2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ay benim oğlan da bilgisayarı istiyor. sılayı telefondan çaldığımı görünce telefonu istiyor :)) uçak moduna getiriyorum veriyorum :) 2 gün önce taşıyamıyordu bugün maşallahı vardı :))

aa ben hiç denemedim eline tamamen verip taşıyabiliyor mu diyee.. bi deniyim dur
bnmki de göbek atıyo buarada yattığı yerde kalçayı göbeği havaya kaldırıyor köprü yapıyor
bacaklar zaten hep mum duruşu gibi havada çok sportik'iz

rahatlık açısından kesinlikle haklısın ama babamı çok özlüyorum (

sütünün akmamasının nedeni oğluşun artık daha fazla boşaltmaya başladı :))

maşallahne güzel..benim gece uzun süre emzirmezsem öle oluyor sadece..

uyku arkadaşı aldınız mı bebişlerinize.. bizimkinin uyku arkadaşı var bi tane onsuz uymuyor adını boncuk koyduk eşimle boncuk aşağı boncuk yukarıı evde koşturuyoruz küçük olduğu için kayboluyor devamlı

boncuğu şekilden şekle sokuyor acıyorum bazen hayvana

yok henüz bizde öyle birşey başlamadı nasıl alıştırdın ? bizde de "zürü" var :)) ilk oyuncağı sıkınca viyyk diye ses çıkartıyor :)) ama uyku arkadaşı falan değil. nerede yatıyor senin oğlan bu resimde ??

ben trendyoldan 60cm kız bebek aldım daha gelmedi...çok mu büyük olur uyku arkadaşı olarak:26:bi de küçük köpek almıştık bugün geldi...hangisi uygun olur sizce...gerçi bakalım gökçe hanım hangisini beğenicek

ben de saat başı emzireyim dedim aslında ama çaok da istemiyor.ısrar edince ağlıyor.yine uğraşcam bakalım.biz de yemek yedik,ortalığı topla falan derken yeniden gelebildim.herkes gitmiş galiba

ben dedim kesin kv geldi geziyor keyfimbilir.. gezme kısmını tutturmuşum..

adiyef biz de öyleyiz süt şükür var ama bebeler tontiş olmuyor yapısal demek ki, doktor normal diyor yeter takmıyorum ben de..

dün eşim işten aradı: arkadaşlar gelecek yap kıymalı börek,
bugün aradı annemler gelmiş akşam bize gelecekler yap poğaça,
sonra bi daha aradı yengemler de gelecekmiş, ekler alayım diyor (tatlı bir şeyler yapalım diyemiyor)
dedim boşver ıslak kek yapayım,
2 çocukla unlu mamül dükkanına döndük nasılsa

iyi çal keke çall dememiş

Kızlar uyku arkadaşına alıştırmak şartmı.Güvenilirmi ki?daha küçük değillermi...

Biz yarin trenle konyadan manisaya gidecegiz ins. 2 kisilik odadan aldik biletimizi. Normalde arabayla gidecektik, kar olunca trene karar verdik. İns iyi gecer, cok guzel olacakmis gibime geliyo, simdiden nevaleleri hazirliyoruz :)

:) kız bıraksaydın da en azından onu getirseydi:)) ben dün bir tatlı yapayım dedim malzemem resmen heba oldu ( pişmedi içi( öğrencimin annesi ben hamişken yapıp göndermişti harikaydı.tarifi almıştım yapayım dedim faciaaaaaaaaaaaa (

Gunaydin kizlar k gidaya baslayan arkadaslar yogurt mayaladinizmi hic bem dun aksam bi cam bardaga yaptım ilk yapisim tuttu sanki gec dolaba koydum bakalim tadida fena değil ins sipam begenipte yer ben pastorize sutten ve hazir yogurttan mayaladim dr um ole dedi siz nasil yapiyosunuz acaba

slm kızlar herkese günaydın oğlum sabaha kadar uymadı ya işe geldim gözler mos mor geçmişe bakıp geliyorum

adiyef biz de öyleyiz süt şükür var ama bebeler tontiş olmuyor yapısal demek ki, doktor normal diyor yeter takmıyorum ben de..
zaten tombul olmalarını istemem.sevimli görünüyor tombul çocuklar ama kilo iyi birşey değil.benim korkum normal değerlerden geride kalmasın da.
Biz yarin trenle konyadan manisaya gidecegiz ins. 2 kisilik odadan aldik biletimizi. Normalde arabayla gidecektik, kar olunca trene karar verdik. İns iyi gecer, cok guzel olacakmis gibime geliyo, simdiden nevaleleri hazirliyoruz :)
ne güzel.birşey için mi gidiyorsunuz canım?

benim annem yoğurdu süte karıştırdıktan sonra hiç ağzını falan kapatmadan açık bir şekilde kaloriferin üstüne koyuyor.çok güzel bir yoğurt oluyor.
günaydın kızlar.oğlumu normalde akşam 7de uyuturum 8buçukta falan uyanır.sonra 11de gece uykusuna geçer.akşam 8de uyuttuk 9buçukta uyandı.11de bir türlü uyutamadık.kayınvaldem gece 1e kadar uğraşmış,zor uyumuş.gece emme saatleride kaydı bu yüzden.4te uyanırdı uyanmamış,sabaha karşı emzirdim ,geri de zor uyudum,uykulu uykulu kalktım geldim okula.

maşallah diğerine de pompa koy boşa gitmesin canım. Değişiyor benimde kimi zaman 250 gr alıyor kimi zaman 500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…