2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

oldum olası kurabiye yapmayı becerememişimdir ya da pişirmeyi beceremiom taş gibi oluyor

bence emzirmen çok normal geldi bana aralıkları da süresi de normal ama süt yağlı olmadığı zaman çok kilo aldırmıyor sanırım ben de sağdığım zaman sütüm sarı gibi değil de şeffaf beyaz gibi oluyor sütüm sulu demekki yağlı değil oyüzden de bizim kilo alımımız da öyle ahım şahım değil :)) bence kafana takma anne sütüne devam

kız nasıl sarılarak uyudunuz yahu ? :)) ben bile kıskandım valla :) ben de sarılarak uyumak istiyorum yaaaa ((
üşütme aman dikkat et kendine bir ıhlamur kaynat. oooh gez bakalım benim yerime de gez e mi ?? ben köpürdüm coşmak ne kelime :))

benim oğlan da 5 dk emiyor çoğunlukla ( geceleri uyku halinde 10 dk oluyor... bir de gündüzleri uykuya memede geçerse uzatıyor bir güzel... bence 2 saatte bir emzirmeye çalış belki daha iyi olur?
emzirmeye çalışcam bakalım.istemiyorki fazla emzirmeye çalışsan da.

iyi yapmışsın valla
antakyaaaaaaa canimmmm hemsommmmmmmmm

ooooone istersen var yemek tatli kitabi gibiyimmmmmm

alalım değişik tarifler narkosis de hataylıymış.

keyfimbilirrrr sekerimmmmmm olcusunu ve ununu ayarloiycaksinnnnn ve pisirimi de cok onemliiiiii

emzirmeye çalışcam bakalım.istemiyorki fazla emzirmeye çalışsan da.

iyi yapmışsın valla

alalım değişik tarifler narkosis de hataylıymış.

ben de hataylıyım ama baba tarafından koca tarafından :)) annem izmirli :)) ama ben de ankarada büyüdüm

adiyeff yaptigimmm seyleri burda paylasirimm sizinle resimli begenirseniz veriirim tarifi yaparsinizzz eslerinizeeeeeee

doğru benim de sağınca çok sulu oluyor mesela.o kadar da takmıyorum aslında.ek gıdaya geçince de almazsa takarım belki.
kızlar artık mesaj alıntıları olmuyor değil mi bildirimlerde.iyi oluyordu o ya.

valla pek güzel oldu kızz birbirimize dönük vaziyette sarılarak uyuduk oğluş ellerini yüzüme koydu ben de bi kolum onun altında bi kolum da üstten sırtına doğru sararak sırttan pışpış yaptım uyuduk, ama uyandığımda hakkaten kafamı çocuğa yaslamışım tehlikeli ama napiyim ben seviom öyle uyumayı teni tenime değiyor kokusuyla uyumak çokk harikaa

afiyetle ye sekerimmmmm yarasin bebisineeeee

kız Arabistan sıcak değil mi yavv nası duruyonuz siz ordaa :)))

ama sarı süt zaten en başta değil miydi kızlar ?? benim farkettiğim ilk başta su gibi ama devamında beyaza dönüyor şimdi... o beyaz olan da besleyici olan bence. süt amaçlı özel ne tüketiyorsun peki adiyeff ??

ya keyfimbilir bana şu krepin tarifini verir misin ? sayfasını kaçırdım (

3 yumurta, 2 su b. süt, 1 su b. unu biraz sıvıyağ 1 paket vanilya bir fiske tuzla çırpıyorum.

demiştii böyle kaydetmişim ben daha denemedim krep i fırsat olmadı yav

keyfimbilirrrr sekerimmmmmm olcusunu ve ununu ayarloiycaksinnnnn ve pisirimi de cok onemliiiiii

ölçüye de çok dikkat ederim herşeyde ama bi kere öyle taş gibi olunca bi daha cesaret edemedim malzemeler boşuna gider diye

ben de hataylıyım ama baba tarafından koca tarafından :)) annem izmirli :)) ama ben de ankarada büyüdüm

anaa ben de ankarada büyüdüm ailem hala ankarada hatta... ankaranın neresinde büyüdün?
aaahh ankaraammm yaaaa burnumda tütüyoorrr

ayol benim oğlan uyku zamanı yerinde durmuyor ki ( hala şekilden şekle giriyorum uyutmak için :))
bugün
1. uyku sabah 9 da pusette sallayarak
2. uyku sabah 11 de yastıkta sallayarak
3. uyku banyo sonrası akşam 18 de omuzda sılanın parçasını söyleyerek

öğleden sonra hiç uyumadı. denedim bir kere olmadı. misafirim de gelecek diye kek yapmaya çalıştım :)) vik vik öttü oğlum ama ne yapayım yapmam gerekliydi... bir ara pili bitti 15 gibi emerken uyudu aslında güzel de daldı ama misafirimden kaynaklı uyandı hemen (

ben cumartesi yapacağım inşallah güzel bir kahvaltı hedefliyorum :))

canım deneye deneye başaracaksın sıkma canını. unu bir anda tamamiyle dökme son bardağı beklet mesela. gerektikçe ekle daha iyi olur.

ankara DİKMEN SOKULLU CEVİZLİDERE :))) çok özledim baba evimi ((

ayy sizin bu uyku maceralarınız beni öldürecek bigun
bakalım seni daha ne şekillere sokacak bu oğlan
valla iyi baş ediyon bravo sanaaaa

benim oğlan şuan kucağımda bilgisayarın tuşlarına basacam diye uğraşıyor

hiçbirşey.maşallah deyim de benim çok sütüm oluyor.kızımda da böyleydi.şikayetçiyim bile ben.şimdi biraz rahatım aslında.ama hala emzirirken mesela öbür mememe havlu tutuyorum fışkırıyor heryeri ıslatıyor.süt oluşumu yapıya bağlı diye düşünüyorum ben.annemin de böyleymiş.annem lise öğretmeniydi.birgün sütü öyle bir akmışki içinde havlu olduğu halde.öğrenciler nasıl gülmüş.hep korkarmış,içine ne sokacağını şaşırırmış

ay benim oğlan da bilgisayarı istiyor. sılayı telefondan çaldığımı görünce telefonu istiyor :)) uçak moduna getiriyorum veriyorum :) 2 gün önce taşıyamıyordu bugün maşallahı vardı :))

mantıklı unu kontrollü eklemeyi deniyim bi de..
baba evi özlenmez mi yaa.. ama ben baba evine gidince de rahat edemiyorum artık ya insanın kendi evi gibi yok.
eşim sizi bırakıyım bi hafta kalın ankarada annenlerin yanında diyor bizi başından atacak güya uyanık
şaka yapıom tabi eşim öyle biri değildir ben bunaldım diye teklif etti ama valla hiç sıcak gelmedi bu düşünce bana

efsane gibi anlattın ya anneni düşünemiyorum o durumda çok kötüü..
sütüne maşallah
ilk zamanlar benim de fazlaydı ama zamanla azaldı göğsüm hiç akmıyor artık.. akmamasından memnunum aslında yaa önceden yüzüstü yatamıyordum akıyor diye yüzüstü yatmaya bayılırım ben şimdi yatabiliyom şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…