herkese günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güneşlii bir güne uyandık sabah evin güneş alması çok güzell bişeyy:))
kız kendileri zaten 60-70 cm bişiy naptın 60 cm bebek almışın
bence şimdilik küçük köpek daha mantıklı
ya bizimki zaten uyurken eli bişeyleri tutacak illa ben oyun arkadaşı vermesem battaniyeyi kafasına çekiyor veya emziğini tutup çıkarıyor ya da elimi tutuyo bırakmıyor.. valla boncuk kurtarıcımız oldu
burda arabasında yatıyo biz evde arabasına yatırıp gezdiriyoruz da
yok kv gelmedi daha haftaya gelecekti ama şimdi eşim belli değil gelip gelmiceği diyor iyi dedim ben de
ıslak keke bayılırıııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
bugün arkadaşa gidicem oturmaya Allahım nolur ıslak kek yapmış olsun
aselam hoş geldin bacımmm hiç uğramaz oldun buralaraa yaaa :)))
şart değil de benimki resmen uyku arkadaşı istedi çünkü uyurken burnuna bişey değsin istiyor ve bişey tutmak istiyor yukarda da yazdım.. yutamayacağı kadar büyük ama tutabileceği kadar küçük bişey aldık biz şuana kadar güvenlikte bi sıkıntı olmadı ne olabilir ki zaten uyuyunca bırakıyo kendiliğinden oyuncağı emzik gibi düşün
ev işi yapmayıp hayatından memnun olan da sendin demii
manisada hava güzeldir şimdi ılık ılık oohh:)))
iyi yolculuklar..
eveeettt sayın seyircilerrr yine bir ek gıda sorusuyla elif karşımızdaaaa
inek sütünden mayalayın diyolar senin doktor niye pastörize demişkii:44:
oyyy kıyamamm, bi kahve felan iç açılırsın yaa.. oğlun seni mi özlemiş niye uyumadı ki sabaha kadarr :)
ben trendyoldan 60cm kız bebek aldım daha gelmedi...çok mu büyük olur uyku arkadaşı olarak:26:bi de küçük köpek almıştık bugün geldi...hangisi uygun olur sizce...gerçi bakalım gökçe hanım hangisini beğenicek
kız kendileri zaten 60-70 cm bişiy naptın 60 cm bebek almışın
bence şimdilik küçük köpek daha mantıklı
yok henüz bizde öyle birşey başlamadı nasıl alıştırdın ? bizde de "zürü" var :)) ilk oyuncağı sıkınca viyyk diye ses çıkartıyor :)) ama uyku arkadaşı falan değil. nerede yatıyor senin oğlan bu resimde ??
ya bizimki zaten uyurken eli bişeyleri tutacak illa ben oyun arkadaşı vermesem battaniyeyi kafasına çekiyor veya emziğini tutup çıkarıyor ya da elimi tutuyo bırakmıyor.. valla boncuk kurtarıcımız oldu
burda arabasında yatıyo biz evde arabasına yatırıp gezdiriyoruz da
ben dedim kesin kv geldi geziyor keyfimbilir..gezme kısmını tutturmuşum..
dün eşim işten aradı: arkadaşlar gelecek yap kıymalı börek,
bugün aradı annemler gelmiş akşam bize gelecekler yap poğaça,
sonra bi daha aradı yengemler de gelecekmiş, ekler alayım diyor (tatlı bir şeyler yapalım diyemiyor)
dedim boşver ıslak kek yapayım,
2 çocukla unlu mamül dükkanına döndük nasılsa
bugün arkadaşa gidicem oturmaya Allahım nolur ıslak kek yapmış olsun
Bı selam vereyım :)
aselam hoş geldin bacımmm hiç uğramaz oldun buralaraa yaaa :)))
Kızlar uyku arkadaşına alıştırmak şartmı.Güvenilirmi ki?daha küçük değillermi...
şart değil de benimki resmen uyku arkadaşı istedi çünkü uyurken burnuna bişey değsin istiyor ve bişey tutmak istiyor yukarda da yazdım.. yutamayacağı kadar büyük ama tutabileceği kadar küçük bişey aldık biz şuana kadar güvenlikte bi sıkıntı olmadı ne olabilir ki zaten uyuyunca bırakıyo kendiliğinden oyuncağı emzik gibi düşün
oohhh gez bakalım senn..Biz yarin trenle konyadan manisaya gidecegiz ins. 2 kisilik odadan aldik biletimizi. Normalde arabayla gidecektik, kar olunca trene karar verdik. İns iyi gecer, cok guzel olacakmis gibime geliyo, simdiden nevaleleri hazirliyoruz :)
ev işi yapmayıp hayatından memnun olan da sendin demii
manisada hava güzeldir şimdi ılık ılık oohh:)))
iyi yolculuklar..
Gunaydin kizlar k gidaya baslayan arkadaslar yogurt mayaladinizmi hic bem dun aksam bi cam bardaga yaptım ilk yapisim tuttu sanki gec dolaba koydum bakalim tadida fena değil ins sipam begenipte yer ben pastorize sutten ve hazir yogurttan mayaladim dr um ole dedi siz nasil yapiyosunuz acaba
eveeettt sayın seyircilerrr yine bir ek gıda sorusuyla elif karşımızdaaaa
inek sütünden mayalayın diyolar senin doktor niye pastörize demişkii:44:
slm kızlar herkese günaydın oğlum sabaha kadar uymadı yaişe geldim gözler mos mor geçmişe bakıp geliyorum
oyyy kıyamamm, bi kahve felan iç açılırsın yaa.. oğlun seni mi özlemiş niye uyumadı ki sabaha kadarr :)