• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bu arada kan damlası kullanmaya başladınız mı? Bize 4. ayda sağlık ocağından verdiler, günde 8 damlakullanın dediler, eve geldik damlanın kutusuna bi baktım, içinde paraben var diyo.. Böyle bi ilacı kullanasım gelmedi. Siz naptınız, hangi damlayı kullanıyosunuz? Bitkisel olanlar varmış onlardan mı kullansam diye düşünmeye başladım..
bize de 4 damla dediler 2 haftadır kullanıyorum

Kızlar bebişlerimizin büyüdükçe gece uykusu artması gerekmiyor mu yani hep öyle diyorlar ama bizimki gittikçe azaltıyor sizinkiler nası?
benimde derdim uyku yaaa geceleri güç bela uyuyoruz.
kızlar bi de bi sorum var. tracy'in yatır/kaldır yöntemini uygulayıp başaran var mı?

kiloyla mı alakalı ? senin kız kaç kilo o zaman 8 damla ?? bir de bizim doktor 3. ayında yazdı 4. ayda kullan dedi 4. ay kilosunu bilmeyecekki çünkü 6. ayda geleceksiniz artık dedi.??

bildiğimden değil, öyle duydum diye diyorum :) Benim kızım 7.400 dü. Sanki bana kan damlasının markasıyla alakalıymış gibi geldi. bize ferrum diye bi markayı yazmış doktor. onun için 8 damla diyolarmış..

yhaaa ben doguramadm yaa. dogmicak hep icimde kalcak sanki :((((( arkadaşlarm dogurdu ben hala beklemedeyim. ne nişan, ne kanama ne de suyum gelior. ne yapsam dogurum yaa bilen warsa sólesin lütfenn :( herkes dogurmadn mi hala deıp duruor :(((((((((((((((

millete bakma sen.Allah hayırlısıyla sağlığıyla getirsin oyle dua et Acelen ne :))) o vakti geldiğinde senin birsey yapmana gerek duymadan çıkar gelır annesı.Rahat ol.

yerinde ben olsam yabancıya bırakmaktansa fedakarlığımın sınırlarını zorlar yine anneme baktırırdım cnm :D
eşinlede iyi anlaşıyorlarsa fazla bi sorun yaşamazsın bence, yani ben evde bi yabancının dolaşmasını istemem yaa ne bileyim ???

yediklerinden olabilir cnm ben kaşıkmamasına başlayınca günde 3kere yeşil yapıyodu sonra alıştı ama normale döndü günde 1 defaya yani :9:

ya dr. önerdi ama biz yaptırmadık. karar sizin tabi cnm

ya ne bilim ben mamada vermiyorum sadece emiyor:44:

millete bakma sen.Allah hayırlısıyla sağlığıyla getirsin oyle dua et Acelen ne :))) o vakti geldiğinde senin birsey yapmana gerek duymadan çıkar gelır annesı.Rahat ol.

Olamiorum rahat yha . bebemi öpmek kucgma alıp izlemek istiyorum yhaa :(((((((

yhaaa ben doguramadm yaa. dogmicak hep icimde kalcak sanki :((((( arkadaşlarm dogurdu ben hala beklemedeyim. ne nişan, ne kanama ne de suyum gelior. ne yapsam dogurum yaa bilen warsa sólesin lütfenn :( herkes dogurmadn mi hala deıp duruor :(((((((((((((((

burada kizlar bol bol hurma yiyorlardi bir de tempolu yuruyus dogumu kolaylastirir diye biliyorum:1:

öle cok hurma yedimki :) ananas ydm. yürûdûm yorgunluktan tükenene kadar , sıcak duşa grdim durdum ama nafile yha . Cinsellik dogumu bşlatıor dediler ama son ay ne kadar dogru olur bilmiorum :s

bize de 4 damla dediler 2 haftadır kullanıyorum

benimde derdim uyku yaaa geceleri güç bela uyuyoruz.
kızlar bi de bi sorum var. tracy'in yatır/kaldır yöntemini uygulayıp başaran var mı?

Yok anam tracy teyzenin sadece rutinini yapıyorum ben:) yani sıralama olayını. Onu da çarpıştım biraz.normalde sadece uyanınca emmesi lazım ben hem uyanınca hem de yeni uykudan önce emziriyorum. Çok çünkü emziriyorum bilmiyorum ama öbür türlü de aç yatıyor gibime geliyor

öle cok hurma yedimki :) ananas ydm. yürûdûm yorgunluktan tükenene kadar , sıcak duşa grdim durdum ama nafile yha . Cinsellik dogumu bşlatıor dediler ama son ay ne kadar dogru olur bilmiorum :s

Vaktini bekliyo demekki, basıl olsa doğacak inş. aceleye ne gerek var :)

Yok anam tracy teyzenin sadece rutinini yapıyorum ben:) yani sıralama olayını. Onu da çarpıştım biraz.normalde sadece uyanınca emmesi lazım ben hem uyanınca hem de yeni uykudan önce emziriyorum. Çok çünkü emziriyorum bilmiyorum ama öbür türlü de aç yatıyor gibime geliyor
Ya kızlar bilgisayar yazdığım hiçbirşeyi beğenmiyor düzeltiyo
Çarpıştım değil çarpıttım yazmıştım
Çok çünkü emziriyorum değil çok mu emziriyorum yazmıştım
Nesi yanlışsa bunların
bana da 5 damla dedi ebe

Allah allah:44:

Melek akışına bırak canım
Allah'ın bir bildiği vardır elbet. Sadece hayırlı zamanda diye dua et...:34:

paraben zararlı, kansorojen bi madde diye biliyorum, ıslak mendillerde, şampuanlarda filan parabensiz arıyoruz, onu kullanıyoruz, ağızdan alacağı kan hapında paraben olmasını garipsedim.. Doktorlar çok az miktarda o paraben bişey olmaz filan diyomuş ama elim gitmiyo göz göre göre vermeye..

az önce aşılarımızı yaptırdık geldik. hemşiremiz demir olarak ferro sanol verdi. onun içeriğinde paraben yok görünüyor. tadı kötü dedi başka birşeyle karıştırıp verin yoksa öğürür dedi. ama anne sütünden başka birşey vermiyorum ki oğluma ???
kilosuna göre vereceksiniz dedi 7 damla verecekmişiz...

Back