Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlimmmm benim kziimmmmm saat sabaha karsi 4e kadar yatmiyorrrrr esimde berber biz arabistandayiz gece 12 ye kadar calsir bizim kiz babasinin gelecegini hissediyor sanki uyaniyor onunla oynuyorrrr yatmiyorrr pili bitene kadar elmali kurabiye demek istedimmmm
bence emzirmen çok normal geldi bana aralıkları da süresi de normal ama süt yağlı olmadığı zaman çok kilo aldırmıyor sanırım ben de sağdığım zaman sütüm sarı gibi değil de şeffaf beyaz gibi oluyor sütüm sulu demekki yağlı değil oyüzden de bizim kilo alımımız da öyle ahım şahım değil :)) bence kafana takma anne sütüne devamtamam geliyoruuum...
bilemiyorum ki.kızımı da aynı sıklıkta emzirirdim ama,okula giderken 7buçukta emziriyorum.sonra 10da falan sağdığım 100 cclik sütü içiyor.11buçukta da 50cc lik içiyormuş.ben 1de gelip emziriyorum.sonra 2-3 saatte bir emziriyorum işte.gece uykusuna 11de geçiyor.gece 12buçukta emiyor.bir de 4buçukta uyanıyor.o zaman emiyor.sonra yine 7buçuk işte.yalnız gece ve sabah emdiği süre 10-15 dakyı buluyor.gündüz emdikleri en fazla 5 dk.sizce nasıl kızlar ya.sadece anne sütü verenler değerlendirse acaba azmı emiyor.
yettim anneeem burdayımm
ben gezmelerdeyim dün akşamdan beri oğlanı eşime bırakıp bırakıp çıkıyorum arkadaşlarla takıldım kafa dağıttım süper geldiii
yalnız hava buz gibi biraz boğazım ağrıyor inş üşütmemişimdir
sabah oğlumu yanıma aldım birbirimize sarılarak uyuduk saat 11e kadarr
eşim bi ara geldi beni uyandırdı çocuğa kafanı yaslamışın benim oğlum yastık mı dikkat et diyor
ya bi git dedim kıskanççç şeyyy
yarın öğlen de bi arkadaşa gidicem ama bu sefer oğlumlaa :))
geçmişi okudum anam naptınız siz öyle coşmuşunuz oku oku bitmedii
sağol canım en kısa zamanda yapıcam canım çekti :)
emzirmeye çalışcam bakalım.istemiyorki fazla emzirmeye çalışsan da.benim oğlan da 5 dk emiyor çoğunlukla ( geceleri uyku halinde 10 dk oluyor... bir de gündüzleri uykuya memede geçerse uzatıyor bir güzel... bence 2 saatte bir emzirmeye çalış belki daha iyi olur?
iyi yapmışsın vallayettim anneeem burdayımm
ben gezmelerdeyim dün akşamdan beri oğlanı eşime bırakıp bırakıp çıkıyorum arkadaşlarla takıldım kafa dağıttım süper geldiii
yalnız hava buz gibi biraz boğazım ağrıyor inş üşütmemişimdir
sabah oğlumu yanıma aldım birbirimize sarılarak uyuduk saat 11e kadarr
eşim bi ara geldi beni uyandırdı çocuğa kafanı yaslamışın benim oğlum yastık mı dikkat et diyor
ya bi git dedim kıskanççç şeyyy
yarın öğlen de bi arkadaşa gidicem ama bu sefer oğlumlaa :))
geçmişi okudum anam naptınız siz öyle coşmuşunuz oku oku bitmedii
antakyaaaaaaa canimmmm hemsommmmmmmmm
ooooone istersen var yemek tatli kitabi gibiyimmmmmm
emzirmeye çalışcam bakalım.istemiyorki fazla emzirmeye çalışsan da.
iyi yapmışsın valla
alalım değişik tarifler narkosis de hataylıymış.
adiyeff yaptigimmm seyleri burda paylasirimm sizinle resimli begenirseniz veriirim tarifi yaparsinizzz eslerinizeeeeeee
oldum olası kurabiye yapmayı becerememişimdir ya da pişirmeyi beceremiom taş gibi oluyor
bence emzirmen çok normal geldi bana aralıkları da süresi de normal ama süt yağlı olmadığı zaman çok kilo aldırmıyor sanırım ben de sağdığım zaman sütüm sarı gibi değil de şeffaf beyaz gibi oluyor sütüm sulu demekki yağlı değil oyüzden de bizim kilo alımımız da öyle ahım şahım değil :)) bence kafana takma anne sütüne devam
kız nasıl sarılarak uyudunuz yahu ? :)) ben bile kıskandım valla :) ben de sarılarak uyumak istiyorum yaaaa ((
üşütme aman dikkat et kendine bir ıhlamur kaynat. oooh gez bakalım benim yerime de gez e mi ?? ben köpürdüm coşmak ne kelime :))
afiyetle ye sekerimmmmm yarasin bebisineeeee
ya keyfimbilir bana şu krepin tarifini verir misin ? sayfasını kaçırdım (
keyfimbilirrrr sekerimmmmmm olcusunu ve ununu ayarloiycaksinnnnn ve pisirimi de cok onemliiiiii
ben de hataylıyım ama baba tarafından koca tarafından :)) annem izmirli :)) ama ben de ankarada büyüdüm
valla pek güzel oldu kızz birbirimize dönük vaziyette sarılarak uyuduk oğluş ellerini yüzüme koydu ben de bi kolum onun altında bi kolum da üstten sırtına doğru sararak sırttan pışpış yaptım uyuduk, ama uyandığımda hakkaten kafamı çocuğa yaslamışım tehlikeli ama napiyim ben seviom öyle uyumayı teni tenime değiyor kokusuyla uyumak çokk harikaa
3 yumurta, 2 su b. süt, 1 su b. unu biraz sıvıyağ 1 paket vanilya bir fiske tuzla çırpıyorum.
demiştii böyle kaydetmişim ben daha denemedim krep i fırsat olmadı yav
ölçüye de çok dikkat ederim herşeyde ama bi kere öyle taş gibi olunca bi daha cesaret edemedim malzemeler boşuna gider diye
anaa ben de ankarada büyüdüm ailem hala ankarada hatta... ankaranın neresinde büyüdün?
aaahh ankaraammm yaaaa burnumda tütüyoorrr
ayol benim oğlan uyku zamanı yerinde durmuyor ki ( hala şekilden şekle giriyorum uyutmak için :))
bugün
1. uyku sabah 9 da pusette sallayarak
2. uyku sabah 11 de yastıkta sallayarak
3. uyku banyo sonrası akşam 18 de omuzda sılanın parçasını söyleyerek
öğleden sonra hiç uyumadı. denedim bir kere olmadı. misafirim de gelecek diye kek yapmaya çalıştım :)) vik vik öttü oğlum ama ne yapayım yapmam gerekliydi... bir ara pili bitti 15 gibi emerken uyudu aslında güzel de daldı ama misafirimden kaynaklı uyandı hemen (
ama sarı süt zaten en başta değil miydi kızlar ?? benim farkettiğim ilk başta su gibi ama devamında beyaza dönüyor şimdi... o beyaz olan da besleyici olan bence. süt amaçlı özel ne tüketiyorsun peki adiyeff ??
ayy sizin bu uyku maceralarınız beni öldürecek bigun
bakalım seni daha ne şekillere sokacak bu oğlan
valla iyi baş ediyon bravo sanaaaa
benim oğlan şuan kucağımda bilgisayarın tuşlarına basacam diye uğraşıyor
ben cumartesi yapacağım inşallah güzel bir kahvaltı hedefliyorum :))
canım deneye deneye başaracaksın sıkma canını. unu bir anda tamamiyle dökme son bardağı beklet mesela. gerektikçe ekle daha iyi olur.
ankara DİKMEN SOKULLU CEVİZLİDERE :))) çok özledim baba evimi ((
hiçbirşey.maşallah deyim de benim çok sütüm oluyor.kızımda da böyleydi.şikayetçiyim bile ben.şimdi biraz rahatım aslında.ama hala emzirirken mesela öbür mememe havlu tutuyorum fışkırıyor heryeri ıslatıyor.süt oluşumu yapıya bağlı diye düşünüyorum ben.annemin de böyleymiş.annem lise öğretmeniydi.birgün sütü öyle bir akmışki içinde havlu olduğu halde.öğrenciler nasıl gülmüş.hep korkarmış,içine ne sokacağını şaşırırmış