benim kızım da geçen ay 400 gr almıştı ..en az o ay aldı...doktor da normal sınırlarda kilosu deyip ek bişey vermedi...ben de bu ay kilo alımı belki etkilenir diye her istediğinde emzirdim yani saat başı emzirdiğim oluyor.sanki fayda etti evde tartıyorum 600-700 almış 12sinde 5 aylık kontrolümüz var bakalım ne kadar alıcak o zamana kadar...:18:
ay benim oğlan da bilgisayarı istiyor. sılayı telefondan çaldığımı görünce telefonu istiyor :)) uçak moduna getiriyorum veriyorum :) 2 gün önce taşıyamıyordu bugün maşallahı vardı :))
mantıklı unu kontrollü eklemeyi deniyim bi de..
baba evi özlenmez mi yaa.. ama ben baba evine gidince de rahat edemiyorum artık ya insanın kendi evi gibi yok.
eşim sizi bırakıyım bi hafta kalın ankarada annenlerin yanında diyor bizi başından atacak güya uyanık
şaka yapıom tabi eşim öyle biri değildir ben bunaldım diye teklif etti ama valla hiç sıcak gelmedi bu düşünce bana
efsane gibi anlattın yaanneni düşünemiyorum o durumda çok kötüü..
sütüne maşallah
ilk zamanlar benim de fazlaydı ama zamanla azaldı göğsüm hiç akmıyor artık.. akmamasından memnunum aslında yaa önceden yüzüstü yatamıyordum akıyor diye yüzüstü yatmaya bayılırım ben şimdi yatabiliyom şükür
hiçbirşey.maşallah deyim de benim çok sütüm oluyor.kızımda da böyleydi.şikayetçiyim bile ben.şimdi biraz rahatım aslında.ama hala emzirirken mesela öbür mememe havlu tutuyorum fışkırıyor heryeri ıslatıyor.süt oluşumu yapıya bağlı diye düşünüyorum ben.annemin de böyleymiş.annem lise öğretmeniydi.birgün sütü öyle bir akmışki içinde havlu olduğu halde.öğrenciler nasıl gülmüş.hep korkarmış,içine ne sokacağını şaşırırmış
uyku arkadaşı aldınız mı bebişlerinize.. bizimkinin uyku arkadaşı var bi tane onsuz uymuyoradını boncuk koyduk eşimle boncuk aşağı boncuk yukarıı evde koşturuyoruz küçük olduğu için kayboluyor devamlı
boncuğu şekilden şekle sokuyor acıyorum bazen hayvana
Eki Görüntüle 884848 Eki Görüntüle 884849
benim kızım da geçen ay 400 gr almıştı ..en az o ay aldı...doktor da normal sınırlarda kilosu deyip ek bişey vermedi...ben de bu ay kilo alımı belki etkilenir diye her istediğinde emzirdim yani saat başı emzirdiğim oluyor.sanki fayda etti evde tartıyorum 600-700 almış 12sinde 5 aylık kontrolümüz var bakalım ne kadar alıcak o zamana kadar...:18:
yettim anneeem burdayımm
ben gezmelerdeyim dün akşamdan beri oğlanı eşime bırakıp bırakıp çıkıyorum arkadaşlarla takıldım kafa dağıttım süper geldiii
yalnız hava buz gibi biraz boğazım ağrıyor inş üşütmemişimdir
sabah oğlumu yanıma aldım birbirimize sarılarak uyuduk saat 11e kadarr
eşim bi ara geldi beni uyandırdı çocuğa kafanı yaslamışın benim oğlum yastık mı dikkat et diyor
ya bi git dedimkıskanççç şeyyy
yarın öğlen de bi arkadaşa gidicem ama bu sefer oğlumlaa :))
geçmişi okudum anam naptınız siz öyle coşmuşunuz oku oku bitmedii
dün eşim işten aradı: arkadaşlar gelecek yap kıymalı börek,
bugün aradı annemler gelmiş akşam bize gelecekler yap poğaça,
sonra bi daha aradı yengemler de gelecekmiş, ekler alayım diyor (tatlı bir şeyler yapalım diyemiyor)
dedim boşver ıslak kek yapayım,
2 çocukla unlu mamül dükkanına döndük nasılsa
dün eşim işten aradı: arkadaşlar gelecek yap kıymalı börek,
bugün aradı annemler gelmiş akşam bize gelecekler yap poğaça,
sonra bi daha aradı yengemler de gelecekmiş, ekler alayım diyor (tatlı bir şeyler yapalım diyemiyor)
dedim boşver ıslak kek yapayım,
2 çocukla unlu mamül dükkanına döndük nasılsa
zaten tombul olmalarını istemem.sevimli görünüyor tombul çocuklar ama kilo iyi birşey değil.benim korkum normal değerlerden geride kalmasın da.adiyef biz de öyleyiz süt şükür var ama bebeler tontiş olmuyor yapısal demek ki, doktor normal diyor yeter takmıyorum ben de..
ne güzel.birşey için mi gidiyorsunuz canım?Biz yarin trenle konyadan manisaya gidecegiz ins. 2 kisilik odadan aldik biletimizi. Normalde arabayla gidecektik, kar olunca trene karar verdik. İns iyi gecer, cok guzel olacakmis gibime geliyo, simdiden nevaleleri hazirliyoruz :)
Gunaydin kizlar k gidaya baslayan arkadaslar yogurt mayaladinizmi hic bem dun aksam bi cam bardaga yaptım ilk yapisim tuttu sanki gec dolaba koydum bakalim tadida fena değil ins sipam begenipte yer ben pastorize sutten ve hazir yogurttan mayaladim dr um ole dedi siz nasil yapiyosunuz acaba
hiçbirşey.maşallah deyim de benim çok sütüm oluyor.kızımda da böyleydi.şikayetçiyim bile ben.şimdi biraz rahatım aslında.ama hala emzirirken mesela öbür mememe havlu tutuyorum fışkırıyor heryeri ıslatıyor.süt oluşumu yapıya bağlı diye düşünüyorum ben.annemin de böyleymiş.annem lise öğretmeniydi.birgün sütü öyle bir akmışki içinde havlu olduğu halde.öğrenciler nasıl gülmüş.hep korkarmış,içine ne sokacağını şaşırırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?