açısından.
sırt üstü yatıncada kalkmak için uğraşıyor ve karın kasları bayağı gelişiyor dün hemşire ble hayret etti çabalamasına.
bende gururlanarak valla 3 ayından beri böyleyiz dedim.hatta 2,5 ayında başlamıştı giderek havaya kalkma hizası artıyor.
Bu uyku arkadaşı pofuduk şeyleri bebişleriniz ağzına sokmuyormu benim bildiğim bunlar biraz zararlı tüyler filan açısından.
Kızım dün aşı olmuştu saatte 1 ateş ölçtüm ateşlenmedi Allahtan daha ateşlenirmi bilmem ama kızıma ateş yapmıyo aşılar aksine kızımın ateşi 36 dan düşük oluyor 35.8 i geçmiyor.Ama acayip uyku yaptı meleğime...
erkekler pek eleştiriye gelmiyor dimii
ama bence doğru bişey yapmışsın uyarmakla hiç mutsuz olma hatasını anlıcaktır
kızlar face grubunu ben bulamıyorum hiç ya biri söylesin bana
Erkek anneleri aranizda sunnet yaptiran varmı ben gecn dr gittigimde yaptirin ciksin aradan dedi ama biz istemedik cok kucuk diye yalniz bir yasina gelmeden yaptirmassak altı yasina kadar beklemek gerekiyormuş psikolojik anlamda
Erkek anneleri aranizda sunnet yaptiran varmı ben gecn dr gittigimde yaptirin ciksin aradan dedi ama biz istemedik cok kucuk diye yalniz bir yasina gelmeden yaptirmassak altı yasina kadar beklemek gerekiyormuş psikolojik anlamda
2013 Anneleri 153 üyeli olan
aa ne güzel teyze oldun bir de.kızlar ben de evdeyim kayınvaldem gitti konyaya biraz önce.pazar günü de annem geliyor onun sırası.
şimdi iş bana düştü ne yemek yapacağımı bulamıyorum kızlar ya.en büyük sorunum bu benim.eşim acayip yemek seçiyor ondan zorlanıyorum en çok da.hergün sorsammı size acaba.mesela bugün neler yaptınız
2 temmuz doğumluyuzkızlar bebekleriniz dönüyormu 1 temmuz doğumlu bir kızım var benimde ama ne yüz üstü nede sırt üstü dönmüyor bu arada bebeklerinizi yürütece koyuyormusunuz
hatasını anlayacak mı ? hiç sanmambugün sadece 4 dersi vardı. ben 1.5 saat bebeği uyutmaya gittim odaya döndüm baktım yine uyumuş ! taş mı taşıyor da böyle uyuyup duruyor !!dün de bir arkadaşım birkaç dklığına uğradı onunla çok güzel sohbet etti o gitti kendisi odaya kapandı uyuz oldum!!
bir de dönmeden kastınız ne ? sağa sola mı yoksa sırtüstünden yüzüstüne mi ?
4 saat ders de çok iyiymiş ilgilenmesi lazım bence de
ona yorulduğunu kendi dilinden anlatmaya çalışsan bütün gün evdeyim bebekleyim ev işi yemek vs. yoruluyorum
babayla biraz kaliteli zaman geçirmeye bebeğin de ihtiyacı var gibilerinden yani biraz psikolojik pedagojik bilirsin sen..anlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?